amir_360
کاربر سایت
نه خودم کشیدمایول، باحال بود.
ببینم این آرمه سایپا رو خودت کشیدی یا از طریق عکس یا چیزی وارده بازی کردی؟
خیلی جالب شده.
نه خودم کشیدمایول، باحال بود.
ببینم این آرمه سایپا رو خودت کشیدی یا از طریق عکس یا چیزی وارده بازی کردی؟
خیلی جالب شده.
مقايسه ي يه شبيه ساز با بازي هاي Arcade واقعا خيلي مسخرست ! شما اگه بازي برات خيلي راحته و سر پيچ ها راحت ميپيچي تمام گزينه هاي بازي رو Off كن تا بازي كاملا شبيه ساز بشه اون موقع ببين ميتوني راحت بپيچي يا نه !گیم پلی بازی اصلا در حد بازی هایی مثل Dirt 2 یا NFS : Shift نیست .
ما همچنان داریم در مراحل اولیه دست و پا میزنیم :biggrin1:
انشاا.. صب محاسباتی که کردم بازی در 5 سال اینده تموم میشه!:biggrin1:
واقعا نمی دونم دوستان از چی بازی تعریف می کنن !!!
گیم پلی که ماشاالله در حد بازی Cars ، وقتی داری می رونی انگار گاری سوار شدی !!! اصلا چسبندگی تایر به جاده احساس نمیشه !!! هندلینگ ماشین ها اصلا با هم دیگه فرق نداره !!! با 140 تا پیچ ها رو رد می کنم !!! Cockpit هم که دوستان خودشون می دونن . تنها نکات بازی هم گرافیک خوب و صداگزاری عالی که باید به سازندگانش آفرین گفت . هر چقدر رو گیم پلی کم کاری کردن رو این دو تا خوب کار کردن .
گیم پلی بازی اصلا در حد بازی هایی مثل Dirt 2 یا NFS : Shift نیست . در این دو تا بازی کامل آدم وزن ماشین رو احساس می کنه و تمام پستی و بلندی جاده به آدم منتقل میشه . و بالعکس هم تمام کار هایی که آدم با ماشین انجام میده ، عکس العمل های واقعی داره .
نمی دونم شاید من انتظاراتم رو از بازی بالا بردم ؟!!!
واقعا نمی دونم دوستان از چی بازی تعریف می کنن !!!
گیم پلی که ماشاالله در حد بازی Cars ، وقتی داری می رونی انگار گاری سوار شدی !!! اصلا چسبندگی تایر به جاده احساس نمیشه !!! هندلینگ ماشین ها اصلا با هم دیگه فرق نداره !!! با 140 تا پیچ ها رو رد می کنم !!! Cockpit هم که دوستان خودشون می دونن . تنها نکات بازی هم گرافیک خوب و صداگزاری عالی که باید به سازندگانش آفرین گفت . هر چقدر رو گیم پلی کم کاری کردن رو این دو تا خوب کار کردن .
گیم پلی بازی اصلا در حد بازی هایی مثل Dirt 2 یا NFS : Shift نیست . در این دو تا بازی کامل آدم وزن ماشین رو احساس می کنه و تمام پستی و بلندی جاده به آدم منتقل میشه . و بالعکس هم تمام کار هایی که آدم با ماشین انجام میده ، عکس العمل های واقعی داره .
نمی دونم شاید من انتظاراتم رو از بازی بالا بردم ؟!!!
این روش کار هستش . سه تا مرحله اول رو انجام بدید نتیجه رو ببینید :
Turn multiscreen on.
Turn host on
Set screen to center
Set POV to 90 degrees.
باید برید قسمت اپشن و بعد قسمت تنظیمات multiscreen !! که این شکلیه !
این قابلیت در شماره قبل هم بوده اما من خبر نداشتم !! :biggrin1:
کسایی که عشق کاکپیت هستن حال کنن ! میتونن با این زاویه دوربین هم Forza 3 رو تجربه کنن ! منتهی بدون چرخش سر !
تو خود سایت forza 3 هم به نقل از تئو گاف گفتن بین 30 تا 90 خوبه ! که خب برای هر ماشینی فرق داره فک کنم ! ولی تاثیرش روی زاویه بیرون هم خیلی نیست و فضای پیرامونتون رو بیشتر نشون میده !
مثلاً تو این عکس ماشین ثابته ولی میشه دید که عمق دوربین و زاویه دید فرق کرده ! ولی اختلالی ایجاد نمیکنه خوشبختانه !
این برای 90 درجست !
این یکی برای 30 درجه !
آقا من امشب همه چي رو off كردم همش تو باقاليا بودم :biggrin1: خيلي سخت شد ! چندتا عكس گرفتم در حد همين بوگاتي خودمون :biggrin1: انشاالله آپ ميكنم ببينيد لذتشو ببريد ! فردا بازي ريليز ميشه بيايد ماشين هاي منو بخريد ! :biggrin1: ببينم اگه وسط بازي هاي Season برم تو Event list اونجا مسابقه بدم مشكلي پيش مياد ؟!
نه مشکلی پیش نمیاد ! اتفاقاً اگه میخوای همه قسمتها رو OFF کنی برو و از Event list و مسابقات ابتدایش برای بالا بردن مهارتت استفاده کن ! :biggrin1:
راستی من نشستم یه حساب سر انگشتی کردم دیدم توی Forza 3 حدود 400 تا ماشین هست و 720 تا نمای Cockpit یعنی برای هر ماشین معمولی و غیر تکراری ( یعنی بجز ماشینهای R1 که تکراری هم دارن ) چیزی حدود 360 ماشین غیر تکراری داریم که هر کدوم هم 2 تا Cockpit دارن ! :biggrin1: یکی معمولی ، یکی اسپرت !
راستی یه سوال این بازی پایان هم داره؟:biggrin1:
حالا تو هی برو عکس آپلود کن فردا که کنسولت بن شد و خودت و بوگاتی و کنسولت با هم رفتین تو باقالیا:biggrin1: اون موقع میفهمی:confused:آقا من امشب همه چي رو off كردم همش تو باقاليا بودم :biggrin1: ! چندتا عكس گرفتم در حد همين بوگاتي خودمون :biggrin1: انشاالله آپ ميكنم ببينيد لذتشو ببريد !
پسر تو چرا اینقدر گیر میدی؟:biggrin1:فردا بازي ريليز ميشه بيايد ماشين هاي منو بخريد
حالا تو هی برو عکس آپلود کن فردا که کنسولت بن شد و خودت و بوگاتی و کنسولت با هم رفتین تو باقالیا:biggrin1: اون موقع میفهمی:confused:
پسر تو چرا اینقدر گیر میدی؟:biggrin1:
http://www.eurogamer.net/releases.php?platform=xbox360
بازی تو اروپا خیلی وقته ریلیز شده!