Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

این ماشین ها و طرح ها و ... هر کدوم برای دانلود چقدرن؟

اون بی ام و آبیه با اون هیوندا ـه که گفتم چند مگن؟

راستی چند تا ماشین رایگان هست که بشه دان کرد؟

مرسی ولی منظورم این بود که نرم مسابقه و ... بدم. تو 3 اش که میشد خروار خروار پول مفت گرفت!

تو 4 از این خبرا نیست باید زحمت بکشی. البته یه کار دیگه هم می تونی بکنی اینکه یه ماشین بخری تیونش کنی و بذاری واسه فروش (بیشتر از پول خرید) من تا حالا 10 بار با بوگاتی ویرون قبل از اینکه فرزا Bugati veyron Super sport رو بذاره واسه دانلود خودم درست می کردم می ذاشتم واسه فروش! :d
بوگاتی که 1/000/000 تا می خریدم با قیمت حداقل 4/000/000 به اسم سوپراسپرت می فروختم

تو 4 از این خبرا نیست باید زحمت بکشی. البته یه کار دیگه هم می تونی بکنی اینکه یه ماشین بخری تیونش کنی و بذاری واسه فروش (بیشتر از پول خرید) من تا حالا 10 بار با بوگاتی ویرون قبل از اینکه فرزا Bugati veyron Super sport رو بذاره واسه دانلود خودم درست می کردم می ذاشتم واسه فروش! :d
بوگاتی که 1/000/000 تا می خریدم با قیمت حداقل 4/000/000 به اسم سوپراسپرت می فروختم

مرسی
حالا مشکل اینجاست که پول اولیه ندارم که بخوام ماشین تقویت کنم!!

شما ظاهرا میخوای بدون بازی کردن پول به دست بیاری که خُب نمیشه . نیاز به Cheat داری بیشتر :d
اتفاقا فورزا 4 فوق العاده راحت پول میده . از lvl 50 به بعد به مقدار زیاد پول میده وقتی هر lvl بری بالا . هر Affinity هم که یه lvl بری بالا تا 50 بازم پول میده اما توی فورزا 3 فقط تا lvl 50 میتوسنتی پول به دست بیاری .

شما ظاهرا میخوای بدون بازی کردن پول به دست بیاری که خُب نمیشه . نیاز به Cheat داری بیشتر :d
اتفاقا فورزا 4 فوق العاده راحت پول میده . از lvl 50 به بعد به مقدار زیاد پول میده وقتی هر lvl بری بالا . هر Affinity هم که یه lvl بری بالا تا 50 بازم پول میده اما توی فورزا 3 فقط تا lvl 50 میتوسنتی پول به دست بیاری .

اگه سوال منو هم ببینی دقیقا همینو خواستم که بدون بازی پول در بیارم که تو 3 یه روش بود. آخه می خواستم پول دار شم که ماشین بگیرم خرکی تقویتش کنم بعد با اونا مسابقه بدم!

اگه سوال منو هم ببینی دقیقا همینو خواستم که بدون بازی پول در بیارم که تو 3 یه روش بود. آخه می خواستم پول دار شم که ماشین بگیرم خرکی تقویتش کنم بعد با اونا مسابقه بدم!

آها خُب اشتباه از من بود پست اولتو نخودنم . یه روشی بود فکر کنم با این برنامه های هک انجامش میدادن که 999.999.999 پول به دست میاوردی . یه سرچی بزن ببین چیزی پیدا میکنی یا نه

کدوم بی شعوری یه همچین حماقتی انجام میداده ؟ :d
اولا که اسم ماشین مشخص هستش . دوما رنگ و طرح SS خیلی خاص هست و نمیشه راحت روی بوگاتی معمولی انداختش . سوما Bugatti SS از روز اول توی فورزا بوده برای کسانی که Limited Edition خریدن :d

من بازی رو تموم کردم 4 میلیارد از انن cr ـه چیه داشتم.لامصب رفتم خر جش کردم 2 تا مونده چه حالی میده.ماشینای یه میلیاردی و تک تومنی.:d هیچ جوری نمیشه پول مفت بدست آورد مگر اینکه فورزا هم رمیز داشته باشه که گمون نکنم.

---------- نوشته در 10:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال: این لیمایتید ادیش رو باید از کجا تهیه بکنیم؟

2.این استیگ رو باید از کجا بیاریم که باهاش حال کنیم؟

3. چجوری میشه با ماشین پرواز کرد؟ جلوش یهو میره بالا؟

آها خُب اشتباه از من بود پست اولتو نخودنم . یه روشی بود فکر کنم با این برنامه های هک انجامش میدادن که 999.999.999 پول به دست میاوردی . یه سرچی بزن ببین چیزی پیدا میکنی یا نه

مرسی. :)اون برنامه واسه کامپیوتر هستش متاسفانه!:(

دوستان یه سوال دارم.

نسخه ی و پک Forza Msotorsport Limited Edition Pack تو آمریکا و تو کالیفرنیا چنده؟

این پک شامل چه چیزهایی غیر از خود بازی هست؟

قیمتش رو حتماً بگید که میخوام بگم برام بیارنش از اونجا.ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or