یکی ی اطلاعاتی ب من بدهه :
من ی ماشین دستنخورده از نظر اپگریدی دارم
سرعتش 3 هست بنظرتون بهترین قسمتهایی که باید اپگرید بکنم کودوماست؟
ی توضیح هم بدید هر بخش چ تاثیری تو روند کاری ماشین داره چون تلویزیونم کوچیکه نمیتونم نوشته های ریز گوشه هر بخشو بخونم
عجب سوالی! اگه بخوام کامل توضیح بدم... باید کلی تایپ کنم که برا پیرمردی مثله من خیلی سخته! نه دستام رمق داره و نه چشمام سو :d
خلاصه بگم که برای آپگرید تو اکثر ماشینها 6 گزینه داری:
1. ارتقاء قظعات موتور: باعث میشه سرعت، شتاب اولیه و شتاب ثانویه ماشین بالاتر بره.
2. ارتقاء سیستم ترمز و کاهش وزن: تو این قسمت ترمزها رو میتونی تقویت کنی؛ وزن ماشین رو کاهش بدی که عملکرد ماشین رو کلا ارتقاء میده؛ آنتی رول و قطعات محافظ اضافه کنی که تو هندلینگ و ترمز تاثیر داره ولی ممکنه سرعت و شتاب رو پایین بیاره.
3. ارتقاء سیستم انتقال قدرت: با تعویض قظعات سیستم انتقال قدرت و گیر بکس میتونی سرعت و شتاب اولیه و ثانویه رو افزایش بدی.
4. ارتقاء لاستیگ و رینگ: که هندلینگ، ترمز و تا حدودی شتاب اولیه و ثانویه رو بهبود میده.
5. نصب اسپویلر: باعث افزایش هندلینگ و ترمز میشه ولی در اکثر مواقع، سرعت و شتاب رو پایین میاره.
6. تعویض موتور و تعویض یا نصب توربوشارژر: تعویض موتور لزوما همیشه به معنی افزایش قدرت ماشین نیست چون ممکنه با ارتقای قطعات موتور فعلی، قدرت بیشتری داشته باشی. توربوشارژر هم چون قدرت موتور رو افزایش میده باعث میشه سرعت و شتاب بیشتر بشه. همچنین تو این بخش میتونی سیستم انتقال قدرت بعضی از ماشینها رو به حالت دو دیفرانسیل یا تک دیفرانسیل جلو و یا عقب تغییر بدی. توضیحش مفصله ولی بسته به نوع ماشین و هدفی که داری، میتونی ازش استفاده کنی.
اصل کلی تو آپگرید اینه که تا میتونی وزن ماشین رو کمتر کنی و دقت کنی وزن وارده به محور جلوی ماشین از 50 درصد بیشتر نشه؛ هرچه کمتر... بهتر!
قدرت همه چیز نیست و ماشین خیلی سریع ولی بدون هندلینگ و ترمز خوب، به درد نمیخوره!
بعد از آپگرید سعی کن یه بنچمارک بگیری تا ببینی آپگرید، اون تاثیری رو که میخواستی گذاشته یا نه!
تو همه این شش بخش قطعات به سه دسته کلی Street, Sport و Race تقسیم شدن که بسته به میزان ارتقایی که میخوای انجام بدی، میتونی از قطعات مختلف استفاده کنی.
علاوه بر آپگرید، میتونی ماشین رو Tune کنی که بحثش خیلی مفصله و اینجا نمیشه کامل توضیح داد.