Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

نه
تو بخش rival یا رقابت یه بخش کامل واسه تاپ گیر و مسابقاتش داره که میتونی رکوردت رو با تموم دنیا مقایسه کنی.
من عاشق این بخشم.بیشتر از مسابقات خود بازی حال میده
حس رقابتش تو فضاس

تا چهار شنبه که دستگاهم j-tag بشه و Dlc های کامل فورزا رو بریزه واسم نمیتونم صبر کنم! :-s
پورشه کاررا جی تی تو اتوویستا اومد یا نه؟ کلا چه ماشینی به اتو ویستا اضافه شده؟

دوستان یه سوال و درخواست راهنمایی

به نظرتون من الان برم Forza 4 بگیرم یا منتظر Forza Horizon بشم؟؟؟ ارزش داره منتظرش بمونم یا اینکه برم همین Forza 4 رو بگیرم؟؟ Horizon کی میاد؟؟ بازی یا DLC؟ باز مایکرو میخواد سره این هم آپدیت بده؟؟

دوستان یه سوال و درخواست راهنمایی

به نظرتون من الان برم Forza 4 بگیرم یا منتظر Forza Horizon بشم؟؟؟ ارزش داره منتظرش بمونم یا اینکه برم همین Forza 4 رو بگیرم؟؟ Horizon کی میاد؟؟ بازی یا DLC؟ باز مایکرو میخواد سره این هم آپدیت بده؟؟

سری FORZA MOTORSPORT فلسفش جداست از سری FORZA HORIZON که اولین نسخه ازش پاییز امسال منتشر میشه.

FORZA MOTORSPORT یک عنوان به کل شبیه ساز هست اما به قدری عالی از اب دراومده که 100 تا ریسینگ ارکید اینقدر صفا نمیده که پشت ماشینای خوشگل FORZA MOTORSPORT

بشینی و به غرش موتورشون گوش بدی:d

درسته که HORIZON هم خیلی ویژگی های شبیه سازی رو حفظ کرده ولی به هر حال اون فضای جدی سری FORZA MOTORSPORT رو نداره و می خواد فضای متفاوت تر و با ازادی

عمل بیشتری به مخاطب اعطا کنه و از قید و بندها کم کنه.

جواب سوال شما در اصل به سلیقه شخص شما بر می گرده که یه ریسینگ کاملا جدی و پر و پیمون با کلی CAR PACK دیوانه کننده بیشتر راضیتون می کنه یا

یه ریسینگ FUN تر و نزدیک به فضای OPEN WORLD توی طبیعت بکر کلرادو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or