M0HAMAD
کاربر سایت
یه سری از اچیومنت ها که دقیقا برای نسخه قبله .... لیست اچیومنت ها اصلا جذاب نیست
ولی با این ها خیلی حال کردم :
Ferrari Collector .. Legendary Battle
راستی هنوز پرداخت پول سخت گیرانه است؟
به خاطر فورزا 4 دارم با سیو فورزا 3 تا میتونم ماشین میخرم
شاید بشه همه شون رو منتقل کرد به فورزا 4
خرج کردن بد بود...نمیدونم چه کششی داشت بازی... تا یه ذره پول در میاری دوست داری همه اش رو خرج تیونینگ کنی و ....
جایزه دادنش عالی بود ولی بعد از لول 50 دیگه خبری از جایزه نبود
خداییش ماشین ها هم خیلی گرون بودن...
من روز 5 ساعت دارم بازی میکنم و ماشین میخرم
از دو رو روز پیش تا حالا حدود 500 هزار دلار پول ماشین دادم {حدود 20 تا} و 200 هزار تا خرج تیونینگ فکر کنم سه تاشون کردم
ولی با این ها خیلی حال کردم :
Ferrari Collector .. Legendary Battle
راستی هنوز پرداخت پول سخت گیرانه است؟
به خاطر فورزا 4 دارم با سیو فورزا 3 تا میتونم ماشین میخرم
شاید بشه همه شون رو منتقل کرد به فورزا 4
پرداخت بد نبودپرداخت پول که بد نبود تو فورتزا 3.چون انقدر event داشت که میتونستی کلی باهاش پول در بیاری.من هرچی ماشین گرون فکر کنی خریدم.مکلارن 3.800.000.فراری انزو 1 میلیون و خورده ایی.لامبورگینی میورا.به نظر من که سیستم پولش خوب بود.از طرفی بیشتر ماشینهای گرون رو هم جایزه میداد.مثل reventon(عشق من:d)که 2.100.000 بود.یا بوگاتی.یا ماشینهای کلاس مزخرف R1.(حالم از این کلاس بهم میخوره)من که فقط تو کفم که زودتر بازی بیاد.شاید کسی باور نکنه.از 2009 که بازی ریلیز شد تا الان دارم فورتزا بازی میکنم.حداقل باید روزی 2 ساعت بازی کنم.شاهکاره خدائی،شاهکار>:d
خرج کردن بد بود...نمیدونم چه کششی داشت بازی... تا یه ذره پول در میاری دوست داری همه اش رو خرج تیونینگ کنی و ....
جایزه دادنش عالی بود ولی بعد از لول 50 دیگه خبری از جایزه نبود
خداییش ماشین ها هم خیلی گرون بودن...
من روز 5 ساعت دارم بازی میکنم و ماشین میخرم
از دو رو روز پیش تا حالا حدود 500 هزار دلار پول ماشین دادم {حدود 20 تا} و 200 هزار تا خرج تیونینگ فکر کنم سه تاشون کردم
آخرین ویرایش: