خب خداروشکر 1600 پوینتمون جور شد. حالا من برم پورشه رو بگیرم؟
شک نکن عزیز
30 مدل پورشه + 250 اچیومنت که مثل اب خوردن می شه گرفتشون + تعداد قابل توجهی EVENT جدید برای مسابقه.
فقط همون Carrera GT یا حضور مدل های محبوب 911 خرید رو کاملا توجیه می کنه:d
تبریکخب خداروشکر 1600 پوینتمون جور شد. حالا من برم پورشه رو بگیرم؟
تبریک
خوش به حالت با پورشه بتونی مسابقه های خوبی بدی ولی عکساشو اینجا نزار لطفا چون ما تو 560 پوینتش موندیم از کجا گیر بیاریم:confused:
شما 1600 تا رو از کجا گیر اووردین؟
مگه نمیشه با پی سی یه س-ا-ک-س رایگان میگیری بعد از سایت xbox بخری بعد تو xbox دانلود کنی 5 تومن هم نمیخاد بدی سایت ساکس رایگان هم بهت میدم:dحالا که نخریدم.باید یه 5 تومنم بدم چیز چی ان.
ایشالا.
والا یه 400 پوینت خریدم 7 تومن و یه 1200 پوینت 23 تومن که جمعا میشه 30 تومن. حالا شما که 1600 پوینت برات زیاده، باید بری سراغ آقا نوید و مجید جان که اونا بالای 5000 پوینت خرجش کردن.
مگه نمیشه با پی سی یه س-ا-ک-س رایگان میگیری بعد از سایت xbox بخری بعد تو xbox دانلود کنی 5 تومن هم نمیخاد بدی سایت ساکس رایگان هم بهت میدم:d
قیمتش مهم نیست برام میگم از کجا مطمئن بگیرم
دوستان به غیر از dlc ماشین چیز دیگهای مثل جاده جدید نیومده؟
من یه مشکلی دارم شاید کسی نفهمه مشکل چیه ولی میگم
1-بازی forza یه 4 روزیه خریدم . داخل پروفایل اصلیم نه تو قسمت اچیومنت ها بازیو نشون میده نه میتونم داخل بازی به لایو وصل باشم ، یعنی اچیومنت اصلا نمیگیرم
ولی یه پروفایل تازه ساختم داخل اون هیچ مشکلی نداره ولی من نمیتونم از ماشین های خریداری شدم جدا بشم
2-یه سوال دیگه این روش انتقال عکس به pc غیر از راه اکانت گلد هر چی انجام میدم داخل کامپیوتر نشون نمیده
فقط 5 ثانیه خودتونو جای من بزارید ببینید چه حالی دارم من