Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

دقیقا سبک سیمولیشن بعد از یک مدت آدم رو خسته می کنه چون هیج هیجان اضافه ای(به جز رقابت تو پیست) نداره اما سبک آرکید چون هر لحظه یه اتفاق جدید در انتظارته هیچ وقت خسته کننده نیست. حالا وقتی یه اسم بزرگ مثل Forza بیاد و یه آرکیدی مثل Horizon رو بزنه مطمئنا سالهای سال از بازی کردنش خسته نمی شیم که هیچ، همیشه برامون تازگی خواهد داشت.
خب بستگی به سلیقه داره ! :دی مثلآ من وقتی میشینم پشت بازی هایی مثل Forza و GT ، با یه ماشینی که حداکثر سرعتش به 200 تا هم نمیرسه ممکنه نیم ساعت بازی کنم ولی خسته نمیشم و یه حال خیلی خوبی بهم میده ! :دی داداشم هم میاد تیکه میندازه و میگه جمعش کن این بازی های آشغال رو ولی خب حالی که از این جور بازی ها میبرم ، خیلی بیشتر از مسابقه های 3 دقیقه ای با ماشین های فوق سریع توی NFS و اینا هست ! :دی

خب بستگی به سلیقه داره ! :دی مثلآ من وقتی میشینم پشت بازی هایی مثل Forza و GT ، با یه ماشینی که حداکثر سرعتش به 200 تا هم نمیرسه ممکنه نیم ساعت بازی کنم ولی خسته نمیشم و یه حال خیلی خوبی بهم میده ! :دی داداشم هم میاد تیکه میندازه و میگه جمعش کن این بازی های آشغال رو ولی خب حالی که از این جور بازی ها میبرم ، خیلی بیشتر از مسابقه های 3 دقیقه ای با ماشین های فوق سریع توی NFS و اینا هست ! :دی

دقیقا . یه بنز هست تو بازی مال سال 1957 . من اینو بر میدارم باهاش بازی میکنم شدیدا لذت میرم . لعنتی خیلی حال میده
ازون طرف هم میتونی یه بوگاتی برداری آسفالت رو بکنی بری لذتشو ببری :d
این سبک بازی انتخاب های زیادی بهت میده با توجه به تعداد بالای ماشین ها و پیست ها . به شخصه بعد از 165 ساعت رانندگی هنوز هم خسته نشدم .
تازه امروز Bugatti SS گرفتم انگار که تازه بازی رو خریدم . :d

تازه امروز Bugatti SS گرفتم انگار که تازه بازی رو خریدم . :d

دقیقا منم امروز همین کارو کردم و دقیقا همین حس تو رو پیدا کردم :d عمری بود در کف این ماشین بودم!
تو هم مثله من هرجی داری، میزنی تنگ فورزا >:d

آخرین ویرایش:
دقیقا منم امروز همین کارو کردم و دقیقا همین حس تو رو پیدا کردم :d عمری بود در کف این ماشین بودم!
تو هم مثله من هرجی داری، میزنی تنگ فورزا >:d

کلا تا دسته این بازی رو ساپورت کردیم باشد که در نسخه های بعدی حال اساسی بهمون بدن :d

دوستان کسی لینک دانلود این بازیو داره آخه هیچ جا پیداش نکردم اگه هم پیدا کردم شیلتر بود اگه کسی لینک غیر شیلترشو داره بگه

ما که رفتیم از نکس خریدیم بازی خراب هم داد هنوز که هنوزم میبرم میگه درست نیاورده :دی.
حسش هم نیست برم نسخه درست و حسابیش رو بخرم.

ولی به شخصه تا امروز بجز PGR هیچ بازی آرکیدی رو تو سبک ماشین سواری تموم نکردم اصولن بعد دو یا سه روز خسته میشدم میکشیدم بیرون.
ولی شیفت 2 و فورزا 3 رو تقریبن یه دوره از زندگیم روزی شیش یا هفت ساعت بازی میکردم، دیگه فورزا 4 اومد گرفتیم که خراب در اومد حسش پرید :(.

دو ماشین دیگه از پورشه پک معرفی شد (در مجموع 26تا):

2011-#23 Alex Job Racing 911 GT3
35224743370128837422.jpg

2008-Porsche #7 Penske Racing RS Spyder Evo
09737990781910407184.jpg

911-1973 Carrera RS به عنوان بیست و هفتمین ماشین از پورشه پک معرفی شد:
74001647475260148350.jpg
و تعداد event هایی که قراره به بازی اضافه بشه معلوم شد... 20 event ه جدید! >:d<

خبرنگار اعزامی بازی‌سنتر؛
صفحه رسمی استودیوی ترن 10؛
ت...یتر! :d

کاش اون پیستی که بوگاتی رو اونجا تست میکنن توبازی میذاشتن خیلی باحاله:دی امروز باز یه ساعت فورتزا زدم بعد7ماه هنوز هم میگم چه گرافیکی داره این لعنتی!!:دی

منم خیلی دوست دارم اون پیست تستینگ volkswagen رو به بازی اضافه کنن خیلی خوبه لعنتی . الان هم یه جا بری تست سرعت هستش همون Old Le Mans اما اون یه حال دیگه ای داره . سر سبزم هستش .
البته یه جا گفتن که اون مکان کاملا محرمانه هستش و ازین حرفا اما خُب همه جا نشون دادن نمونش برای تست همون بوگاتی . شاید بشه وارد بازی هم کردش
انشاالله در شماره ی 5 :d

Pieces Of Flare
Win online at the Nürburgring Nordschleife Full track in the 2012 Porsche 911 GT2 RS.
35G

ALMS Dominator
Win online in the 2011 Porsche #45 Flying Lizard 911 GT3-RSR (997).
25G

Throwback
Complete 5 online circuit races in the 2010 Porsche 911 Sport Classic.
25G

Backseat Driver
Complete 3 online circuit races in the 2010 Porsche Panamera Turbo.
20G

Special Delivery
Earn 30,000CR in the 2008 Porsche #7 Penske Racing RS Spyder Evo.
25G

All Spooled Up
Earn 30,000CR in the 2007 Porsche 911 Turbo (997).
25G

Germany’s Supercar
Win online in the 2003 Porsche Carrera GT.
25G

Whale Tail
Complete 5 online circuit races in the 1982 Porsche 911 Turbo 3.3.
25G

Rennsport Originator
Win online in the 1973 Porsche 911 Carrera RS.
25G

خواستن همینجوری 250تا بدن به ملت مثل هلو :d

آخرین ویرایش:
منم خیلی دوست دارم اون پیست تستینگ volkswagen رو به بازی اضافه کنن خیلی خوبه لعنتی . الان هم یه جا بری تست سرعت هستش همون Old Le Mans اما اون یه حال دیگه ای داره . سر سبزم هستش . البته یه جا گفتن که اون مکان کاملا محرمانه هستش و ازین حرفا اما خُب همه جا نشون دادن نمونش برای تست همون بوگاتی . شاید بشه وارد بازی هم کردش انشاالله در شماره ی 5 :d
اره بابا اونold lemansکه خز شده :دی تو فورتزا3وgridو..همیشه برا تست سرعت اونجا.. میروندم.ولی این یه چیزدیگست اره بابا فکر نکنم از این خبرا باشه من چند بار دیدم تو همین تاپ گیر2بار جیمز می بابوگاتی اونجا روند و کامل نشون داد..

برادران:دی
ما این اچیومنت Speed Demon رو بر خلاف FM3 به هر جون کندنی بود نتونستیم بگیریم.یکی یه راه حل درست حسابی بده:دی نوید با توئم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or