BIGnote
کاربر سایت
همین الان که بازی با این پیشرفت در سیستم نورپردازی، فیزیک، جزئیات محیط و مدلینگ ماشین ها رو ببینید متوجه میشید که Engine بسیار پیشرفته ای درست کردن (از نظر من بهترین) که میتونه تو 60 فریم و 720p این بازی رو اجرا کنه. خیلی از بازی های 30 فریم این سطح از جزئیات و نورپردازی رو ندارن. خودشون هم شفاف گفتند که اگه یکی از این فاکتورهای که گفتن رو ضعیف تر کار میکردند میتونستند قابلیت شب و تغییرات جوی (البته نه ظاهری) رو داشته باشن.
این موضوع هم چیزی نیست که با وقت بیشتر بشه کار خاصی کرد چون 360 توانشو نداره 60fps اجرا کنه. همین Engine شبیه سازی فیزیک ـشون با این سطح کلی Resource میطلبه حالا باقیه اجزا به کنار.
و این چیز خوبیه که Turn 10 کیفیت رو فدای کمیت نکرده.
شما اگه ریسینگ باز بودی بیشتر بخاطر پیشرفت های فیزیکی و گیم پلی خوشحال میشدی، چون دلایلشون واقعا قانع کنندس.
این موضوع هم چیزی نیست که با وقت بیشتر بشه کار خاصی کرد چون 360 توانشو نداره 60fps اجرا کنه. همین Engine شبیه سازی فیزیک ـشون با این سطح کلی Resource میطلبه حالا باقیه اجزا به کنار.
و این چیز خوبیه که Turn 10 کیفیت رو فدای کمیت نکرده.
علت نا امیدی شما چیزه دیگه ایه...به عنوان یه فن فورتزا از صمیم قلب به تیم سازنده میگم"خاک بر سرتون"
خب یکی نیس بگه نمیتونید همچین غلطی بکنین تو تیزر اولیه چی بود؟!
لگه انتظاراتو بالا نبرده بودنم الان این احساسو نداشتم!
الان فرق فورتزا 3 و 4 چیه؟ 100 تا ماشین بیشتر.نورپزدازی بهتر آنلاین بهتر که به درد ما نمیخوره .کینکت(بچه بازی)
واقعا نا امید شدم!
پی اس 3 قدرتش بیشتر از 360 هست؟پلیفونی محدود نبود؟
خیلی این استودیو رو دوس دارم ولی بازی میگم خاک بر سرشون
وقتی تو ای 3 یارو بهت ازت میپرسه مث بچه آدم بگو نداره این قابلیت ها رو بازی!الکی تو کف نذاز ملتو!
بیشترین دلیلی که ازین کارشون متنفر شدم اینکه مث بچه آدم نگفتن!
سر فورتزا 3 گفتن از طرف مایکرو فشار بوده و این حرفا!سر 4 دیگه بهونه ای قبول نیس
اون تیزر اولی رو نمیدادن الان این حرفا رو بارشون نمیکردم
لابد از درت هم خبری نیس!
شما اگه ریسینگ باز بودی بیشتر بخاطر پیشرفت های فیزیکی و گیم پلی خوشحال میشدی، چون دلایلشون واقعا قانع کنندس.
اجزای دیگه ی GT5 هم مثل FM4 بود؟ جزئیات، فریم؟ همه چیزهای خوب رو نمیشه روی این کنسول ها یجا داشت، توقعتون رو بیارید پایینپی اس 3 قدرتش بیشتر از 360 هست؟پلیفونی محدود نبود؟
آخرین ویرایش: