Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

دوستان حرفه ای برای یک مسابقه راهنمای خط ترمز رو بردارید بعداین کار تازه از بازی لذت می برید خیلی استرس بازی زیاد می شه ولی در عوض باعث می شه شما پیست مسابقه رو حفظ کنید کجاش پیچ تند داره کجاش با چه سرعتی برید از لحاظ بصری هم بهتر می شه به جای خط قرمز رو اسفالت یکم دورو ور پیست رو هم می بینید :دی..اولش یکم سخته ولی بعد یه مدت که پیستهارو حفظ شدید اوضاع بهتر می شه
تنها گزینه ای که تو فورزا بهتره روشن باشه گزینه ترمز ای بی اس که دیگه تو همه ماشین ها هست و من نشنیدم که یک ماشینی مثلا بشه با یک دکمه ای بی اسش رو خاموش کرد! :دی حالا موارد دیگه می شه ولی اینو نشنیدم کلا امیدوارم یکم تو این موارد تو فورزا های دیگه بهتر کار کنن مخصوصا تصادفاتش با 206 با سرعت تمام رفتم تو بلوک های کنار پیست با کاپوت! اقا 10 سانت بیشتر نرفت تو ..تو حالت واقعی معمولا تا شیشه کاپوت جمع می شه هیچ خبری هم از ریختن روغن هیدرولیک و .... روی زمین نیست..به نظرم این بازی خیلی جای پیشرفت داره که اصلا توجه بش نمی شه.

کلا امیدوارم یکم تو این موارد تو فورزا های دیگه بهتر کار کنن مخصوصا تصادفاتش با 206 با سرعت تمام رفتم تو بلوک های کنار پیست با کاپوت! اقا 10 سانت بیشتر نرفت تو ..تو حالت واقعی معمولا تا شیشه کاپوت جمع می شه هیچ خبری هم از ریختن روغن هیدرولیک و .... روی زمین نیست..به نظرم این بازی خیلی جای پیشرفت داره که اصلا توجه بش نمی شه.

تو شماره‌ بعدی تصادفات منجر به فوت و جراحات بدنی رو هم شبیه‌سازی خواهند کرد!!؟ /:)
مطمئنا بازی جای پیشرفت داره ولی هیچ توجه کردی رو چه سخت افزاری اجرا میشه یا اینکه مقایسه‌اش کردی با سایر عناوین شبیه‌ساز ریسینگ موجود؟

من نشنیدم که یک ماشینی مثلا بشه با یک دکمه ای بی اسش رو خاموش کرد!

امکان خاموش کردن ABS تو بازی، لزوما به معنی امکان عملی بودن این کار تو دنیای واقعی‌ نیست!
این گزینه صرفا برای بالا بردن درجه سختی بازی و به چالش کشیدن مهارت‌های بازیبازه.
حالا اگه تو دنیای واقعی، یه ماشینی چنین امکانی داشته باشه... با یه تیر، دو نشون زدن! ;)

آخرین ویرایش:
ترمز ای بی اس که دیگه تو همه ماشین ها هست و من نشنیدم که یک ماشینی مثلا بشه با یک دکمه ای بی اسش رو خاموش کرد!
همونجور که شکم موتور سفره میکنن بعدشم تغیرش میدن ترمز رو هم میشه عوض کرد:-b
ین موارد تو فورزا های دیگه بهتر کار کنن مخصوصا تصادفاتش با 206 با سرعت تمام رفتم تو بلوک های کنار پیست با کاپوت! اقا 10 سانت بیشتر نرفت تو
اینا که عیب نیست تنها مشکلش اینه که جوانان گوجه ای نداره!:))

سلام چجوری میتونیم این ماشینای جدیدو مثل aventador با viper رو بگیریم . تا حالا به live وثل نشدم .
باید مثل psn از بیرون psn card بگیریم بدانلودیمشون؟ فک کنم point میگن تو live

سلام چجوری میتونیم این ماشینای جدیدو مثل aventador با viper رو بگیریم . تا حالا به live وثل نشدم .
باید مثل psn از بیرون psn card بگیریم بدانلودیمشون؟ فک کنم point میگن تو live
اول باید به لایو وصل شی بله باید point بخری!
البته این viper که جدید اومده رایگانه به لایو وصل شی میتونی بدون point دانلودش کنی.

چه جوری میشه عکسایی رو که تو بازی از قسمت Photo mode میگیری به PC منتقل کنی ؟

ممنون میشم جواب بدید خیلی لازم دارم

به لایو وصل میشی... عکس رو تو storefront آپلود میکنی... میری به این سایت و با گیمرتگت ساین این میشی... تو قسمت My Froza می‌تونی عکس‌هات رو دانلود کنی.
این ساده‌ترین راهشه منتها باید آنلاین بشی! یه راه دیگه هم هست، اینترنت نمیخواد... که اونو بلد نیستم. دوستان دیگه می‌تونن راهنمایی کنن!

پک جدید چه ماشینایی اضافه میکنه :d

• 1952 Hudson Hornet
  • 1954 Jaguar XK120
  • 1956 Lotus Eleven
  • 1973 AMC Gremlin X
  • 1995 RUF CTR2
  • 1998 Aston Martin V8 Vantage V600
  • 2011 McLaren 59 GT MP4-12C GT3
  • 2012 Spyker C8 Aileron
  • 2012 Ascari KZ1R
  • 2012 Mercedes-Benz SLK55 AMG
قیمتش هم ناقابل 560 MS پوینت(البته چلنج جدید هم داره)
Forza 4 July Car Pack adds ten shiny sets of wheels | VG247

Last edited by a moderator:
به لایو وصل میشی... عکس رو تو storefront آپلود میکنی... میری به این سایت و با گیمرتگت ساین این میشی... تو قسمت My Froza می‌تونی عکس‌هات رو دانلود کنی.
این ساده‌ترین راهشه منتها باید آنلاین بشی! یه راه دیگه هم هست، اینترنت نمیخواد... که اونو بلد نیستم. دوستان دیگه می‌تونن راهنمایی کنن!

ممنون ولی اگه میشه روش افلاینشو بگید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or