واقعا طراحيه اين Aventador عالي هستش , يه سر و گردن از تمامي طراحي هاي قبلي لامبورگيني بالاتره ... شتابش فوقالعاده است . حيف كه فعلا نميتونم بازي كنم . دلم Le Mans با Aventador ميخوادآه خدای من دیشب خر شدم Season Pass را خریدم چندتا مسابقه با Aventador دادم واقعا غولیه واسه خودش ! طراحی سقف این ماشین رو ندیده بودم قبلا فوق العاده جالب و منحصر به فرد است !
یه ماشین توی پک muscle cars بود به نام Dodge Dart ! توی کلاس های C و D خدایی میکنه ! اگر LeaderBoard رو هم نگاه کنین تمام کسانی که بالای جدول هستن همه یا ازین ماشین استفاده کردن یا Dodge Super Bee ! منم تقریبا تو تمام پیست ها اومدم توی 100 تای اول :d Powerـش 511 هستش ! یعنی با کمی ور رفتن باهاش میشه به این قدرت رسید ! شتابش برای اون کلاس بی نظیره ! دنده 3 رو میکنی 4 ماشین کاملا پرت میشه جلو مثل هلو همه رو جا میذاره ! کلا حال و هوای عجیبی به اون 2 تا کلاس داده :d مال 1965 هستش اگر اشتباه نکنم .
مراجعه شود به:داشتم بازی میکردم یهو یه اخطار ظاهر شد و گفت دیسک شما غیر قانونی هستش.... مشکل از کجاست! درضمن من بازی رو روی هارد نصب کردم...هر 2 تا دیسک نصبه.؟؟؟؟!
شاید مسابقاته خاصی منظورشون باشه ( dlc ی چیزی بیاد براش )..... که بعیده چون همین الانشم خیلی مسابقاته متنوعی داره ......دوستان میگن مسابقات انلاین forza 4 در تاریخ 9 دسامبر شروع میشه .ایا این حرف صحت داره؟
دیده؟؟؟؟مگه کارخونه نیسانو ندیدی تو بازی؟؟؟ولی کلا 2 تا GT-R داره که یکی قدیمیه(که به نظرم آشغاله)و یکی جدیده که عین واقعیت معرکست!کسی نیسان جی تی آر رو دیده تو بازی؟:d
اشتباه از من بود ندیده بودم شرمنده....نمیدونم چرا انتظار داشتم جی تی آر رو قرمز ببینم ولی خاکستری هست تو محصولات نیسان منم ازش رد شدم:dدیده؟؟؟؟مگه کارخونه نیسانو ندیدی تو بازی؟؟؟ولی کلا 2 تا GT-R داره که یکی قدیمیه(که به نظرم آشغاله)و یکی جدیده که عین واقعیت معرکست!