Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها بلاخره نسخه j هم اومد ... DC اورده منم سفارش دادم برام بفرسته:biggrin1::love:
آفرین :cheesygri به ارزوت رسیدی ...

دریفت یاد گرفتم در حد المپیک سر پیچ رو با سرعت 150 میگذرونم ... چه گیم پلیی داره . WOW

بایـــــــــــــــــــــــــــــــــــ ...

خب من خودم بشينم عكس طراحي كنم ؟! يعني عكس اون خانوم متشخص رو خودش طراحي كرده يا از يه جايي وارد بازي كردتش ؟! مثلا يه چيزي مثل اسكن كردن !
خب اگه قرار بود با یه اسکن این کارو بکنن که انقدر عجیب نبود ! با همون دایره و مربع و ستاره ای که توی بازی هست , میشینن همچین طراحی هایی میکنن !!

آفرین :cheesygri به ارزوت رسیدی ...

دریفت یاد گرفتم در حد المپیک سر پیچ رو با سرعت 150 میگذرونم ... چه گیم پلیی داره . WOW

بایـــــــــــــــــــــــــــــــــــ ...

چیکار میکنی ؟ سیستمش دقیقاً چیه ؟ بیا توضیح بده ! :biggrin1:

چیکار میکنی ؟ سیستمش دقیقاً چیه ؟ بیا توضیح بده ! :biggrin1:

منم همین مشکلو دارم ... سر پیچ یه دستی میکشم و بعدشم گازو تا دسته می گیرم ... ولی دریفتی در کار نیست ... شاید باید بعضی از اون گزینه ها رو off کنیم ؟؟؟:confused:

-------------------------------------------------------------------
ولی آقا خودمونیم عجب مدل سازی داره ... روزای اول که با اون تویوتا یاریسه مسابقه می دادیم یه بار بعد از بازی اومدم بیرون دیدم یه یاریس نقره ای ( دقیقا همون رنگ ) رو به رو خونمون پارک کرده ... یه چرخی دورش زدم دیدم لعنتی با مدل تو بازی مو نمی زنه :eek:... دمشون گرم ، خداییش بهترین ریسینگ عمرم بوده ...

درود !
دوستان راننده اچیومنت دهی بازی چطوریه ؟:دی

اگه ميخواي برا اچيو بازي كني اصلا بازي نكن چون خودم خفت ميكنم ! مگه Avatar ـه كه ميخواي به خاطر اچيو بازي كني ! خيلي بد اچيو ميده اصلا نگيرش ! پسره ي خز ! :biggrin1:

تو این فکرم که اگه اینا میتونن همچین شبیه سازی در این نسل عرضه کنن نسل بعد چیکار میکنن:confused::confused::confused:

احتمالا تو نسل بعد وقتی تصادف کردی بدنت درد بگیره اینو بدون شوخی میگم.شاید یه حس گر به آدم وسل کنن تا بدون اینکه صدمه واقعی ببینی درد احساس کنی:laughing:

کلا این طراحی ها دو دسته کلی دارن یکی real و یکی cartoon
که اونایی که بالا گذاشتن real نیس
اونا در مقابل ریل ها که پشمن :laughing:
میبینین که چهره به صورت واقعی طراحی شده
مثله این شاهکار :
godfather3.jpg
I

یعنی واقعا این چهره ها رو با همون شکل های فورزا طراحی می کنند؟:eek: من که شک دارم. مطمئنین جایی برای عکس اوردن نیست؟

آره واقعا باور نكردنيه ! :biggrin1:

آقا با بچه لايوش رو هم افتتاح كرديم ! بسي حال داد ! به 7 نفر نيازمنديم تا Cat & Mouse بازي كنيم ! خواهشا بياين ! :biggrin1: شديدا حال ميده ! يه پيست پيدا كردم Old Le ManS عجب چيزي بود اگه تاحالا توش مسابقه ندادين حتما امتحانش كنين ! بسيار جالب بود ! خلاصه اينكه اومدم دعوتتون كنم به لايو ! :biggrin1:

آره واقعا باور نكردنيه ! :biggrin1:

آقا با بچه لايوش رو هم افتتاح كرديم ! بسي حال داد ! به 7 نفر نيازمنديم تا Cat & Mouse بازي كنيم ! خواهشا بياين ! :biggrin1: شديدا حال ميده ! يه پيست پيدا كردم Old Le ManS عجب چيزي بود اگه تاحالا توش مسابقه ندادين حتما امتحانش كنين ! بسيار جالب بود ! خلاصه اينكه اومدم دعوتتون كنم به لايو ! :biggrin1:

بابا نوید تو هم گیر دادی به لایو .. میخوای مردم رو بن کنی:biggrin1:
راستی نسخه j هم اومد ;)

کلا این طراحی ها دو دسته کلی دارن یکی real و یکی cartoon
که اونایی که بالا گذاشتن real نیس
اونا در مقابل ریل ها که پشمن :laughing:
میبینین که چهره به صورت واقعی طراحی شده
مثله این شاهکار :
godfather3.jpg
I
اصلا با عقل جوردر نمیاد که این رو با شکل های فورزا طراحی کرده باشن امکان نداره !
من کلی طرح دارم اگه لطف کنید بگین که چهجوری از کامپیوتر به بازی انتقالشون بدم ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or