Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

بعضی پک‌های بازی تخفیف‌های خوبی خوردن... مثلا May Top Gear Pack رو میشه با 280 پوینت خرید!
Hennessey Venom GT و Ford Transit از ماشینهای این پک‌اند.

من میخوام بخرم ولی میگن نمیشه با isp های ایران بخری.چه کنیم؟ میخوام پوینت بخرم اگر بشه.

من میخوام بخرم ولی میگن نمیشه با isp های ایران بخری.چه کنیم؟ میخوام پوینت بخرم اگر بشه.

یکی از راهاش اینه که با وی... ان بری از سایت خرید می‌کنی بعد کنسول رو روشن می‌کنی و دانلود شروع میشه! (من از این شیوه استفاده می‌کنم)
راه دیگه‌اش رو اینجا کامل توضیح دادن.

یکی از راهاش اینه که با وی... ان بری از سایت خرید می‌کنی بعد کنسول رو روشن می‌کنی و دانلود شروع میشه! (من از این شیوه استفاده می‌کنم)
راه دیگه‌اش رو اینجا کامل توضیح دادن.

فکر کنم راه خوب و معقولانه این باشه.

یه سوالی در مورد Design ها دارم.
اینا رو با ادیتور داخل بازی میسازن؟ من خودم میخواستم بسازم ولی نمیدونستم چطور عکس ها رو بیارم تو بازی رفتم سرچ کردم دیدم نوشتن با ادیتور خود بازی باید ساخته بشن. آخه مگه میشه والپیپر هیلو رو با ادیتور توی بازی ساخت؟ :|

من میخوام یک دی ال سی بخرم.حالا به نظر شما برم عضو VIP شم یا برم دی ال سی پورشه رو بخرم؟ اگر عضو vip بشم توی فورزا هوریزون هم کمکی هست؟ آقا نوید و مجید هر دو جواب بدن.به دلیل تجربیات بالاشون.

اینا رو با ادیتور داخل بازی میسازن؟ من خودم میخواستم بسازم ولی نمیدونستم چطور عکس ها رو بیارم تو بازی رفتم سرچ کردم دیدم نوشتن با ادیتور خود بازی باید ساخته بشن. آخه مگه میشه والپیپر هیلو رو با ادیتور توی بازی ساخت؟ :|

منم همین سوالو دارم:|

آره فقط و فقط با همون ادیتور هست ! :دی یعنی اون عکس های خفنی که روی ماشین ها می بینین ، با همون دایره و مستطیل و ... توی ادیتور درست شده نه اینکه طرف راحت عکس رو کپی کنه توی بازی و بذاره روی ماشین ! :دی
اینجا میتونین یه سری از طرح های بچه ها رو ببینین. البته متآسفانه بیشتر عکس ها به لطف آپلودرهای درپیت نابود شده.

آره فقط و فقط با همون ادیتور هست ! :دی یعنی اون عکس های خفنی که روی ماشین ها می بینین ، با همون دایره و مستطیل و ... توی ادیتور درست شده نه اینکه طرف راحت عکس رو کپی کنه توی بازی و بذاره روی ماشین ! :دی
اینجا میتونین یه سری از طرح های بچه ها رو ببینین. البته متآسفانه بیشتر عکس ها به لطف آپلودرهای درپیت نابود شده.

No Way ! :|
آخه این جدا از اینکه کلی حوصله میخواد. باید میلیون ها layer کنار هم بچینن. :| اصلا نمیتونم باور کنم. یعنی عجب استعدادایی هستن دارن تلف میشن اونایی که این طرح هارو طراحی میکنن. :| منو نگاه موقع ریتینگ دادن با این دیدگاه که والپیپر ایمپورت کرده 3 یا 2 میدادم. الان باید به همشون 5 بدم. :d
یکی توی فرومش دیدم میگفت من 10 ساله طراحم اصلا راه نداره که با ادیتور توی بازی طراحی شده باشن. :d میگفت با نرم افزار های چند هزار دلاری کار میکنیم اونوقت یه نرم افزار چند دلاری این قدرتو داره؟! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or