Xbox Forza Motorsport

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Turn 10
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
پیام مدیریت: هر گونه ترول، بحث مقایسه ای و پست GT vs Forza = بن مستقیم از بازی سنتر

بازی در تاریخ ۱۰ اکتبر منتشر خواهد شد
View attachment 1000024138.mp4

پیش‌نمایش:
پیش‌ نمایش بازی Forza Motorsport، پیش‌رفته ترین عنوان ریسینگ ساخته شده تا به امروز

هشتمین قسمت از Forza Motorsport در طول شوکیش ۲۳ ماه جولای برای کنسول Xbox Series X معرفی شد.
این تاپیک همراه با نزدیک شدن به عرضه بازی و ارائه جزیئات بیشتر آپدیت خواهد شد.

156259

نکات کلی:

مراحل پیش تولید بازی از سال ۲۰۱۹ آغاز شده‌است
بازی به صورت کامل از ری‌تریسینگ برای اتومبیل‌ها، شخصیت‌ها و پیست‌ها استفاده خواهد کرد
فورتزا موتوراسپورت به صورت ۶۰ فریم بر ثانیه و رزولوشن 4K اجرا خواهد شد
سازندگان از این عنوان به بازگشت سری به ریشه‌ها و اصول اولیه سری یاد می‌کنند
بخش داستانی نقش پر رنگی را در این شماره ایفا خواهد کرد

آپدیت۱:
بعد از ماه‌ها انتظار و دنبال کردن اخبار و شایعات مختلف در خصوص هشتمین شماره از بازی فورتزا موتوراسپورت، در نهایت مایکروسافت این عنوان را در قالب تیزری کوتاه در جریان ایونت اختصاصی کنسول ایکس‌باکس سری ایکس برای این کنسول در کنار PC معرفی کرد.

هشتمین شماره فورتزا توسط استودیو ترن ۱۰ مراحل اولیه توسعه خود را شروع کرده‌است. این در حالی است که در ماه دسامبر سال ۲۰۱۹ یکی از اعضای استودیو به قابل بازی بودن این عنوان اشاره کرده بود.

در سایت بازی در خصوص فورتزا موتوراسپورت جدید نوشته شده:
«با شماره جدید فورتزا موتوراسپورت، ما با دروس و انقلابی که در تاریخ اتومبیل‌سازی اتفاق افتاده‌است آشنا می‌شویم. ما در حال ساخت تجربه‌ای جدید به لطف قدرت و سرعت فراوان کنسول Xbox Series X هستیم. به این بدان معنا است که می‌توانید منتظر یک بخش بصری بی‌نظیر و استفاده از تکنولوژی‌های جدید مثل ری‌تریسینگ، رزولوشن 4K Native و نرخ فریم ۶۰ فریم بر ثانیه در کنار ایده‌های جدیدی برای بازی باشید. ایده‌هایی که باعث می‌شوند گیمران به دنیای فورتزا و به دیگر دوستانشان متصل شوند.»

همچنین کریس ایساکی یکی از کارگردان بازی در خصوص تکنولوژی‌ ری‌تریسینگ می‌گوید که این تکنولژی به موتور گرافیکی بازی که Forza Teach نام دارد، اضافه شده و می‌توان شاهد استفاده از ری تریسینگ برای هر دو سری موتوراسپورت و هورایزون بود. او همچنین تاکید کرد که عنوان جدید بسیاری از طرفداران قدیمی سری را به شدت خوش‌حال خواهد کرد و همچنین مواردی فراوانی برای طرفداران جدید این سری و جذب افراد بیشتری خواهد داشت.

در نهایت بازی Forza Horizon 4 هم در روز عرضه کنسول Xbox Series X از سیستم Smart Delivery پشتیبانی خواهد کرد که بدین صورت بر این کنسول شاهد اجرای بازی با رزولوشن 4k و نرخ فریم ۶۰ فریم بر ثانیه همراه با بهبود بخشی بصری بازی باشیم.

آپدیت۲:
آخرین اپیزود از برنامه ماهانه فورتزا که در آن سازندگان در خصوص آینده سری و آپدیت‌های نسخه‌‌های فعلی صحبت می‌کنند، این‌بار میزبان کریس ایساکی به عنوان creative director شماره هشتم سری بود. او در قسمتی از صحبت‌های خود در خصوص شماره جدید فورتزا موتوراسپورت برای کنسول ایکس‌ باکس سری ایکس سخن گفت که در ادامه به آن می‌پردازیم. با جدیدترین اخبار بازی‌ها همراه باشید.

او در قسمتی از صحبت‌های خود به تیزر پخش شده از شماره جدید اشاره کرد. این تیزر قسمت‌هایی از پیست Laguna Seca در کالیفورنیا را به نمایش در می‌آورد. ایساکی معتقد است که این همان کیفیتی است که طرفداران سری منتظر آن خواهند بود و در بقیه پیست‌های شماره جدید هم می‌توانند منتظر چنین جزئیات و کیفیتی باشند.

