Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

با سلام
یه سوال: واسه خریدن و گرفتن ماشین های جدید حدودی که باید پوینت داد چجوریه؟ یعنی یه پک ماشین میده و پوینت میگیره یا ...؟
یه سوال دیگه: بوگاتی ویرون اسپورت رو هم میشه خرید با پوینت؟(آخرین ماشین بوگاتی) اگه آره چند هست؟!

با سلام
یه سوال: واسه خریدن و گرفتن ماشین های جدید حدودی که باید پوینت داد چجوریه؟ یعنی یه پک ماشین میده و پوینت میگیره یا ...؟
یه سوال دیگه: بوگاتی ویرون اسپورت رو هم میشه خرید با پوینت؟(آخرین ماشین بوگاتی) اگه آره چند هست؟!

پک ماشین 560 پوینت میخواد. اگه کل پک رو نخوای، برای هرماشین 120 یا 160 پوینت باید خرج کنی. البته بعضی از ماشین‌ها رو نمیشه تکی گرفت و باید کل پک رو بخری!
برای بوگاتی اس اس باید vip membership بگیری که 1200 پوینته!

پک ماشین 560 پوینت میخواد. اگه کل پک رو نخوای، برای هرماشین 120 یا 160 پوینت باید خرج کنی. البته بعضی از ماشین‌ها رو نمیشه تکی گرفت و باید کل پک رو بخری!
برای بوگاتی اس اس باید vip membership بگیری که 1200 پوینته!

مرسی. بعد وقتی این vip membership رو گرفتم باید بازم پول بدم واسه ماشینا؟!

مرسی از جواب کاملت!! تا تهشو رفتم! منظورم این بود که مثلا 8 نفر با هم میرن تو یه race?در اینصورت لگ و ... چه جور تاثیری میذاره؟!
سلام.من که رفتم مشکلی از نظر لگ نداشتم و خیلی هم حال داد.البته به قصد برنده شدن نرفته بودم و فقط میکوبوندم به این و اون:d
شما از اونجایی که یادمه 512 شاتل بدرد نخور داشتی مثل خودم.من که راحت بازی کردم حتما شما هم مشکلی نخواهی داشت.

مرسی از جواب کاملت!! تا تهشو رفتم! منظورم این بود که مثلا 8 نفر با هم میرن تو یه race?در اینصورت لگ و ... چه جور تاثیری میذاره؟!

لگ و یه سری مشکلات داره بعضی وقتا . مثلا میبینی ماشین جلویی رفت تو زمین یا پرید هوا و ازینجور حرکات که خُب کارت سخت میشه برای جلو زدن ازش چون نمیدونی دقیقا کجا قرار داره :d
جالبترین مد بازی همون موش و گربه هستش خیلی حال میده

لگ و یه سری مشکلات داره بعضی وقتا . مثلا میبینی ماشین جلویی رفت تو زمین یا پرید هوا و ازینجور حرکات که خُب کارت سخت میشه برای جلو زدن ازش چون نمیدونی دقیقا کجا قرار داره :d
جالبترین مد بازی همون موش و گربه هستش خیلی حال میده
البته فوتبالش هم خیلی حال میده! صحنه‌های جالبی خلق میشه :d

دوستان چجوریه که من هرچی سرچ میکنم لابی پیدا نمیکنه؟باسد ارجینال تهیه کنم؟

خیر شاید پینگتون بالاه یا از شانستون کسی آنلاین بازی نمی کنه (که بعیده)

بالاخره پک پورشه رو دانلود کردم ولی هنوز بازی نکردم. گذاشتم بعد از امتحانات. واقعا جای پورشه خای بود تو فرزا

این Bugatti Super Sport لعنتی عروکیست واسه خودش !
این Superlaggera رو هم همیشه آرزوش رو داشتم بالاخره به دست آوردمش :d
این بوگاتی لامصب اوچلو از کجا آوردی ؟
راستی این نسخه ی Limited Edition رو از کجای لایو باید بدست آورد/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or