Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط need to fight842339:
دوستان هرکی رجین j بازی رو میخواد بگه تا تو pm بگم کی آورده بره از اون بخره اینجا نمیتونم بگم چون تبلیق میشه.
کی در مورد کنسول J بد میگه دیدید که زود اومد.منظورم پست بالاسریمه:cheesygriآخه خودمم j نازنین دارم.:love::biggrin1:
اي تو روووووح اين j :mad::mad::mad::biggrin1:
شما ها حالا هي بگين بوگاتي اينجوريه گرافيكش اوونجوريه:mad::cheesygriاز خدا چه پنهون از شماها پنهون نباشه هي ميخواستم پست هاي نفرين دار:eek::biggrin1: واسه دوستاني كه دستگاه پال دارن نثار كنم دلم نيومد اما ديگه الان طاقت نياوردم اين دوستانمون mosen و navid !!! و همه ي پال دارا هي كامنت ميدادن كه بازي فلانه هو الان دارم اينكارو ميكنمو اون كار. هي ماروشكنجه دادن هي مارو شكنجه دادن:((اخه بسه به خدا مام ادميم :laughing::biggrin1:(مزاخ بيد:biggrin1:)
اما خدايي بازي j اصلا تو مشهد نيست در صورتي كه 3 روزه اينانسخه pal رو اوردن مام انگشت به دهن
يه سوال با تغيير رجيون دستگاه بن ميشه؟:confused:

دوستان هرکی رجین j بازی رو میخواد بگه تا تو pm بگم کی آورده بره از اون بخره اینجا نمیتونم بگم چون تبلیق میشه.
کی در مورد کنسول J بد میگه دیدید که زود اومد.منظورم پست بالاسریمه:cheesygriآخه خودمم j نازنین دارم.:love::biggrin1:

من منتظرم
شما ها حالا هي بگين بوگاتي اينجوريه گرافيكش اوونجوريه:mad::cheesygriاز خدا چه پنهون از شماها پنهون نباشه هي ميخواستم پست هاي نفرين دار:eek::biggrin1: واسه دوستاني كه دستگاه پال دارن نثار كنم دلم نيومد اما ديگه الان طاقت نياوردم اين دوستانمون mosen و navid !!! و همه ي پال دارا هي كامنت ميدادن كه بازي فلانه هو الان دارم اينكارو ميكنمو اون كار. هي ماروشكنجه دادن هي مارو شكنجه دادن:((اخه بسه به خدا مام ادميم :laughing::biggrin1:(مزاخ بيد:biggrin1:)
اما خدايي بازي j اصلا تو مشهد نيست در صورتي كه 3 روزه اينانسخه pal رو اوردن مام انگشت به دهن

بابا حالا ناراحت نباش :biggrin1:
مثل خودم کف کردی !؟ آره !!:confused:

wooooow
الان وقت کردم برای بار دوم نشستم پاش!
اگه خوابم نمیومد پا نمیشدم!
یه چیز میگم شاید فحشم بدین اما این سبک بازی ماشینایه بیشتری میطلبید! خیلی کم گذاشتن!
این dlc ها هم که براش گذاشتن خیلی ستمه که پولیه!:-"
ولی جدا بازی هیچ نقصی تو گیم پلی نداره و واقعا معتاد کنندس
ز خدا چه پنهون از شماها پنهون نباشه هي ميخواستم پست هاي نفرين دار
آقا شما هر نفرینی که بکنی آقا ملقاس:)

والا طبق بررسي هاي انجام شده شروعش با شماس پايانش با خدا :biggrin1: زياد به فكر تموم كردن نباش چون بعد از مدتي از بازي خسته ميشي و نا اميدي تمام وجودت رو فرا ميگيره ! اصلا هم به طولاني بودن مسابقات آخر فكر نكن چون بازم نا اميد ميشي ! :biggrin1:
دقیقا من با Forza2 هم همین تجربه رو داشتم اخرش هم سیو هاش پاک شد نتونستم بازی رو تموم کنم :-"
البته فکر نکنم دیگه اونقدرها هم طولانی باشه ها اخه Forza2 تقریبا اخراش بودم زیاد طولانی نبود بود ؟ :biggrin1:

آقا واقعاً شرمنده ! :biggrin1: الان که اومده بازی ! میتونید بگیرید ! ;)

wooooow
الان وقت کردم برای بار دوم نشستم پاش!
اگه خوابم نمیومد پا نمیشدم!
یه چیز میگم شاید فحشم بدین اما این سبک بازی ماشینایه بیشتری میطلبید! خیلی کم گذاشتن!
این dlc ها هم که براش گذاشتن خیلی ستمه که پولیه!:-"
ولی جدا بازی هیچ نقصی تو گیم پلی نداره و واقعا معتاد کنندس

آقا شما هر نفرینی که بکنی آقا ملقاس:)

نه بابا با هم گفتمان میکنیم !! :biggrin1:

ببین 360 ماشین قابل تیونینگ ( با بالاترین جزئیات در بین همه بازیهای ریسینگ ) + قابلیت کاستمایز + جاده های متنوع در محیطهای متنوع !!!!!!!!

