نوید جون یحتمل ایشون هم از اون دسته ای هستن که سبک simulation رو با arcade مخلوط کردن :biggrin1:
stability control که جلوی spinout ماشین رو میگیره(به درد ماشینای دیفرانسیل عقب میخوره که موتورشون خیلی قویه که وقتی فرمونت صاف نباشه اگه تا اخر گاز رو بگیری ماشینت منحرف میشه ) traction control هم گشتاورتو طوری تنظیم میکنه که نیرو روی 4 چرخت مساوی تقسیم بشه که جلوی UNDER STEER &OVER STEER رو میگیره یعنی وقتی میخوای از پیچ در بیای دیگه لازم نیست گاز رو کم کم بگیری بعدش زیاد کنی از پیچ که داری در میای الله بختکی پاتو بذار رو گاز.در مورد Stabilty Control & Traction Control هم توضيحي بدهيد ! يه چيزايي فهميدم اما يكي كاملا روشمنمون كنه !
stability control که جلوی spinout ماشین رو میگیره(به درد ماشینای دیفرانسیل عقب میخوره که موتورشون خیلی قویه که وقتی فرمونت صاف نباشه اگه تا اخر گاز رو بگیری ماشینت منحرف میشه ) traction control هم گشتاورتو طوری تنظیم میکنه که نیرو روی 4 چرخت مساوی تقسیم بشه که جلوی UNDER STEER &OVER STEER رو میگیره یعنی وقتی میخوای از پیچ در بیای دیگه لازم نیست گاز رو کم کم بگیری بعدش زیاد کنی از پیچ که داری در میای الله بختکی پاتو بذار رو گاز.
ABS هم به نظر من خاموش کن چون هیچ بدرد نمیخوره وقتی هم خاموشه کاری نداره فقط نباید ترمز رو تا اخر بگیری همین یعنی قبل رسیدن به پیچ اروم ترمز رو بگیر بعد زیادش کن همین.
نور پردازی خداست !
از بچه ها كسي هست كه نسخه j رو خريده باشه تو تهران !؟؟
آقا چرا كسي نمياد اينجا ؟! :biggrin1: چرا نميشه ماشين فروخت ! من الان 2 تا R8 دارم كسي نميخواد ؟! :biggrin1:
اگه BMW V12 LMR ارزون داشتی ، بنده خریدارم ! :biggrin1: البته ارزون باشه هااا ، چون قیمتش تو Buy Cars فکر میکنم 1.400.000CR باشه !!!
ماشین Saleen Konrad Motorsports S7R فروخته میشه :biggrin1: ... Full Upgrade R2/871
ماشین Peugeot 207 Super 2000 فروخته میشه ... Full Upgrade S/700
اینم امرو ساختم یه نظر بدین
http://img101.photolava.com/2009/10/25/renault-saipa1-a8ne2lh3.jpg
دوستان شما بازی ارجینال خریدید یا با کپی میرید تو لایو؟ خطر بن شدن نیست؟ (اگه نیست که ما هم بیاییم)
این کاره ای ها !! باحال ساختی ! ولی یه مشکل داره ! :biggrin1:
یه آرم باحالی ! شخصیت باحالی ! منظره ای !
آرم سایپا میسازی ؟!
لا اقل کله اسب سمند رو میساختی میزدی روی BMW !! کارت درسته ولی سلیقت :biggrin1:
ادامه بده به تکنیکی هم توی طراحی رسیدی ( متدی ، روشی ) بیا توی همین تاپیک بگو بقیه هم راه بیافتن ! *
اصلا این صحبتا نیس کهتوكلت به خدا باشه دوست عزيز :biggrin1: انشاالله كه بن نميشيم
اينو راست ميگه ! منم با كارت حال كرم اما عشق به وطن و وطن پرستي و محصولات داخلي رو بذار كنار ! :biggrin1: