Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

درود خوب امروز یک 2 ساعتی دوباره نشستم سر بازی
واقعا بی نظیر هست
الان لول 36 هستم
ی سوال این
Forza Motorsport 4 BMW M3 GT2

دقیقا تو لول چند ازاد می کنه کسی میدونه !؟؟؟؟؟
1میلیون هم پولش هست خیلی زیاد هست الان ولی می خوامش !

یکی از مشکلات بچه ها میدونی چیه ؟ اصلا صبر ندارین همون اول همه ماشین هارو میخواین :d البته شاید وقت ندارین یا حوصله بازی ندارین نمیدونم
اما اگه وقت بذاری اینقدر پول به دست میاری که 1 میلیون که هیچی ماشین 10 میلیونی هم میتونی بخری
اما اون BMW رو اگه اشتباه نکنم از لول 40 به بعد باید بده . یادمه یه BMW میداد کلاس R3 یا R2 یادم نیست دقیق کدوم بود .

یه گلایه:
تو این قسمت اینترنتیش چقدر آدمای بی وجدان میان! لعنتیا خیلی تمییز و پاک دارم میرم یهو سر یه پیچ یکی میزنه به قسمت جنوب شرقی یا غربیم بعدش می رم تو باقالیا و بعدش دیگه نمی تونم 30 ثانیه ی آخر برسم. همش اینطوری میشه!!!!!! بی وجدانا کرم دارن . راهی هست که از شر این شیاطین خلاص شم؟!

یه گلایه:
تو این قسمت اینترنتیش چقدر آدمای بی وجدان میان! لعنتیا خیلی تمییز و پاک دارم میرم یهو سر یه پیچ یکی میزنه به قسمت جنوب شرقی یا غربیم بعدش می رم تو باقالیا و بعدش دیگه نمی تونم 30 ثانیه ی آخر برسم. همش اینطوری میشه!!!!!! بی وجدانا کرم دارن . راهی هست که از شر این شیاطین خلاص شم؟!

یکی از دلایلی که من فقط Cat & Mouse بازی میکنم همینه . هم خیلی فان تر هستش هم اصلی ترین قسمت بازی برخوردهای سنگین هستش که به راحتی باهاش کنار میای :d
راهیی هم نداره مگه اینکه خودمون تعداد بالا بشیم بازی کنیم

من وقتی بازی میکنم یهو یه ارور نمیدونم چی دیسک میده بعد کنسول ریستارت میشه!کسی میدونه چرا؟دستگام lt3 هست ولی بازی 97 % هستش.
خواهشا کمک کنید!

میگم نرم افزاری چیزی هست که بشه سیو بازی رو باهاش هک کرد و پول رو نامحدود کرد؟شنیدم mood یه سری امکانات داره گفتم شاید بشه باهاش اینکارو هم کرد چون من فقط ماشین تیون میکنم تا خرخره بعد میندازم تو پیست خودم تنهایی میرم خیلی فاض میده:d الان پول کم آوردم

من وقتی بازی میکنم یهو یه ارور نمیدونم چی دیسک میده بعد کنسول ریستارت میشه!کسی میدونه چرا؟دستگام lt3 هست ولی بازی 97 % هستش.
خواهشا کمک کنید!

خُب برای همین که 97% است مشکل دار شده دیگه . این بازی تازه یه چیز اضاف هم داره که کلا کپی بازی کنی به مشکل میخوری باید حتما برنر باشه

میگم نرم افزاری چیزی هست که بشه سیو بازی رو باهاش هک کرد و پول رو نامحدود کرد؟شنیدم mood یه سری امکانات داره گفتم شاید بشه باهاش اینکارو هم کرد چون من فقط ماشین تیون میکنم تا خرخره بعد میندازم تو پیست خودم تنهایی میرم خیلی فاض میده:d الان پول کم آوردم

