من همیشه دوست داشتم شبیه ساز بز رو بازی کنم کلا من و خیلی های دیگه دوست داشتیم بدونیم بز ها معمولا روزا چیکار میکننمن از انچارتد کالکشن استقبال میکنم... ولی گوت نه
شبیه ساز بز خوب اومدیمن همیشه دوست داشتم شبیه ساز بز رو بازی کنم کلا من و خیلی های دیگه دوست داشتیم بدونیم بز ها معمولا روزا چیکار میکنن
آقا این منبع سرّی اگه بازم چیزی لو داد مارو در جریان بذار خدا خیرش بدهاز یه جایی خبر رسیده، آنچارتد کالکشن و Goat Simulator
برای من باز پوچ حساب میشه
دقیقا منم برا همینه دیگه پلاس نمیگیرم..زمانی ارزش داشت که برا ps3 و ویتا هم بازی فری میومد..دیگه نمیرزه مخصا برا من که بیشتر افلاین میزنم..خیلی وقته من اصلا نمیدونم چرا پلاس دارم
الان حداقل 10 تا عنوان AAA میتونم نام ببرم که خیلی ها اصلا تجربشون نکردن نمیدونم چرا اونا رو رایگان نمیکنن مثل Dying Light و Alien: Isolation وغیره
آخه شبیهساز بز هم رایگان شدن داره
ایندی ها رو هم که کلا گذاشتن کنار ، ای لعنت
الان بشين تا كنترل بياد رو پلاسآخه لعنتیا تقصیر خودتونه دیگه...تا یکی دو سال پیش هر ماه حداقل دو تا ایندی خفن میدادن که بعضیاشونم همون روز عرضه رو پلاس بود...برای مثال راکت لیگ که واسه همین خیلی معروف شد و سر و صدا کرد.
انقدر گفتید این بازیای ناشناخته چیه و همش آشغاله و چرا آنچارتد نمیدن، اونا هم روند رو عوض کردن و قیمت پلاسم بالا بردن!
تف به این شانس، تا اینجا تو سال گذشته سر بازیای پلاس 120 دلار ضرر کردم... هر چی خریده بودم اومد تو این پلاس.. نمیدونم پلاس شخمیه یا شانس من
This month, Plus members can download Bioshock: The Collection, The Sims 4 and Firewall Zero Hour!
شانس توتف به این شانس، تا اینجا تو سال گذشته سر بازیای پلاس 120 دلار ضرر کردم... هر چی خریده بودم اومد تو این پلاس.. نمیدونم پلاس شخمیه یا شانس من