Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

آها خُب اشتباه از من بود پست اولتو نخودنم . یه روشی بود فکر کنم با این برنامه های هک انجامش میدادن که 999.999.999 پول به دست میاوردی . یه سرچی بزن ببین چیزی پیدا میکنی یا نه

کدوم بی شعوری یه همچین حماقتی انجام میداده ؟ :d
اولا که اسم ماشین مشخص هستش . دوما رنگ و طرح SS خیلی خاص هست و نمیشه راحت روی بوگاتی معمولی انداختش . سوما Bugatti SS از روز اول توی فورزا بوده برای کسانی که Limited Edition خریدن :d

نوید جان 3 تا احمق از من این ماشینارو خریدن. نسخه ی لیمیت نداشتند من هم تقویتش کردم به R1 تمام درجه هاش 10.0 شده بود و بدنه ی فیبر کربن انداختم پایینش رو هم نارنجی کردم + بال ماشین!
از همین راه 16/000/000 تا گرفتم!

دوستان یه سوال دارم.

نسخه ی و پک Forza Msotorsport Limited Edition Pack تو آمریکا و تو کالیفرنیا چنده؟

این پک شامل چه چیزهایی غیر از خود بازی هست؟

قیمتش رو حتماً بگید که میخوام بگم برام بیارنش از اونجا.ممنون.

جواب مارو هم لطف کنید بد نمیشه.

درود
دوستان دوباره شروع کردم به بازی الان لول 28 هستم !
می گم کلاس sچی ارزش داره بخرم !:d
این 2 تا را دارم الان murcielagoو Ferrari 458 Italia :d باز هم می خوام خرید کنم
کلا چیزی پیشنهاد می کنید

این هم یک سری picجدید
85340.jpg

85342.jpg

درود
دوستان دوباره شروع کردم به بازی الان لول 28 هستم !
می گم کلاس sچی ارزش داره بخرم !:d
من Ferrari 599 GTO رو حتما توصیه میکنم:دی همینطور Dodge Viper SRT10 ACR.البته یه ذره اگه صبر کنی خود بازی اکثر اینا رو بهت میده:دی

من Ferrari 599 GTO رو حتما توصیه میکنم:دی همینطور Dodge Viper SRT10 ACR.البته یه ذره اگه صبر کنی خود بازی اکثر اینا رو بهت میده:دی

مثلا لول چند بابا همین murcielago مجبور شدم بخرم یک مسابقه بود نمی گذاشت جلو تر برم می گفت فقط باید با لامبورگینی سری s بیان تو مجبور شدم بگیرم یکی

دوستان یه سوال دارم.

نسخه ی و پک Forza Msotorsport Limited Edition Pack تو آمریکا و تو کالیفرنیا چنده؟

این پک شامل چه چیزهایی غیر از خود بازی هست؟

قیمتش رو حتماً بگید که میخوام بگم برام بیارنش از اونجا.ممنون.

جواب منو بدید خواهشاً.:((

جواب منو بدید خواهشاً.:((

من که قبلا گفتم 79$ هستش !
5 تا ماشین داره یکیش Bugatti SS هستش . یه دونه RUF ! یه Ferrari 458 Challenge ا یه ماشین هم به نام Noble داره . اون یکی هم یادم نیست .
اگر این نسخه رو هم خریداری کنید به طور خودکار عضو VIP میشین و میتونین پک Porsche رو 1200 تا بخرین .

من که قبلا گفتم 79$ هستش !
5 تا ماشین داره یکیش Bugatti SS هستش . یه دونه RUF ! یه Ferrari 458 Challenge ا یه ماشین هم به نام Noble داره . اون یکی هم یادم نیست .
اگر این نسخه رو هم خریداری کنید به طور خودکار عضو VIP میشین و میتونین پک Porsche رو 1200 تا بخرین .

چه طوری باید خریدداری کنیم؟ توی مغازه های اونجا هستش یا باید بصورت اینترنتی از سایت ها خریداری شه؟

تو ایران هم موجوده؟ با همین قیمت؟

چه طوری باید خریدداری کنیم؟ توی مغازه های اونجا هستش یا باید بصورت اینترنتی از سایت ها خریداری شه؟

تو ایران هم موجوده؟ با همین قیمت؟

تو ایران که کلا دنبالش نگرد با این وضع دلار . نمیدونم هنوزم ازون نسخه موجود باشه جایی یا نه !
اگه آشنا داری بگو بپرسه برات

باید اعتراف کنم بعد این همه وقت تازه فهمیدم نمای داخل کابین فورزا محشره!!
تا لول 50 رفته بودم گذاشته بودم کنار!
دیرو دوباره فورزا رو گذاشتم! گفتم یه دورم با این دوربین برم شاید خوب بود!
یعنی الان دلم میخواد برم از اول با این دوربین دوباره شروع کنم!!

راستی complete pack میاد؟ اگه میاد کی؟؟

دوستان من به یه مسکلی بر خوردم اونم اینه که جدیدا برای من dlc ها رو سیاه نشون میده نمیتونم سیو کنم بازیو....حتی رنگ ماشینو هم نمیتونم عوض کنم مشکل از چی میتونه باشه؟

بچه ها موسیقی های درون بازی واسه شما چجوری اند؟
من 70 درصد رفتم ولی تبلیغات و کلیپ هایی که از بازی دیدم موسیقی لایسنس شده با صدای خواننده داره ولی بازی که من دارم اینجوری نیست:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or