بعضی پکهای بازی تخفیفهای خوبی خوردن... مثلا May Top Gear Pack رو میشه با 280 پوینت خرید!
Hennessey Venom GT و Ford Transit از ماشینهای این پکاند.
یه سوالی در مورد Design ها دارم.
اینا رو با ادیتور داخل بازی میسازن؟ من خودم میخواستم بسازم ولی نمیدونستم چطور عکس ها رو بیارم تو بازی رفتم سرچ کردم دیدم نوشتن با ادیتور خود بازی باید ساخته بشن. آخه مگه میشه والپیپر هیلو رو با ادیتور توی بازی ساخت؟
آره فقط و فقط با همون ادیتور هست ! یعنی اون عکس های خفنی که روی ماشین ها می بینین ، با همون دایره و مستطیل و ... توی ادیتور درست شده نه اینکه طرف راحت عکس رو کپی کنه توی بازی و بذاره روی ماشین !یه سوالی در مورد Design ها دارم.
اینا رو با ادیتور داخل بازی میسازن؟ من خودم میخواستم بسازم ولی نمیدونستم چطور عکس ها رو بیارم تو بازی رفتم سرچ کردم دیدم نوشتن با ادیتور خود بازی باید ساخته بشن. آخه مگه میشه والپیپر هیلو رو با ادیتور توی بازی ساخت؟
کاش میشد گاز داد خدا کنه تو فورتزا5اضافه شهبروبچس ظاهرا تو حالت اتوویستا، با فشار دادن آنالوگ سمت راست میشه بوق زد!!
کاش میشد گاز داد خدا کنه تو فورتزا5اضافه شه
آره فقط و فقط با همون ادیتور هست ! یعنی اون عکس های خفنی که روی ماشین ها می بینین ، با همون دایره و مستطیل و ... توی ادیتور درست شده نه اینکه طرف راحت عکس رو کپی کنه توی بازی و بذاره روی ماشین !
اینجا میتونین یه سری از طرح های بچه ها رو ببینین. البته متآسفانه بیشتر عکس ها به لطف آپلودرهای درپیت نابود شده.
من میخوام یک دی ال سی بخرم.حالا به نظر شما برم عضو VIP شم یا برم دی ال سی پورشه رو بخرم؟ اگر عضو vip بشم توی فورزا هوریزون هم کمکی هست؟ آقا نوید و مجید هر دو جواب بدن.به دلیل تجربیات بالاشون.