Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

سلام اقا نوید من بخوام با شما لایو بزنم باید چه کار کنم ؟اول اینکه دیشب به لایو وصل شدم و اکانت ساختم باید اکانتم رو گلد کنم ایا تا بتونم با شما بازی کنم ؟ پوینت هم باید بخرم ایا ؟ 1 روش بگو هزینش کمتر در بیاد - و نسخه برنر مکس فوروزا 4 رو تهیه کنم دیگه ؟

اول که من شمارو توی Club اَد میکنم شما اکسپت میکنی و ازونجا میتونیم بازی کنیم باهم . لیست دوستام پر است متاسفانه نمیتون اونجا اَدت کنم
اول که بیای لایو 1ماه Free میتونی بازی کنی
برای فورزا آنلاین بازی کردن هم پوینت نیاز نیست
آره دیگه برای اینکه راحت بازی کنی باید برنرمکس بگیری حتما .

مرسی دوستم از اینکه سلیس و روان نوشتید - و به نظرتون 1 ماه گلد بگیرم که هزینش 26 تومان هست یا 3 ماه که هزینش 36 تومان هست -
و چند تا بازی دیگه که ایرانی ها هستن و لایو میزنن نام ببرید که تهیه کنم و با حال باشه -
و 1 سوال مایکروسافت پوینت به چه درد میخوره ؟
و نتم 128 شاتل هست جواب میده ؟ من تو کامپیوتر بازی های dota و cod4 رو براحتی میزنیم ایا برای ایکسباکسم مناسب هست ؟

مرسی دوستم از اینکه سلیس و روان نوشتید - و به نظرتون 1 ماه گلد بگیرم که هزینش 26 تومان هست یا 3 ماه که هزینش 36 تومان هست -
و چند تا بازی دیگه که ایرانی ها هستن و لایو میزنن نام ببرید که تهیه کنم و با حال باشه -
و 1 سوال مایکروسافت پوینت به چه درد میخوره ؟
و نتم 128 شاتل هست جواب میده ؟ من تو کامپیوتر بازی های dota و cod4 رو براحتی میزنیم ایا برای ایکسباکسم مناسب هست ؟

دوست عزیز دیگه این سوال هارو در تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread1335/page553/ بپرسین.

اوکی - پس 1 ماه رایگان میتونم بازی کنم - نهایت من تا اخر هفته برنر مکس بازی فورزا رو پیدا میکنم و به جمع شما میام

---------- نوشته در 07:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:17 PM ارسال شده بود ----------

اقا این گیمترگ من erfan shahkeys
فقط 1 چیزی نمیدونم بازی که الان خریدم برنر مکس هست یا نه از کجا باید بفهمم ؟

اقا نوید خوب از کلوپ من بیرون اومدی برا خودت کلوپ ساختیا!=((:d
فعلا زیاد بازی نمیکنم گلدمم تموم شده دوباره برگشتم بهتون میپیوندم!:d

ما خودمونم بازی نمیکنیم روزی یه لول میگیرم و میام بیرون :d
کلا شرمنده . خواستیم یه کلاب جامع بسازیم که نشد :d

منم همینطورم کلا دیگه xbox رو روشن میکنم بیشترش برای فورزا بازی کردن!
دشمنت شرمنده حالا بعدا سر میزنم بهتون:d ما که اندازه شما حرفه ای نیستیم اما بازی کردن معملویش رو بلدیم!

دوستان میشه توضیح بدین که بازی چجوریاس کلا? من هیچی ازش نفهمیدم فقط هرچی میاد A میزنم میرم جلو :دی یه خلاصه میشه بگین?

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

الان نشستم نیم ساعتی بازی ریسینگ جدید test drive ferrari رو بازی کردم ، بعدش طاقت نیاوردم و شروع کردم فورزا بازی کردن . جدا بعد از یه ریسینگ معمولی اگه فورزا بازی کنیم تازه آدم متوجه میشه چرا این بازی اینقدر جذابه . لامصب اینگار که اصلا بازی نیست از بس طبیعی درست شده .

دوستان میشه توضیح بدین که بازی چجوریاس کلا? من هیچی ازش نفهمیدم فقط هرچی میاد A میزنم میرم جلو :دی یه خلاصه میشه بگین?

داستان بازی در 3000 سال قبل از میلاد اتفاق می‌افته... زمانی که امپراتور روم، گلادیاتورها رو وادار می‌کنه تا با ارابه‌های جنگی تو فوجیمی کیدو دریفت بکشن! :d

DLC ها ماهیانه هستن دوست عزیز . هفته ی اول آگوست DLC بعدی میاد . البته نمیدونم تا کی میخوان برای بازی DLC بدن

برخلاف ماه قبل که خیلی زود شروع به تبلیغ dlc جدید کرده بودن، این ماه تا حالا چیزی در مورد dlc آگوست نگفتن!
نمی‌دونم کی میخوان جای ماشین، چندتا پیست جدید به باری اضافه کنن؟ حدس می‌زنم نگه داشتن برای بعد از عرضه Horizon!

یه بار دیگم من یادمه کلا هیچی از DLC نگفتن و تا زمانی که منتشر نشد نمیدونستیم توش چی داره شاید الانم مثل همون موقع باشه :d
من فکر نمیکنم پیست اضاف کنن به بازی :d خیلی امیدوار بودم با پک پورشه اضاف شه که نشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or