من میخوام یک دی ال سی بخرم.حالا به نظر شما برم عضو VIP شم یا برم دی ال سی پورشه رو بخرم؟ اگر عضو vip بشم توی فورزا هوریزون هم کمکی هست؟ آقا نوید و مجید هر دو جواب بدن.به دلیل تجربیات بالاشون.
DLC پورشه به صرفه تر هستش دیگه الان VIP شدن فایده نداره
توی فورزا هورایزن هم تاثیری نداره
No Way !
آخه این جدا از اینکه کلی حوصله میخواد. باید میلیون ها layer کنار هم بچینن. اصلا نمیتونم باور کنم. یعنی عجب استعدادایی هستن دارن تلف میشن اونایی که این طرح هارو طراحی میکنن. منو نگاه موقع ریتینگ دادن با این دیدگاه که والپیپر ایمپورت کرده 3 یا 2 میدادم. الان باید به همشون 5 بدم. :d
یکی توی فرومش دیدم میگفت من 10 ساله طراحم اصلا راه نداره که با ادیتور توی بازی طراحی شده باشن. :d میگفت با نرم افزار های چند هزار دلاری کار میکنیم اونوقت یه نرم افزار چند دلاری این قدرتو داره؟! :d
راهنمایی لطفاسلام خدمت همه ی خوره های فورزا
تو قسمت rivals و بخش leaderboard یه سری علامت هست که جلوی هر شرکت کننده میذاره که واسه بعضی هست و واسه بعضی نه
مثلا rewind استفاده کرده یا نه یا abs و ....
میشه یه نفر کامل توضیح بده اینا رو.
برای دریف چه تنظیماتی باید ماشین داشته باشه؟تو بخش defficulty کدوم روشن کدوم خاموش؟
راستی پیست topgears رو با ماشین kia ceed کی چه تایمی رفته"؟
سلام خدمت همه ی خوره های فورزا
تو قسمت rivals و بخش leaderboard یه سری علامت هست که جلوی هر شرکت کننده میذاره که واسه بعضی هست و واسه بعضی نه
مثلا rewind استفاده کرده یا نه یا abs و ....
میشه یه نفر کامل توضیح بده اینا رو.
برای دریف چه تنظیماتی باید ماشین داشته باشه؟تو بخش defficulty کدوم روشن کدوم خاموش؟
راستی پیست topgears رو با ماشین kia ceed کی چه تایمی رفته"؟
مرسی آقا مجید گل به خاطر جوابت.سوال اول رو خودت جواب رو دادی... این علائم نشون میدی که از چه Assist هایی استفاده شده؛ مثلا اگه ترمز زو حالت Assisted باشه، یه دایره کامل میندازه و اگه ABS روشن باشه یه نیم دایره میندازه و اگه ABS خاموش باشه، هیچی نمیندازه و جلوشو خالی میذاره. برای بقیه Assist ها هم همینطوریه.
زیاد اهل دریفت نیستم و دوستان دریفتر بهتر میتونن راهنمایی کنن ولی تا جایی که میدونم کنترل کشش و کنترل پایداری باید خاموش باشه، ترمز زو حالت ABS Off و تعویض دنده بهتره دستی باشه.
همه ی dlc ها پولی نیست ولی دقیقا همونهای هستن که شاید خوشت نیاد:dسلام دو تا سوال دارم:
1. همه ی DLC های بازی پولیه؟
2. طراحی ها رو نمیشه رو کامپیوتر کرد بعد به بازی انتقال داد؟
همه ی dlc ها پولی نیست ولی دقیقا همونهای هستن که شاید خوشت نیاد:d
---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:32 PM ارسال شده بود ----------
منم یه سوال دارم
من به live وصل هستم ولی وقتی میخوام به قسمتهای marketplace یا خرید ماشین برم این پیامو میده آپدیت لایو forza هم که 8 مگ بود دانلود کردم.
.Sprry . the game cannot cuttently connect to Xbox live. This feature cannot be used at this time
منم یه سوال دارم
من به live وصل هستم ولی وقتی میخوام به قسمتهای marketplace یا خرید ماشین برم این پیامو میده آپدیت لایو forza هم که 8 مگ بود دانلود کردم.
.Sprry . the game cannot cuttently connect to Xbox live. This feature cannot be used at this time
---------- نوشته در 05:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:38 PM ارسال شده بود ----------
جواب؟
مرسی آقا مجید گل به خاطر جوابت.
ولی میخام اون اختصارارو کامل بدونم چی هستن.abs معلومه.بقیه؟
سلام دو تا سوال دارم:
1. همه ی DLC های بازی پولیه؟
2. طراحی ها رو نمیشه رو کامپیوتر کرد بعد به بازی انتقال داد؟
منم یه سوال دارم
قابل نداشت آقا مجید گل!
traction control system :TCS - کنترل کشش و stability control :SC - کنترل پایداری
نوع فرمان (Assisted, Normal, Simulated)
تعویض دنده (اتوماتیک، دستی، دستی با کلاچ)
Suggested Line (کامل، فقط ترمز، خاموش)
دیگه چون واضحه، کارشون رو توضیح نمیدم.
1. همه dlc ها به غیر از BMW M5 , SRT Viper , Hyundai Veloster پولیاند.
2.نه.
MP رو میتونی باز کنی و ببینی ولی متاسفانه چون IP های ایران بن شدن، بدون وی...ان نمیتونی خرید کنی.
البته اگه کلا MP رو برات باز نکرده تو اون لحظه خاص یا ایراد از سرور بازی بوده یا از اینترنت شما.
=======
تصویری از غرفه Forza در Porsche World Road Show
DLC ماه سپتامبر هم هفته آینده معرفی خواهد شد.
نمیدونم چی میخوان رو کنن...؟ ولی خودشون که خیلی هیجانزده شدن!!!
میگم ین پوشه چیه قضیش؟