Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

این بوگاتی لامصب اوچلو از کجا آوردی ؟
راستی این نسخه ی Limited Edition رو از کجای لایو باید بدست آورد/

شما میری داخل بازی بعد قسمت MarketPlace بعدش باید بری عضو VIP بشی که 1200 هستش !
بعد این ماشین + 4 ماشین دیگه رو بهت میده + اینکه پک پورشه رو هم به قیمت 1200 میتونی بگیری 400 تا کمتر !

شما میری داخل بازی بعد قسمت MarketPlace بعدش باید بری عضو VIP بشی که 1200 هستش !
بعد این ماشین + 4 ماشین دیگه رو بهت میده + اینکه پک پورشه رو هم به قیمت 1200 میتونی بگیری 400 تا کمتر !

1200 پوینت خیلی زیاده.قیمت این لیمایتد ادیشن چنده؟

آره برو تو قسمت خریداری ماشن تو برند BMW ام 5 رو دانلود کن.

راستی یه هیوندا هست 10 دنده ایه که خودت هم داریش.نارنجی رنگه.اونم رایگانه؟

در ضمن ارزش داره بریم یه فورزا 4 دوباره برای ال تی 3 برنر بخریم؟ 12 14 تومن.میگم میشه با معمولی بریم تو بازی و اونو دان کنیم و برای لایو نمیخوامش بن نمیشم؟

راستی یه هیوندا هست 10 دنده ایه که خودت هم داریش.نارنجی رنگه.اونم رایگانه؟

در ضمن ارزش داره بریم یه فورزا 4 دوباره برای ال تی 3 برنر بخریم؟ 12 14 تومن.میگم میشه با معمولی بریم تو بازی و اونو دان کنیم و برای لایو نمیخوامش بن نمیشم؟
آره اوون Velosterره خیلی ماشین خوبیه و ارزش دانلود داره. آره اوونم مجانیه.
ببین برای فرزا هرچی خرج کنی، ضرر نمی کنی بهترین ریسینگه. تا اونجایی که من می دونم با دیسک معمولی هم می تونی بدون دردسر دانلود کنی چون می ره تو قسمت دانلود هات دیگه حتی احتیاج نیست تو لایو بری تو بازی تا دانلودش کنی (بجز بار اول که می خوای دانلود رو بذاری). هیچ مشکلی هم پیش نمی آد.
تو چطوری فرزا رو از روی دیسک اجرا می کنی؟ بعد از ده دقیقه که می پره بیرون!؟

آره اوون Velosterره خیلی ماشین خوبیه و ارزش دانلود داره. آره اوونم مجانیه.
ببین برای فرزا هرچی خرج کنی، ضرر نمی کنی بهترین ریسینگه. تا اونجایی که من می دونم با دیسک معمولی هم می تونی بدون دردسر دانلود کنی چون می ره تو قسمت دانلود هات دیگه حتی احتیاج نیست تو لایو بری تو بازی تا دانلودش کنی (بجز بار اول که می خوای دانلود رو بذاری). هیچ مشکلی هم پیش نمی آد.
تو چطوری فرزا رو از روی دیسک اجرا می کنی؟ بعد از ده دقیقه که می پره بیرون!؟

میگن برنر مکس بگیری حله.

باو رو ال تی 2 فورزا رو تموم کردم.کسی هس که تموم کرده باشه.؟ من فورزا رو به عشقه اون bmw m5 رفتم تموم کردم اونم خورد توذوقم و ماشینو نداد.روزی 10 ساعت بازی میکردمش.

بابا امروز یکی گرفتم معمولی دیدم میگه don't suport و فهمیدم ال تی 2.حالا بازم از اینور شهر به اون ور شهر باید بریم.

بچه مولتیه بازی چجوره؟ تاپیکشو نتونستم پیدا کنم؟

کسی بازی کرده؟ کد مد میخواد؟
مولتیش عالیه کد هم نمیخواد . یکی از قابلیت های جالبی که با کانکت بودن در لایو تو این بازی میشه به دست آورد دانلود طرح های ماشین هایی هست که بقیه درست کردند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or