Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

برادران:دی
ما این اچیومنت Speed Demon رو بر خلاف FM3 به هر جون کندنی بود نتونستیم بگیریم.یکی یه راه حل درست حسابی بده:دی نوید با توئم:دی

بوگاتی یا Ultimate Aero بردار بنداز تو Old Le Mans اونجا یه مسیر مستقیم طولانی داره راحت به سقف سرعت میرسی
من با Bugatti SS توش 436 تا رفتم :d

بوگاتی یا Ultimate Aero بردار بنداز تو Old Le Mans اونجا یه مسیر مستقیم طولانی داره راحت به سقف سرعت میرسی
من با Bugatti SS توش 436 تا رفتم :d
بَه:دی با Veyron تو Le mans امتحان کردم ولی نشد:| Nordschliefe هم یکی دوتا مسیر راه دست داره تو اونا نمیشه؟

بَه:دی با Veyron تو Le mans امتحان کردم ولی نشد:| Nordschliefe هم یکی دوتا مسیر راه دست داره تو اونا نمیشه؟

نه هیچ پیستی به اندازه اون Old Le Mans جواب نمیده ! مطمئنی توی Old میری ؟ غیر ممکنه نشه . اگه نشد بوگاتی رو آپگرید کن تا R1

r u sure ?
من تو اون پیست با dmc delorean این اچیومنت رو گرفتم! لازم نیست حتما 400 بری... اگه هر ماشینی رو به سقف سرعتش برسونی، اچیومنت باز میشه.

اینم عکس 2012-Porsche 911 GT2 RS که امروز ترن 10 از پورشه پک معرفی کرد:
79564077680981195421.jpg

دوستان چرا توی IN GAME MARKETPLACE برای دانلود پک پورشه ERROR میده؟

می خوام از تخفیف VIP استفاده کنم اما دائم ERROR میده و نمی زاره دانلود کنم.فقط سر پک پورشه این ERROR میاد.برای بقیشون مشکلی نیست.

آخرین ویرایش:
دوستان چرا توی IN GAME MARKETPLACE برای دانلود پک پورشه ERROR میده؟

می خوام از تخفیف VIP استفاده کنم اما دائم ERROR میده و نمی زاره دانلود کنم.فقط سر پک پورشه این ERROR میاد.برای بقیشون مشکلی نیست.

دیروز مشکل داشت اما حل شد آخر شب
دان کردم اما نشده هنوز بازی کنم . فقط یه نگاه به همه ماشین ها انداختم دهنم بدجوری آب افتاد :d
خواستم نرم بیرون دنبال کارم اما در آخرین لحظه رفتم و الان اومدم بریم یه تستی بزنیم

این بازی ارزش خریدن داره ؟
من گرن 5 رو بازی کرده ام به پایه اون میرسه ؟
گرافیکش چطوره ؟

گرافیک فوق العادست.مدل سازی با 1 میلیون پلیگون یا چند ضلعی.

بازی میانگین نمرات 91 داره که همه چیز رو توضیح میده.3 نسخه بازی در این نسل هر 3 میانگین بالای 90 دارن که مسلما اتفاقی نیست.

خُب بعد از کلی بازی کردن با ماشین های مختلف پورشه و به شدت لذت بردن اومدم بگم که برید بخرید آقا . هرجور شده 1600 جور کنید بخرید . به خدا ضرر میکنین نخرین :d
پورشه رو آدم تو این بازی با این طراحی و گرافیک دیوانه کننده میبینه میخواد با مُخ بره وسط LCD 8-| این Cayenne رو دیدم تو بازی خیلی دلم خواست اما کلا داشتنش در دنیای واقعی رویایی بیش نیست برای من :d یه رنگ لیمویی زدم بهش کلی صفا کردم
این Cayman و Boxter هم دنیایی دارن واسه خودشون !
911 ها هم که دیگه چیزی لازم نیست بگم . شاهکارن لعنتیا
واقعا برای مسابقه ماشین شدیدا بالانسی هستش پورشه . همه چی رو به اندازه داره . سرعت شتاب ترمز هندلینگ . میشه راحت تو پیست باهاشون رفت . جاشون خیلی خالی بود تو شماره ی 4
خواستین عکس هم میذاریم ببینید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or