Frobary
Loyal Member
اولش کلاس F هست فکر کنم ولی تقریبا همون اوایل بازی کلاس های B و A و S رو هم میشه بازی کرد.اولای بازی تو کلاس چندم مسابقه میدیم؟
من که اصلا نمی توانم با دنده دستی بازی کنم، تا حالا هم هیچ ریسینگی رو بدون دنده اتوماتیک نرفتم Rewind اگه خاموش باشه، فقط آخرای مسابقه اگه مقام اولت رو از دست بدی اعصاب خردکنه ولی بعد از چند بار دیگه عادی میشه واست من خودم اصلا Free Play رو نرفتم، فقط واسه تست یه سری ماشین خاص خوبه ولی بعدش دیگه به درد نمیخوره راستی بخش کینکت بازی رو هم تست کردم و نسبتا جالبه، خصوصا تو Autovista استفاده از کینکت خیلی حال میدهدقیقا منم مثل تو پول دارم ولی دلم نمیاد بدم بره!باز برعکس من دنده ام یا رو MT هست یا رو دنده و کلاچ!(بستگی به نوع ماشین تو واقعیت داره آخه برام خیلی مهمه شبیه ساز باشه!)منم باید سعی کنم این Rewind رو خاموش کنم.دقیقا وقتی خیلی از آسیست هات آف باشه خیلی بیشتر پول میده!به دوستان هم توصیه میکنم کمکم حرفه ای بشن و دونه دونه اسیست ها رو آف کنن و با زحمت بیشتر پول خیلی بیشتر نسبت به زحمتشون بگیرن!
من یه مرضیم زده هی ماشین نمیخرم میرم تو بخش Free Play ماشین میرونم و این خیلی بده و آدم رو از بازی خسته میکنه به دوستان توصیه میکنم به جز برای مسابقات 2 نفره تو اون بخش نرید و گرنه خیلی بد میشه و از بازی لذت کامل نمیبرید!(البته من تو ترکم!):d