بجاش pvz2 که خریدی هنوز فری نشدهتف به این شانس، تا اینجا تو سال گذشته سر بازیای پلاس 120 دلار ضرر کردم... هر چی خریده بودم اومد تو این پلاس.. نمیدونم پلاس شخمیه یا شانس من
چیا بودن؟تف به این شانس، تا اینجا تو سال گذشته سر بازیای پلاس 120 دلار ضرر کردم... هر چی خریده بودم اومد تو این پلاس.. نمیدونم پلاس شخمیه یا شانس من
چیا بودن؟
چون همه این بازیایی که این چند وقت اومده بود رو من بیخیال شده بودم که خوشبختانه برای پلاس اومدن
یه شایعه هست که میگه احتمال داره crash باشه !
بله در مجموع 5 بازی معرفی شدهدوستان امروز 30ام بود ...بازی ها مشخص شدن؟
چقدر با آدم ها بازی کنیم یکم هم با بزها بازی کنیم چه اشکالی دارهفکر نمیکردم کسی بز رو بازی کنه! واقعا دانلود کردی و بازی میکنی؟!
کاور همین بازی رو یه د ا ف میذاشتن کنار بزـه اون موقع شاهد کامیونیتی های فعال ش میبودی جای این سئوال:Pفکر نمیکردم کسی بز رو بازی کنه! واقعا دانلود کردی و بازی میکنی؟!
من یک جا رسیدم بالای کوه علف هست اما نمیره بالا بخوره راهنمایی میکنید ؟
بازیایی که تخفیف خوب میخورن چند وقت بعد میان تو پلاسدیترویت، دلست، بتمن ارکام نایت، بایوشاک کالکشن،
2018 هم هوی رین، بیاند، گاد 3 و رچت
حالا ماه دیگه هم کراش میدن
قطعا تجارب شما ارزشمندهکاور همین بازی رو یه د ا ف میذاشتن کنار بزـه اون موقع شاهد کامیونیتی های فعال ش میبودی جای این سئوال:P
کلا چیزی جز عناوین پرهیاهو بدی به جامعه گیمر میگن ایش
اون یک جا ک میگی دقیقا کجاست؟ دور ور مپ کوه است یعنی در واقع شهر اسیر کوه های فراوان شده
لول 34م تجارب غنی م به کارت میاد؟
من از سهامداران بازیسنتر در سونی کامپیوتر اینتریمنت عذر میخامقطعا تجارب شما ارزشمنده
تنها بدی بازی اینه که قسمت آنلاین نداره که بشه ساعت ها بین کوه ها و چمن زارها و علف زارها همراه بقیه بزها ( ببخشید بقیه دوستات ) حرکت کنی و علف تازه پیدا کنی و از مناظر طبیعی لذت ببری
دلیل اینکه من جذب این بازی هم شدم عکس جذاب کاور این بازی بود که به بهترین شکل محتوای بازی رو توضیح میداد
کلام آخر این که امیدوارم در زندگی بعدی سازنده بازیش بز خلق بشه که پول پلاس ما رو هدر داد
SOTC رو بازی کردم