Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی بازیش طولانیه لامصب من الان 30 تا مسابقه رفتم 6% شده:eek:

شما يه نگاه به آخرين race هاي بازي بنداز همون مسابقات V8 SuperCars ! رسما 1 روز تو هر مسابقه ميموني :biggrin1:

دوستان تفاوت بين مسابقاتي كه تو Season Play و Event list هستش چيه دقيقا ؟!

برای من یه باگ عجیب پیش اومده همنون اولین event ها (فکر کنم Test Drive باشه ) توی ترک سوم (فکر کنم Red Twig باشه اسمشه ) گه 2 دوره تو اواست جاده دیگه Load نمیشه یعنی روی هوا داری میرونی هر جور هم بازی نگاه میداری چه Pause وچه Rewind یازی فرییز میشه . (من با ساجزشن لاین ترک تمام کردم ولی قبول نمیکه یعنی هیچ اتفاقی نمی افته زوایه دوربین عوض میشه ولی هیچ نوشته ای نمی اد. )

رنو 5 با تبليغ ايرانسل

Reno1.JPG

Reno2.JPG

Reno3.JPG

شما يه نگاه به آخرين race هاي بازي بنداز همون مسابقات V8 SuperCars ! رسما 1 روز تو هر مسابقه ميموني :biggrin1:

دوستان تفاوت بين مسابقاتي كه تو Season Play و Event list هستش چيه دقيقا ؟!

فرقش اینه که در مسابقات فصلی یا Season Play در هفته اول خود بازی تشخیص میده نوع و سبک رانندگی شما چیه و بر اساس اون ماشینها و مسابقاتی رو به شما پیشنهاد میکنه و شما تا آخر بازی فقط قسمتی از مسابقات Event list رو انجام میدید ! و در ادامه میتونید به Event list برید و مسابقات انجام نشده رو هم تموم کنید تا بازی کامل شه !

یعنی من تا الان بیشتر ماشینهایی نصیبم شده که فرمون پذیری بالایی دارن ! نه شتاب نه حد اکثر سرعت و نه چیز دیگه ! :biggrin1: بس که سر سره بازی میکنم رو پیست !! :laughing:

یعنی چی ؟ نگرفتم چی میگی !! :biggrin1: توی بازی عکس گرفتی ؟ به هر حال من که بلد نیستم ! :-"

اي بابا شما كه استادي :biggrin1: آره تو بازي عكس گرفتم ! سر پيچ از بوگاتي عكس گرفتم عجب عكسي :biggrin1: ولي نميدونم الان كه آپلود كردمش كجا بايد برم ببينمش !

عكس هنري كه در بازي گرفتتم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
اي بابا شما كه استادي :biggrin1: آره تو بازي عكس گرفتم ! سر پيچ از بوگاتي عكس گرفتم عجب عكسي :biggrin1: ولي نميدونم الان كه آپلود كردمش كجا بايد برم ببينمش !

عكس هنري كه در بازي گرفتتم :biggrin1:

والا من نکردم از این کارها تا الان ! کم کم میخوام راه بیافتم ! یعنی Forza 3 راهم میندازه ! :biggrin1:

همینجوری که عکس رو گذاشتی خوبه که ! چطوری کردی ؟ بگو من هم عکس هنری بذارم ! :biggrin1:

والا من نکردم از این کارها تا الان ! کم کم میخوام راه بیافتم ! یعنی Forza 3 راهم میندازه ! :biggrin1:

همینجوری که عکس رو گذاشتی خوبه که ! چطوری کردی ؟ بگو من هم عکس هنری بذارم ! :biggrin1:

توي باز pause ميزني بعد Photo Mode ! عكست رو ميگيري ! ميري تو my profile بعد my photos بعد هم عكست رو Up ميكني ! بعد ميري تو www.forzamotorsport.net قسمت my forza عكست رو تحويل ميگيري :biggrin1:

راستي من اصلا نميتونم از بيرون بازي كنم چون ميرم تو كف جزئيات ماشين همش ميرم تو در و ديوار ! از داخل هم حالش بيشتره هم تمركز آدم بالاتره :biggrin1:

بازی خوبیه ... من 2 تا DVD رو هم گرفتم ... از نظر گرافیک قابل ستایشه ولی متاسفانه از نظر گیم پلی یه مقدارنسبت به DIRT2 پایین تره .. یعنی اون هیجان لازم و ... نداره ... در کل توقع بیشتری ازش داشتم ...

بازی خوبیه ... من 2 تا DVD رو هم گرفتم ... از نظر گرافیک قابل ستایشه ولی متاسفانه از نظر گیم پلی یه مقدارنسبت به DIRT2 پایین تره .. یعنی اون هیجان لازم و ... نداره ... در کل توقع بیشتری ازش داشتم ...

فقط يه سوال كوچيك داشتم ! منظور شما از هيجان چه نوع هيجاني هستش ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or