در کنار صحبت در خصوص بخش بصری بازی بر رو کنسول Xbox Series X، ایساکی همچنین در خصوص مراحل توسعه بازی و تغییراتی که در آن انجام شده توضیح داد. او بر این باور است که طرفداران سری با شنیدن آن که شماره جدید فورتزا موتوراسپورت به ریشه‌های سری بازگشته است، خوش‌حال خواهند شد. او همچنین معقتد است که شماره جدید همانند یک نامه عاشقانه برای جامعه فورتزا عمل خواهد کرد. در همین حال تیم توسعه در حال تلاش است تا طرفداران جدید را هم به تجربه این عنوان جذب کند.
مراحل پیش تولید فورتزا موتوراسپورت از سال گذشته شروع شده‌است و سازندگان تغییرات بنیادی را در بخش‌های اصلی بازی انجام داده‌اند. در ادامه ایساکی در خصوص ری تریسینگ و مزایا و معایب آن برای تیم توسعه بازی می‌گوید.

«ری تریسینگ به موتور گرافیکی فورتزا اضافه شده‌است. این موتور برای ساخت فورتزا موتوراسپورت و فورتزا هورایزون استفاده می‌شود. هر دو سری از تکنولوژی‌های مشابه‌ای استفاده خواهند کرد و حال ری تریسینگ بخشی از این تکنولوژي‌ خواهد بود. یکی از مواردی که ما با استفاده از ری تریسنگ با آن مواجع شدیم، زیبایی‌ها و زشتی‌هایی بود که به واسطه این تکنولوژی برای ما به نمایش درآمد. با افزودن ری تریسینگ به موتور بازی، حال موارد فراوانی برای ما مشخص شدند که باید به توسعه یا رندر دوباره آن‌ها می‌پرداختیم. بدین صورت این تنها ری تریسینگ نیست که به موتور فورتزا اضافه شده، در عمل این مجموعه‌ای از تکنولوژی‌های جدید است که باعث پیشرفت طراحی و مدل اتومبیل‌ها، پیشرفت بصری پیست‌ها، محیط و شخصیت‌ها می‌شود و در مجموع تمام این موارد باعث خلق صحنه‌های زیبایی از لحاظ بصری می‌شوند.»

بازی فورتزا موتوراسپورت در تاریخی نامشخص برای کنسول Xbox Series X و رایانه شخصی منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
منم با تاخیر نصب کردم بازیو، اون جوری که سونی فنا می گفتن بد نیست 🤔
احتمالا فاصله ی برگای درخت ها هم کمتر از یک متره که انعکاسشون افتاده رو ماشین
View attachment 314535
بد نیست؟ بازی عالیه قطعا پلیر دراز مدتش بیشتر از FM7 میشه.

تنها مشکلی ک داره بهینه سازی pc هست اصلا بفکر سیستمای قدیمی نبودن.

بازی رو series s این شکلیه
یه عکس با گرافیک ps2 میزاشتن،بالای عکس هم نوشته بود series x rt mode و هرکی قبول نداشت رو به هزارتا عیب و ایراد متهم میکردن.

مسخره بازی زیاد دیده بودم ازشون ولی سره فورزا عجیب منطق و چال کرده بودن.
7a85666b-f81e-44b3-8365-2923c0f65d46.png

بازی رو series s این شکلیه
یه عکس با گرافیک ps2 میزاشتن،بالای عکس هم نوشته بود series x rt mode و هرکی قبول نداشت رو به هزارتا عیب و ایراد متهم میکردن.

مسخره بازی زیاد دیده بودم ازشون ولی سره فورزا عجیب منطق و چال کرده بودن.
View attachment 314558
Series X

تو فرومهای فورزا دعوا سره همین رنگ بندیه و جالبتر اینه که اکثر اونهایی که فقط انلاین بازی میکنن رنگ بندی رو مناسب میدونن.

امیدوارم حداقل چنتا تنظیمات ساده واسه رنگ بندی بازی اضافه کنن

ولی خود بازی به قدری عالیه که لا به لای بازیهای دیگه ۲ تا مسابقه میدم و دوباره برمیگردم.

طوری از لرزش دسته استفاده کردن که بعضی وقتها شک میکنم این همون دسته ایه که ۲،۳ ساله ازش استفاده میکنم.

بعد از چندین ساعت بازی با subaru وقتی یه ماشین دیگه ولی هم سطحش رو گرفتم همون اولین دور کرک و پرم ریخت.
۵ دقیه با ماشین جدید رانندگی کردم و کوچکترین تفاوتهای ۲ تا ماشین کاملا مشهود بودن.

