Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

داستان بازی در 3000 سال قبل از میلاد اتفاق می‌افته... زمانی که امپراتور روم، گلادیاتورها رو وادار می‌کنه تا با ارابه‌های جنگی تو فوجیمی کیدو دریفت بکشن! :d

ممنون داداش واقعا روشنم کردی:دی
منظورم اینه که این world tour با events چه فرقی داره اخه world tour رو خودش میره جلو همینطور نمیشه race هارو انتخاب کرد...

یه بار دیگم من یادمه کلا هیچی از DLC نگفتن و تا زمانی که منتشر نشد نمیدونستیم توش چی داره شاید الانم مثل همون موقع باشه :d
من فکر نمیکنم پیست اضاف کنن به بازی :d خیلی امیدوار بودم با پک پورشه اضاف شه که نشد
منم خیلی امیدوار بودم که با پورشه پک، پیست جدید به بازی اضافه شه :( البته نمی‌دونم چرا میخوام به خودم بقبولونم که بعد از عرضه horizon پیست جدید به بازی اضافه خواهد شد...
حتی ممکنه یه پچی، چیزی بدن و شب رو هم به بازی اضافه کنن! البته همش حدسیات یا بهتر بگم امیدهای منه!

ممنون داداش واقعا روشنم کردی:biggrin1:
منظورم اینه که این world tour با events چه فرقی داره اخه world tour رو خودش میره جلو همینطور نمیشه race هارو انتخاب کرد...

دز world tour بعضی از event ها به شما پیشنهاد میشن که می‌تونی از بینشون انتخاب و بازی کنی... خوبیش اینه که با تموم کردن WT اچیومنتها رو باز میکنی و کلی ماشین بهت میده
ولی اگه بخوای event ها رو کامل کنی، باید از event list بری و بازی کنی. البته وقتی WT رو تموم می‌کنی، بعضی از event ها رو هم بازی و تموم کردی... حدودا 2 درصدشو ;)

بغیر از دانلود از لایو و جیتگ کردن دستگاه راه دیگه ای هست که بشه dlc های بازیرو گرفت و ریخت رو دستگاه؟
نبود؟اگرم راهی نیست کلا الان چندتا dlc اومده و چندتا ماشین اضافه شده؟قیمتشون کلا چند میکروسافت پوینت میشه؟
راستی یه سوالی تو event ها مسابقه درگ ندیدم.تو بخش دو نفره هم ندیدم.فقط تو قسمت free play یا qiuck play دیدم ه اونجا هم نمیشد ماشین رقیب رو انتخاب کرد.جریان چیه؟

آخرین ویرایش:
نبود؟اگرم راهی نیست کلا الان چندتا dlc اومده و چندتا ماشین اضافه شده؟قیمتشون کلا چند میکروسافت پوینت میشه؟
راستی یه سوالی تو event ها مسابقه درگ ندیدم.تو بخش دو نفره هم ندیدم.فقط تو قسمت free play یا qiuck play دیدم ه اونجا هم نمیشد ماشین رقیب رو انتخاب کرد.جریان چیه؟
خیر نمیشه
DLC هم کم نیومده . هر چند تا ماشین رو کردن یه پک و دادن بیرون . پک ها هم حدود 560 تا 1600 پوینت میخواد.
بخش افلاین دو نفره نداره
میتونی تو قسمت انلاین یه مسابقه جدید بسازی و ماشین خودت و حریفت و پیست رو انتخاب کنی . البته اسمش انلاین هست , ولی میتونی حریفت رو هوش مصنوعی انتخاب کنی

بلاخره نسخه lt3 بازیو خریدم!!!!!!!!!!!
الانم رو درجه سختیه hard دارم بازی میکنم
شما دوستان هم جریان این مسابقات رو میدونید ک تو تهران برگزار میشه؟ جایزه نفر اول 800هزار تومنه
:دی

Zonda R من شدیدا لذت بردم از رانندگی با این ماشین . میتونم بگم تو کلاس R2 بهترین ماشین برای من همین بوده . واقعا فوق العادست . کاملا رام است این ماشین هرکاری بخوای میتونی سر پیچ بکنی :d
شتاب و سرعت هم هلو . کلا عالیه . یه دریفت خفن هم باهاش کشیدم هیچوقت یادم نمیره :d

من وقتی بازیو اجرا میکنه بعد از چند دقیقه ارور میده و کنسول ریستارت میشه.یکی بهم گفت مال اینه بازیت 97% هست.

اخه من همه بازی هام 97% هست تاحالا هیچ مشکلی نداشته ،این جرا اینجوریه؟

ما که هم سیوامون پرید هم دیسکمون پکید....رفتیم سفارش دادیم میگه نیست فعلا...دلم تنگ شده برا ش :دی

والا ما خودمون با نیسان جی تی ار اما یه کلیپ دیدم طرف 500 و خوردی با سوبارو میرفت

اصلا سرعت به نظرم تو فورزا جز چند تا پیستا تعیین کننده نیست :دی همین بوگاتی برای من کابوسی هست تو خیلی پیست ها که خیلی فنی میشه :دی
به نظرم ماشین هرچی فنی تر باشه تو فورزا بیشتر کاربرد داره هم تو 3 به این نتیجه رسیدم هم تو 4 :دی
من وقتی بازیو اجرا میکنه بعد از چند دقیقه ارور میده و کنسول ریستارت میشه.یکی بهم گفت مال اینه بازیت 97% هست.

اخه من همه بازی هام 97% هست تاحالا هیچ مشکلی نداشته ،این جرا اینجوریه؟

حتما باید 100% بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or