اون وقت داخل دیسک 1 ما شاهد چه چیزهایی هستیم ؟
سلام دوستان من یک سوال در مورد اچیومنت بازی داشتم یه اچیومنت 60 امتیازی هست که میگه یه دور در تمام ترکهایه فورزا موتور 4 برید من بازی رو حالت ورلد تور تمام کردم حالا از کجا میتونم کدوم پیست رفتم کدوم پیست مونده؟اگر رو حالت فریی ریس بخوام پیستاش برم حساب میشه؟ کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون
سلام دوستان من یک سوال در مورد اچیومنت بازی داشتم یه اچیومنت 60 امتیازی هست که میگه یه دور در تمام ترکهایه فورزا موتور 4 برید من بازی رو حالت ورلد تور تمام کردم حالا از کجا میتونم کدوم پیست رفتم کدوم پیست مونده؟اگر رو حالت فریی ریس بخوام پیستاش برم حساب میشه؟ کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون
ممنون دوستان منم تو این اچیومنت موندم عصابم خورد کرده.
قسمت لیدربورد میگه باید به لایو وصل شده باشی تا بهترین زمانت نشون بده.
تمام ترکایه فوجیمی کایدو و مسیرهایه درگ رفتم اما نداد حتی اون مسیرهایه بارنگ ابی هستن رو هم رفتم دیگه نمیدونم چکار کنم.
من با رفتن مسیرایه اونت لیست مشکلی ندارم اما یکی از سری مسابقات تو اونت لیست هست که برام سیاه میگه باید وصلشی لایو. دی ال سی دانلود کنی میترسم اینهمه وقت بزارم اونت لیستارو طلا کنم همون یدونه بمونه اخه من دسترسی به لایو ندارم.
به هر حال از راهنماییتون ممنون دوستان
بچه ها این بازی رقابتی هیجانی چیزی نداره بین بچه های بازی سنتر که بتونه یه رقابتی بینمون باشه؟
دوستان برای اضافه کردن یه سری از ماشین ها باید از پوینت استفاده کنیم یا اینکه این dlc های که اومده براش ماشین به اتوویستا اضافه میکنه ؟!:d