Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

فرق Tuneبا اپگرید چیه؟؟

تو Tune نحوه عملکرد یه بخشی از ماشین رو تغییر میدید... مثلا ارتفاع کمک فنرهای ماشین رو کم یا زیاد می‌کنید ولی تو آپگرید شما یه قطعه از ماشین رو با یه قطعه دیگه که عملکرد بهتری داره، جایگزین می‌کنید... مثلا کمک فنرهای کارخونه‌ای ماشین رو با کمک فنرهای اسپورت عوض می‌کنید.

سلام به تمام دوستان
من یه مشکل خیلی عجیب با این بازی دارم نمی تونم سرعت سنج بازی رو به کیلو متر و بر ساعت تغییر بدم.خواهشا کمکم کنید؟؟؟؟تمام منو ها هم زیرو رو کردم باید تو HUD باشه دیگه ولی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام به تمام دوستان
من یه مشکل خیلی عجیب با این بازی دارم نمی تونم سرعت سنج بازی رو به کیلو متر و بر ساعت تغییر بدم.خواهشا کمکم کنید؟؟؟؟تمام منو ها هم زیرو رو کردم باید تو HUD باشه دیگه ولی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله تو همون HUD هست
کافیه بری اون پایین مایین ها , یه گزینه هست که اسمش یادم نیست اما فقط تغییرش بدی میشه M (چند تا که بیشتر نیستن , بگرد ببین کدوم گزینه M داره)

این Saleen Raptor رو خیلی وقته دارمش ولی امروز واسه اولین بار یه ریس باهاش دادم عجب چیز وحشتناکی بود لامصب:دی خصوصا صدای Turbochargeـش دیوونه کنندس:دی

یه سری تنظیم میخوام تو قسمت tune که ماشین موقع استارت منحرف نشه.کسی هست بتونه کمک کنه؟

یکی از راهاش کم کردن فاصله های سرعت دنده هاس (برای دنده های ابتدایی که سریع تر به دنده های 2و3بره) ولی اگه فاصله هارو هم زیاد کم کنی سرعت ماشینتم خیلی افت میکنه حواست باشه

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 PM ارسال شده بود ----------

بله تو همون HUD هست
کافیه بری اون پایین مایین ها , یه گزینه هست که اسمش یادم نیست اما فقط تغییرش بدی میشه M (چند تا که بیشتر نیستن , بگرد ببین کدوم گزینه M داره)
من همه HUD رو گشتم ولی پیدا نکردم
میشه ببینی اسمشو بگی لطفا

دوستان من به تازگی این بازیو خریدم و وقتی بازیو اجرا کردم و چند مرحله رفتم جلو اگر اشتباه نکنم نوشت fail to authorize disk و کنسول ریستارت شد ( البته اینو هم بگم که کنسول lt3 هست و بازی هم path lt3 ) بعد بازیو رو هارد نصب کردم باز هم همین اتفاق افتاد و وقتی هم که یه اهنگ از رو هارد گزاشتم پخش بشه و بره تو بازی باز همین اتفاق افتاد

حالا میخواستم بدونم مشکل من قابل حل هست یا باید burn max این بازی را بگیرم

با تشکر

90271094925506457371.jpg

پک اوت بازی که با 560 MSP در دسترس خواهد بود، ماشین ها:

• 1962 Lincoln Continental
  • 1962 Triumph TR3B
  • 1984 Peugeot 205 T16
  • 1989 Mercedes-Benz #63 Sauber-Mercedes C 9
  • 2003 Aston Martin DB7 Zagato
  • 2012 Chevrolet Camaro ZL1
  • 2013 Ford Mustang Boss 302
  • 2013 Hyundai Genesis Coupe 3.8 Track