دوستان من وقتی این بازی رو می ذارم توی دستگاه این ارور رو می ده
1.clean the disk with soft cloth
2-reset your console
این یعنی چی دقیقا؟
دیسک خرابه پس!یعنی اینکه دیسک بازیتون خرابه و باید این عنوان رو به صورت برنر مکس 100 درصد خریداری کنید.
دیسک خرابه پس!
آخه این یارو آقاهه می گه ماله ورژن کنسولت هست!(آپدیت منظورم بود)
میگه رو بعضی از کنسول ها می خونه تو بعضی ها وسط بازی می پره بیرون.
ماله منم وسط بازی می پره بیرون.
حالا من چه خاکی به سرم بریزم؟
4تومنم به فنا رفت اونم که پس نمی گیره!
تاحالا 60 بار رفتم مغازش.این دفعه برم کتکرو می خورم:laughing:ورژن کنسول منظورش آپدیت هست؟
اشتباه گفته رو بعضی ها میخونه رو بعضی ها نمیخونه.روی همه ی کنسول ها وسط بازی میپره بیرون.
برای منم اینطوره.مثلاً توی لودینگ.
تنها راهش خرید نسخه ی 100 و ریختن اون رویه هاردته.
اون بازیش الان کلاً خرابه.برو بهش بگو که بازیت اصلاً نیاورد و بجای تعویض 100 درصدش رو میخوام.
تاحالا 60 بار رفتم مغازش.این دفعه برم کتکرو می خورم:laughing:
به من می گه دستگاه روی cd خط می ندازه و سی دی هم خراب نیست که من بخوام پس بگیرم و چون دستگاه روی سی دی خط می ندازه نمی تونم پسش بگیرم.
نمی دونم دقیقا ولی به من گفت رو بعضی از کنسول ها می خونه و رو بعضی وسط بازی می پره بیرون.
کلا کلاه گذاشت سرم؟
اره ... اساسی خالی بسته
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
یه سوال دیگه.
بازی فورزا روی همه ی کنسول ها اینطوریه؟
یعنی این ارور رو می ده؟
آخه یارو گفت من تست می کنم و اگر بازی درست بود پس نمی گیرم!
(مدیران عزیز ببخشید که موضوع تاپیک رو یکم منحرف کردم! :dآخه دیگه الان همه ی این بحث رو ادامه دادم بذارید این چند سوال رو هم بپرسم!ممنونم!)
دستگاه من lt3 جدید استببین من نخوندم مشکلت چیه!
ولی اگه بازیت برنرمکس نباشه! که نیست انگار!!
نه رو هیچ کنسولی اجرا نمیشه!
4 تومن بود بابا!!!نه داداش مشکل از جای دیگس.کاری به جدید و قدیم نداره.روی lt3 فورزا اگه برنر مکس نباشه کلا وسط بازی مشکل پیدا میکنه معمولا بعد از ربع ساعت.شما بهش بگو اینو برام عوض کن یه برنر مکس برام بزن.اگرم قبول نکرد از خیر این 2.5 بگذر برو یه جای دیگه برنر مکسشو سفارش بده
خیلی ممنون دوست گلمدوتا دیسک منظورته دیگه؟
الان شما نیازی نیست که دیسک 2 روهم برنر مکس بگیری.همون دیسک 1 کافیه.