Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

دوستان سوالی هست برام که گفتم بپرسم شاید شدنی باشه.میخواستم ببینم میشه به بازی آهنگ منتقل کنیم؟ آهنگ ها دلخواه رو.چون واقعا آهنگ ها عذاب آورن.

دوستان سوالی هست برام که گفتم بپرسم شاید شدنی باشه.میخواستم ببینم میشه به بازی آهنگ منتقل کنیم؟ آهنگ ها دلخواه رو.چون واقعا آهنگ ها عذاب آورن.

من خودم امتحان نکردم ولی قبلا نوید گفت همچین کاری نمیشه کرد ولی میتونی صدای بازی رو خفه کنی و خودت آهنگ ها رو از رو یه فلش اجرا کنی که این دفعه صدای دلنشین ماشین ها رو از دست میدی!

من خودم امتحان نکردم ولی قبلا نوید گفت همچین کاری نمیشه کرد ولی میتونی صدای بازی رو خفه کنی و خودت آهنگ ها رو از رو یه فلش اجرا کنی که این دفعه صدای دلنشین ماشین ها رو از دست میدی!

متاسفم.آخه من صدارو خفه میکنم یکم دلم میگیره.متاسفم آخه این آهنگا چیه اینا گذاشتن؟!

متاسفم.آخه من صدارو خفه میکنم یکم دلم میگیره.متاسفم آخه این آهنگا چیه اینا گذاشتن؟!

کلا صدای ماشین های آمریکایی دهه 70 رو آدم میشنوه روح و تنش زنده میشه8-> و اصلا توجه به موزیک هاش نمیکنه.(گرچه موزیکاش از نظر من خیلی خوبه:|)

دوستان سلام
تعویض دنده با کلاچ چطوریه؟ما که زدیم داغون کردیم گیربکس ماشین رو.
راستی من یه نسخه ی عادی و lt 3 بازی رو دارم که دم و دقه قفل میکنه یا می پره بیرون.برنر مکس مشکلم روو راه میندازه؟مرسی از توجهتون

دوستان سلام
تعویض دنده با کلاچ چطوریه؟ما که زدیم داغون کردیم گیربکس ماشین رو.
راستی من یه نسخه ی عادی و lt 3 بازی رو دارم که دم و دقه قفل میکنه یا می پره بیرون.برنر مکس مشکلم روو راه میندازه؟مرسی از توجهتون

یعنی چی چجوریه؟ گاز پر میکنی کلاج میگیری دنده عوض کلاج ول میکنی!
آره برنرمکس بگیری مشکل برطرف میشه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or