خب خداروشکر 1600 پوینتمون جور شد. حالا من برم پورشه رو بگیرم؟![]()
شک نکن عزیز
30 مدل پورشه + 250 اچیومنت که مثل اب خوردن می شه گرفتشون + تعداد قابل توجهی EVENT جدید برای مسابقه.
فقط همون Carrera GT یا حضور مدل های محبوب 911 خرید رو کاملا توجیه می کنه:d
تبریکخب خداروشکر 1600 پوینتمون جور شد. حالا من برم پورشه رو بگیرم؟![]()

تبریک
خوش به حالت با پورشه بتونی مسابقه های خوبی بدیولی عکساشو اینجا نزار لطفا چون ما تو 560 پوینتش موندیم از کجا گیر بیاریم:confused:
شما 1600 تا رو از کجا گیر اووردین؟![]()

مگه نمیشه با پی سی یه س-ا-ک-س رایگان میگیری بعد از سایت xbox بخری بعد تو xbox دانلود کنی 5 تومن هم نمیخاد بدی سایت ساکس رایگان هم بهت میدم:dحالا که نخریدم.باید یه 5 تومنم بدم چیز چی ان.
ایشالا.
والا یه 400 پوینت خریدم 7 تومن و یه 1200 پوینت 23 تومن که جمعا میشه 30 تومن.حالا شما که 1600 پوینت برات زیاده، باید بری سراغ آقا نوید و مجید جان که اونا بالای 5000 پوینت خرجش کردن.
![]()

مگه نمیشه با پی سی یه س-ا-ک-س رایگان میگیری بعد از سایت xbox بخری بعد تو xbox دانلود کنی 5 تومن هم نمیخاد بدی سایت ساکس رایگان هم بهت میدم:d
قیمتش مهم نیست برام میگم از کجا مطمئن بگیرم![]()
دوستان به غیر از dlc ماشین چیز دیگهای مثل جاده جدید نیومده؟

من یه مشکلی دارم شاید کسی نفهمه مشکل چیه ولی میگم
1-بازی forza یه 4 روزیه خریدم . داخل پروفایل اصلیم نه تو قسمت اچیومنت ها بازیو نشون میده نه میتونم داخل بازی به لایو وصل باشم ، یعنی اچیومنت اصلا نمیگیرم
ولی یه پروفایل تازه ساختم داخل اون هیچ مشکلی نداره ولی من نمیتونم از ماشین های خریداری شدم جدا بشم
2-یه سوال دیگه این روش انتقال عکس به pc غیر از راه اکانت گلد هر چی انجام میدم داخل کامپیوتر نشون نمیده
فقط 5 ثانیه خودتونو جای من بزارید ببینید چه حالی دارم من![]()