Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

سوال اول رو نمیدونم.

ولی سوال دوم که باید بگم برید به تاپیک Forza 4 | photo mode توی اولین پست توضیح داده و متونید به صورت یو اس بی عکس هارو انتقال بدید.کار راحتیه فقط عکساتون کوچیک میشه.
دستت درد نکنه حسین جان ولی کارایی که کردم با کارایی که اون تاپیک میگه مثل همه حتی با یه برنامه دیگه هم انجام دادم :) وقتی که پورشه دانلود کردی عکساش رو برام بفرست بعد بگو دقیقا چه کارا کردی

دستت درد نکنه حسین جان ولی کارایی که کردم با کارایی که اون تاپیک میگه مثل همه حتی با یه برنامه دیگه هم انجام دادم :) وقتی که پورشه دانلود کردی عکساش رو برام بفرست بعد بگو دقیقا چه کارا کردی

چشم.مو به مو برات توضیح میدم.

بلاخره منم به همه ماشین های که تا الان به صورت dlc اومده بود رسیدم به غیر از پک March pirelli! فقط تو سایت فورزا دیدم هیوندا جنسیس 2013 هم هست تو لیست ماشین ها ولی تو DLC ها ندیدم؟! هنوز نیومده؟
پک پورشه فوق العاده بود!:>به جرات میتونم بگم GT2 Rs بهترین ماشینی بود که تو فورزا دیدم!
و اتفاق بد این وسط حذف پروفایلم بود که منجر به از بین رفتن تمام سیو هام میشه! فورزا رو 48.7 درصد رفته بودم! یک عالمه ماشین خوب داشتم!
19.780.000 cr پول داشتم! همه رفته حالا باید بشینم از اول بازی کنم!:|

September Pennzoil Car Pack معرفی شد! لیست 11 ماشین موجود در این پک:
2013 Viper #91 SRT Motorsport GTS-R
2013 Viper #93 SRT Motorsport GTS-R
1968 Alfa Romeo 33 Stradale
1960 Aston Martin DB4 GT Zagato
1958 Austin-Healey Sprite MKI
1953 Chevrolet Corvette
1965 MG MGB GT
1955 Mercedes-Benz 300 SLR
1967 Volkswagen Karmann Ghia
1983 GMC Vandura G-1500
2011 Citroen DS4
Sept_DLC_Viper_91.jpg

======

تو سایت فورزا دیدم هیوندا جنسیس 2013 هم هست تو لیست ماشین ها ولی تو DLC ها ندیدم؟! هنوز نیومده؟

August Playseat Car Pack

چطور میتونم آهنگ بریزم توفلش بعد همراه با بازی کردن آهنگ گوش بدم؟
اصلا کلا چطور میتونم به آسانترین روش با xboxآهنگ گوش بدم

یه سوال دیگه
porche carrera s هم داخل پک پورش هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or