Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

سلام دوستان من یک سوال در مورد اچیومنت بازی داشتم یه اچیومنت 60 امتیازی هست که میگه یه دور در تمام ترکهایه فورزا موتور 4 برید من بازی رو حالت ورلد تور تمام کردم حالا از کجا میتونم کدوم پیست رفتم کدوم پیست مونده؟اگر رو حالت فریی ریس بخوام پیستاش برم حساب میشه؟ کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون

سلام دوستان من یک سوال در مورد اچیومنت بازی داشتم یه اچیومنت 60 امتیازی هست که میگه یه دور در تمام ترکهایه فورزا موتور 4 برید من بازی رو حالت ورلد تور تمام کردم حالا از کجا میتونم کدوم پیست رفتم کدوم پیست مونده؟اگر رو حالت فریی ریس بخوام پیستاش برم حساب میشه؟ کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون

یه خورده وقت گیره ولی از روی Leaderboard می‌تونی بفهمی. تو هر پیستی که مسابقه داده باشی، بهترین زمانت رو کنارش آورده.
حالت Free هم تا جایی که می‌دونم، حساب میشه.

پیشنهاد میکنم از روی حالت FREE نری.اگه 60 درصد قسمت Event List رو بری هم این اچیو برات آزاد میشه و هم Event ها رو نفله کردی!

ببین یه سری از پیست ها هم توی Event List نمیان . مثلا Fujimi Kaido چندتا Stage داره که اونجا نیستن یا پیست های Drag و ...
من به خاطر این اچیومنت رفتم قسمت Free Mode تمام پیست هارو از اول رفتم نداد . اومدم تو Event List یه مسابقه دادم تو پیستی که 100 بار رفته بودم بهم داد . کلا نفهمیدم چجوری داد بهم :d

ممنون دوستان منم تو این اچیومنت موندم عصابم خورد کرده.
قسمت لیدربورد میگه باید به لایو وصل شده باشی تا بهترین زمانت نشون بده.
تمام ترکایه فوجیمی کایدو و مسیرهایه درگ رفتم اما نداد حتی اون مسیرهایه بارنگ ابی هستن رو هم رفتم دیگه نمیدونم چکار کنم.
من با رفتن مسیرایه اونت لیست مشکلی ندارم اما یکی از سری مسابقات تو اونت لیست هست که برام سیاه میگه باید وصلشی لایو. دی ال سی دانلود کنی میترسم اینهمه وقت بزارم اونت لیستارو طلا کنم همون یدونه بمونه اخه من دسترسی به لایو ندارم.
به هر حال از راهنماییتون ممنون دوستان

ممنون دوستان منم تو این اچیومنت موندم عصابم خورد کرده.
قسمت لیدربورد میگه باید به لایو وصل شده باشی تا بهترین زمانت نشون بده.
تمام ترکایه فوجیمی کایدو و مسیرهایه درگ رفتم اما نداد حتی اون مسیرهایه بارنگ ابی هستن رو هم رفتم دیگه نمیدونم چکار کنم.
من با رفتن مسیرایه اونت لیست مشکلی ندارم اما یکی از سری مسابقات تو اونت لیست هست که برام سیاه میگه باید وصلشی لایو. دی ال سی دانلود کنی میترسم اینهمه وقت بزارم اونت لیستارو طلا کنم همون یدونه بمونه اخه من دسترسی به لایو ندارم.
به هر حال از راهنماییتون ممنون دوستان

نه اونایی که سیاه هستن چیز جدید ندارن . DLC هستن اما همون پیست های اصلی بازی هستن . همون پیست هارو درست کردن مخصوص پک پورشه . ربطی به اونا نداره

من کلا ماشین هامو تو کلوب به اشتراک نمیذارم!ولی این یکی رو گذاشتم...
(کسی هم دستی به روش نمیکشه!:d)

GetPhoto.ashx

دوستان برای اضافه کردن یه سری از ماشین ها باید از پوینت استفاده کنیم یا اینکه این dlc های که اومده براش ماشین به اتوویستا اضافه میکنه ؟!:-/:d

منکه درست و حسابی متوجه حرفتون نشدم اما برای اضافه شدن ماشین ، چند مورد هست که به صورت Free یا همون رایگانه که دانلود میکنید روی هاردتون و به بازی اضافه میشه و بعضی ماشین ها به صورت دی ال سی به پوینت نیاز دارن.در ادامه هم اضافه کنم که 3 عدد ماشین با نام های BMW M5 2012,Viper 2013 ,Hyndai Veloster Turbo 2013 به قسمت آیوتو ویستا اضافه می شوند با دانلود هر یک که تمامی این 3 اتومبیل به صورت رایگان هستند.

تو سایت فورزا قسمت ماشین های هیوندا جنسیس 2013 هم هست ولی تو لیست Dlc ها ندیدم؟!
و اینکه این Ruf RT12 R عجب ماشین خفنیه! همچین چهار چنگولی به زمین چسبیده که به زحمت تهش رو میتونم سر پیچ یکم سُر بدم! خیلی خوبه.
پورشه GT2 Rs هم فوق العاده است!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or