باید خودتون تست کنید تا متوجه حرفم بشید

آخرین ویرایش:
بازی مشکل گاما داره و با بالا پایین کردن saturation کلا بازی تغییر میکنه.

تو فرومهای فورزا دعوا سره همین رنگ بندیه.

امیدوارم حداقل چنتا تنظیمات ساده واسه رنگ بندی بازی اضافه کنن
با اون تنظیمات برای من دیگه مشکلی نداره و این که HDR بازی شاهکاره. عملا بازی زیر و رو میشه. این عکس های بالا هم با HDR هست.

Forza Motorsport Community Update
اوایل هفته آینده آپدیت برای بازی میاد، که طبق گفته سازنده Quality of life هست و بیشتر روی پرفورمنس بازی تمرکز داره
آره خیلی لازمه نورپردازی و سایه ها بعضی پیست ها تو ساعت های مختلف مشکل دارن و داخل منو ها یک دفه از بازی میپره بیرون.
در کل فورزا با اینکه شماره 8 رو ادامه اسمش نزاشته ولی همون فورزا 8 بیشتر بهش میاد . واسه پلیرهای قدیمی فورزا همون فورزای همیشگی هست. من حداقل هیچ انقلابی تو بازی ندیدم.
گرافیک و عمق پیست ها و هندلینگ ماشین ها (مثلا فورزا 7 اگه یکم ماشین تو پیچ سر میخورد و دریفتی میشد دیگه جمع کردنش شانسی بود ولی الان خیلی منطقی شده) بهتره شده اما انقلابی من ندیدم!
یک جاهایی همون فورزا 7 رو کپی و پیست کردن. مثلا ماشین پورشه کررا جی تی زاویه دوربین داخل ماشین بالاست انگار سرت تو سقف ماشینه و باسنت روی هوا! از این دست ماشین ها که زاویه دوربین از نمای داخل ماشین ناجوره کم نیست. حالا که تنظیمات رو هم آوردن مشکل بالا و پایین که حل نمیشه فقط یکم عقب و جلو میره اونم هر بار باید بری تو منو تغییرات رو بدی بیایی بیرون ببینی چی شد نتیجه و دوباره برگردی. اختیارات و راحتی اسستو کورسا یک جوری خوبه که دیگه توقعاتم بالا رفته. ( ولی خب دوربین سوم شخص فورزا با اختلاف همچنان بی رقیب)
همچنان با اینکه روند پیشروی تو کریر مد واسم خیلی کند شده ولی از سیستم کریر مد خیلی راضیم، واسه کسی که با ریوایند تنبل شده بود و توانایی مسابقه ای رو از دست داده بود و هر مسابقه با یک ماشین مسابقه میداد عادت به آپگرید سریع تا اخرین حد مجاز هر کلاس داشت یک یادآوری خیلی خوبیه که ماشین رو از استوک سوار شی و مرحله به مرحله تقویت و تیون آپ کنی و برای برد به شیوه صحیح تلاش کنی. اینو خیلی دوست دارم .
چندتا ایراد دیگه واسه غر زدن دارم (مثلا ماشین روی صفحه هوم رو نمیشه عوض کرد) که دیگه بیخیال میشم :D

بازی واقعاً جذاب و اعتیادآوره و به عنوان فن قدیمی Gran Turismo، به شدت برام لذت‌بخشه! :D نسخه‌های قبلی Forza Motorsport هم عالی بودن، ولی گیم‌پلی GT همیشه برای سلیقه یه چیز دیگه بود و این دفعه دیگه خبری از اون فاصله نیست.
ولی خیلی حیفه که همچین ریسینگ درجه یکی، با یه سری ایرادات عجیب غریب همراه شده و قضیه وقتی برام بیشتر حالت معما پیدا می‌کنه که T10 قبلاً توی بازه‌های زمانی دو ساله بازی‌هایی می‌داد که باگ و ایراد خاصی نداشتن (حداقل دوران X360 که بازی کردم)، ولی الآن با وجود زمان بیشتری که داشتن، بازی مشکلاتی داره و توی دو روز اول، برای من حتی از Starfield هم باگ‌های بیشتری داشت که البته شاید بخشی از اون‌ها به خاطر اینترنت باشه، ولی دیدم فرنگی‌ها هم مشکل داشتن. از همون باگ کنتراست که قبلاً بهش اشاره شد، تا حالت رنگ و نور که توی بعضی شرایط آب و هوایی و پیست‌ها خیلی کمرنگ می‌شه و حس می‌کنم می‌تونن خیلی راحت ردیفش کنن. یا مثلاً توی بخش‌های قبل از مسابقه، یه دفعه راننده وسط راه سکته می‌زنه یا یه جاهایی از ماشین غیب می‌شه و... مشکل گیر کردن توی لودینگ بعد از خرید ماشین هم توی روزهای اول بود که خوشبختانه برای من دیگه برطرف شده.
یا مثلاً یه چیزی که باگ و ایراد نیست ولی تصمیم عجیبیه، اصرار روی تمرین قبل از هر مسابقه هست. در کل ایده بدی نیست، ولی بعد از یه مدت شاید آدم خسته بشه و بخواد فقط مسابقه بده. اگه توی فجازی نخونده بودم که می‌شه از تمرین خارج شد، شاید هیچ‌وقت به فکر خودم نمی‌رسید که باید اول گزینه خروج رو بزنم و بعدش داخل گزینه خروج، یه گزینه دیگه بیاد که بذاره از تمرین خارج بشم! :D می‌شد خیلی راحت‌تر یه دکمه همون اول گذاشت که هرکی بخواد روش بزنه و صاف بره توی مسابقه.
در مجموع بازی فوق‌العاده هست و همون‌طور که گفتم حیفه که همچین ایرادات جانبی داشته باشه. مطمئنم به زودی اینا برطرف می‌شن و از این هم خفن‌تر می‌شه!
اینم اولین عکس‌های من از بازی. :D