شدن که میشه الان هم پر هست فیلماش تو نت اما حاصل دسترنج خودتو بخور :d

مثل اینکه همه منتظر بودن یکی تاپیک رو بیاره بالا :d
نوید جان من نتونستم اون اچیو unicorn رو بگیرم . تایمی که باید بزنم 1:11 هست اما تایم من 1:20 هست (البته فقط 3 یا 4 مچ رفتم اما چون اختلاف زیاده ولش کردم)
راه دیگه ای نیست که بشه ماشین unicorn گرفت ؟

یکی از مشکلات بچه ها میدونی چیه ؟ اصلا صبر ندارین همون اول همه ماشین هارو میخواین :d البته شاید وقت ندارین یا حوصله بازی ندارین نمیدونم
اما اگه وقت بذاری اینقدر پول به دست میاری که 1 میلیون که هیچی ماشین 10 میلیونی هم میتونی بخری
اما اون BMW رو اگه اشتباه نکنم از لول 40 به بعد باید بده . یادمه یه BMW میداد کلاس R3 یا R2 یادم نیست دقیق کدوم بود .

اره شاید هم بخاطر اون باشه خوب چیزی نمونده به لول 40 میرم جلوتر ببینم چی میشه :d
حالا خوب راه میره !
یک چیز دیه این سپر ماشین چرا نمیشه رنگ کرده باید برم جلور تا باز بشه خودش یا باید بخرم تیونینگشو :d
الان لول 36 هستم

مثل اینکه همه منتظر بودن یکی تاپیک رو بیاره بالا :d
نوید جان من نتونستم اون اچیو unicorn رو بگیرم . تایمی که باید بزنم 1:11 هست اما تایم من 1:20 هست (البته فقط 3 یا 4 مچ رفتم اما چون اختلاف زیاده ولش کردم)
راه دیگه ای نیست که بشه ماشین unicorn گرفت ؟

آره بچه ها خجالت میکشن تاپیک رو بیارن بالا :d
نه متاسفانه تنها راهش همونه . یه وقتایی هم میگفت که فقط باید توی LeadrBoard باشی تا هرهفته به قید قرعه به یه عده Unicorn بدیم

اره شاید هم بخاطر اون باشه خوب چیزی نمونده به لول 40 میرم جلوتر ببینم چی میشه :d
حالا خوب راه میره !
یک چیز دیه این سپر ماشین چرا نمیشه رنگ کرده باید برم جلور تا باز بشه خودش یا باید بخرم تیونینگشو :d
الان لول 36 هستم

سپر رو به صورت جدا نمیشه رنگ کرد ! قسمت هایی که میشه رنگ کرد خود ماشین , کاپوت , آینه ها , رینگ و Spoiler هستش

بد بختی اینه اینجا برنر گیر نمیاد!سایتی جای بلدی برام پ خ کن ممنون!

پ خ شد

سلام اقا نوید من بخوام با شما لایو بزنم باید چه کار کنم ؟اول اینکه دیشب به لایو وصل شدم و اکانت ساختم باید اکانتم رو گلد کنم ایا تا بتونم با شما بازی کنم ؟ پوینت هم باید بخرم ایا ؟ 1 روش بگو هزینش کمتر در بیاد - و نسخه برنر مکس فوروزا 4 رو تهیه کنم دیگه ؟

سلام اقا نوید من بخوام با شما لایو بزنم باید چه کار کنم ؟اول اینکه دیشب به لایو وصل شدم و اکانت ساختم باید اکانتم رو گلد کنم ایا تا بتونم با شما بازی کنم ؟ پوینت هم باید بخرم ایا ؟ 1 روش بگو هزینش کمتر در بیاد - و نسخه برنر مکس فوروزا 4 رو تهیه کنم دیگه ؟

من از نوید جان عذر میخوام که بجای ایشون جواب شمارو میدم.

اول باید شما برید یه اکانت گلد خریداری کنید و نیازی به پوینت هم نیست.بعدش بهتره دیسک برنر مکس رو خریداری کنید تا هر دقیقه ارور نده.بعدش شما گیمرتگتون رو به آقا نوید میگید و ایشون هم شمارو در کلاب دعوت میکنه و بعدش میتونید با ایشون مسابقه بدید.

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or