Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

اقا شما ها با خارجیا بازی میکنین لگ ندارین؟
میشه یه چند نفر معرفی کنین ایرانی باشن بدون لگ باهاشون بازی کنیم؟
با تشکر

من دیروز بازی کردم مشکلی نیست . لگ نداری جوری که اذیت شی . فقط بعضی موقع ها اتفاقات عجیب میبینی تو بازی . ضربات دیر عمل میکنن مثلا . ماشین طرف 50 متر شوت میشه اون ور . میره تو زمین و ازین چیزا . کلا میترکی از خنده
گیمرتگت رو بده توی کلاب ادت کنم بازی کنیم

یادم نیست. باید بازم مسابقه بدیم. هیچ کس دیگه ای نیست بیاد؟ :|

من و یکی، دو تا از بچه‌های کلاب همیشه هستیم... کلی هم مسابقات با حال برگزار میکنیم :d
خیلی دوس دارم یه بارم که شده همه بیان، یه مسابقه 8 نفری توپ بزنیم! :(

من و یکی، دو تا از بچه‌های کلاب همیشه هستیم... کلی هم مسابقات با حال برگزار میکنیم :d
خیلی دوس دارم یه بارم که شده همه بیان، یه مسابقه 8 نفری توپ بزنیم! :(

بابا شماها همتون کله گنده اید لولاتون زیادی بالاست :d باید کلی تلاش کرد ولی باز بازی میکنم.

بازی من خرابه سالمش فردا میاد دستم.
GT5 یه بخش داشت که ماشین های قدیمی و VAN ها و ماشین های مسابقه های کارتینگ رو میروندیم میخواستم بدونم تو این بازی هم این چنین بخش هایی هست یا فقط با ماشین های خفن مثل 3ـش میشه مسابقه داد؟

من دیروز بازی کردم مشکلی نیست . لگ نداری جوری که اذیت شی . فقط بعضی موقع ها اتفاقات عجیب میبینی تو بازی . ضربات دیر عمل میکنن مثلا . ماشین طرف 50 متر شوت میشه اون ور . میره تو زمین و ازین چیزا . کلا میترکی از خنده
گیمرتگت رو بده توی کلاب ادت کنم بازی کنیم
Resident Evil جان شما فرند لیستت پر من اخه چه طوری ادت کنم؟
گیمر تگ :SandmanMW3

یکی جواب منو هم بده :|
چرا اینجا هیچکس منو حساب نمیکنه :|
منم هستما هیییییییییییییی!!!!
میشه یکی جواب بده :| لطفا!!!
GT5 یه بخش داشت که ماشین های قدیمی و VAN ها و ماشین های مسابقه های کارتینگ رو میروندیم میخواستم بدونم تو این بازی هم این چنین بخش هایی هست یا فقط با ماشین های خفن مثل 3ـش میشه مسابقه داد؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or