اینم اولین عکس‌های من از بازی. :D

برای من فوتومود کار نمیکنه، تو وصل شدن به سرور کلا بدقلقه=(( خواستم با hide کردن HUD فوتومود با خود دکمه ایکس باکس عکس بگیرم که کلیپ میگیره. :| خوش به حالت که فوتومودت کار میکنه :D
راستی عکس های زیبایی هستند:-bd

برای من فوتومود کار نمیکنه، تو وصل شدن به سرور کلا بدقلقه=(( خواستم با hide کردن HUD فوتومود با خود دکمه ایکس باکس عکس بگیرم که کلیپ میگیره. :| خوش به حالت که فوتومودت کار میکنه :D
راستی عکس های زیبایی هستند:-bd

منم همین‌طوری با دکمه کنترلر عکس می‌گیرم و هنوز عکس رسمی(!) توی خود بازی نگرفتم و اصلاً حواسم به اون کار نبود. :دی فقط یه بار Replay ذخیره کردم که درست کار نمی‌کنه و ماشین‌ها توی همدیگه می‌لولن و یکی پرواز می‌کنه و یکی می‌ره به سمت مرکز زمین! :-"
در مورد دکمه کنترلر، توی تنظیمات می‌شه یه کاری کرد که از حالت کلیپ دربیاد و با یه بار زدنِ دکمه، عکس بگیره ولی یادم نیست گزینه‌ش کجا بود!
ممنون، قابل شما رو نداره. :دی

منم همین‌طوری با دکمه کنترلر عکس می‌گیرم و هنوز عکس رسمی(!) توی خود بازی نگرفتم و اصلاً حواسم به اون کار نبود. :D فقط یه بار Replay ذخیره کردم که درست کار نمی‌کنه و ماشین‌ها توی همدیگه می‌لولن و یکی پرواز می‌کنه و یکی می‌ره به سمت مرکز زمین! :-"
در مورد دکمه کنترلر، توی تنظیمات می‌شه یه کاری کرد که از حالت کلیپ دربیاد و با یه بار زدنِ دکمه، عکس بگیره ولی یادم نیست گزینه‌ش کجا بود!
ممنون، قابل شما رو نداره. :D
بقیه رو نمیدونم ولی با یه بار لمس کردن شات میگیره
با چند سانیه نگه داشتن کیلیپ میگیره.

راستی بازی خیلی داره بهم حال میده.
خدا به شما و حجم اینترنت شما رحم کنه.

0cd5810e-2bc8-4298-9330-cf2436a0a6da.png a255ebf6-ac5c-4a26-a975-b77ee20b0d12.png 219f3083-b1ff-4bf0-a0e8-2e92a6df8cda.png 9d8f3426-51c5-4706-a74c-38f1808bc561.png
۱-عکسها بدون دستکاری مستقیما از series s
۲-سیستم carpg مجبورت میکنه که واسه هر ماشینی که داری وقت کافی بزاری و ۰تا ۱۰۰ ماشین دستت بیاد.
۳-چند ساعت دیگه ادامه بدم احتمالا با این سوپرا زرده وارد رابطه شم.

کمپین طولانیه؟مسابقات طولانی استقامت داره؟مثل نسخه ۷ مثل ۲۴ساعته له مان؟
کمپین طولانیه. اما مسابقات طولانی چیز خاصی نداره فعلا اما گفتن در طی هفته های آینده آپدیت میدن برای کریر مد و مسابقات و ایونت های جدید اضافه میشه. احتمالا با پیست Nordschleife مسابقات اون طوری هم اضافه بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or