فرض کن برای یه ماشین عادی حداقل دو تا موتور میتونی داشته باشی ! چند مدل سیستم تعلیق ! و یا برای گیربکس و ... یعنی یک ماشین معمولی در Forza 3 مساوی هست با 3 تا ( حد اقل 3 تا ) ماشین متفاوت غیر قابل تغییر در بازیهای دیگه البته از جنس سیمولیشن ! ( هر سیمولیشنی ) اما اگر بخوای با بازیهای ریسینگ آرکید هم مقایسه کنی باز هم کیفیت فیزیک ماشینها + تعدادشون هر بازی آرکیدی که این قابلیتها رو داشته باشه رو کنار میزنه !

من در اولین امضایی که برای Forza 3 گذاشتم گفتم این بازی تلاقی سبک سیمولیشن و بهترین فاکتورهای NFS هست ! که همون کاستمایز و تیونینگ و مسابقات دریفت و Drag و ... هست ! و سایر فاکتورها از جمله گرافیک و فیزیک و تنوع در پیستها و ... هم در حد بسیار مطلوب و عالیی درش لحاظ شده !

حالا نوبت شماست ! گفتمان نوبتیه ! :biggrin1:

آقا واقعاً شرمنده ! :biggrin1: الان که اومده بازی ! میتونید بگیرید ! ;)

اقا ما شوخي كرديم دشمنت شرمنده:biggrin1:يادمه شما يه تنه در مقابل سير فن بوي ها و ضد مايكروسافت ها ايستادي و از اين بازي حمايت كردي:smile::biggrin1:
اقاا كسي نسخه j اين بازي رو تومشهد سراغ نداره؟؟؟:((

ببین 360 ماشین قابل تیونینگ ( با بالاترین جزئیات در بین همه بازیهای ریسینگ ) + قابلیت کاستمایز + جاده های متنوع در محیطهای متنوع !!!!!!!!
اصلا منظور من این نبود!
من خودم میگم عاشق بازی شدم ولی مثلا جایه خیلی از مدلها تو بازی خالیه! که البته داره ها ولی به صورت dlc!
من که اعداد و ارقام رو نمیگم که شما میگین یه دونه برابره با 3 تا:biggrin1:
اما اگر بخوای با بازیهای ریسینگ آرکید هم مقایسه کنی
بنده غلت میفرمایم این بازی رو با آرکیدهای مزخرف مقایسه کنم:biggrin1:
حالا نوبت شماست ! گفتمان نوبتیه !
ببین من مطمئنم که تو بازی بارها برای خودت پیش اومده که گفتی اگه فلان ماشین بود چه حالی میداد!

اصلا منظور من این نبود!
من خودم میگم عاشق بازی شدم ولی مثلا جایه خیلی از مدلها تو بازی خالیه! که البته داره ها ولی به صورت dlc!
من که اعداد و ارقام رو نمیگم که شما میگین یه دونه برابره با 3 تا:biggrin1:

بنده غلت میفرمایم این بازی رو با آرکیدهای مزخرف مقایسه کنم:biggrin1:

ببین من مطمئنم که تو بازی بارها برای خودت پیش اومده که گفتی اگه فلان ماشین بود چه حالی میداد!

آها ! از اون نظر گفتی ! آره قبول دارم ! :biggrin1: بعضی ماشینها هستن که تو بازی اصلی نیستن !

عجب گفتمانی کردیم !!

نتیجه گفتمان : شاعر میگه همه حسن ها یه جا جمع نمیشه ! :biggrin1: :-"

وای به روزی که Forza 3 بیافته دست ژاپنی ها !! :biggrin1:

اینم کار یه هنر مند غربی !!

54coreqgxx0024gfsyky.jpg

کاش ما هم بلد بودیم !:((

آخرین ویرایش:
خدايي اون دوست عزيز غربي يه طرف اون چشم بادومي هاي چرمنگ يه طرف ! سليقه در حد باقاليه ! :biggrin1: آقا يكي بياد بگه چجوري ميشه اينجوري كرد !

خدايي اون دوست عزيز غربي يه طرف اون چشم بادومي هاي چرمنگ يه طرف ! سليقه در حد باقاليه ! :biggrin1: آقا يكي بياد بگه چجوري ميشه اينجوري كرد !

یه برچسب هست میندازیش روی ماشین دیگه ! چیز خاصی نیست ! اول طراحیش میکنی بعد در ابعادی که دلت میخواد میندازیش روی ماشین !

راستی نوید این دیسک هایی که ما میخریم فول استلث هستن یا خودمون باید فول استلث بکنیمشون ! آخه انگار Forza 3 از این Wave 4 ها نیست ! اگه درست باشه حدسم از فردا پس فردا تو لایوم !! :biggrin1:

یه برچسب هست میندازیش روی ماشین دیگه ! چیز خاصی نیست ! اول طراحیش میکنی بعد در ابعادی که دلت میخواد میندازیش روی ماشین !

راستی نوید این دیسک هایی که ما میخریم فول استلث هستن یا خودمون باید فول استلث بکنیمشون ! آخه انگار Forza 3 از این Wave 4 ها نیست ! اگه درست باشه حدسم از فردا پس فردا تو لایوم !! :biggrin1:

خب من خودم بشينم عكس طراحي كنم ؟! يعني عكس اون خانوم متشخص رو خودش طراحي كرده يا از يه جايي وارد بازي كردتش ؟! مثلا يه چيزي مثل اسكن كردن !

ديگه اونو خودت بايد چك كني كه فول هست يا نه ! با اومدن wave 4 همه با هم بن ميشيم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or