Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلا بچه ها
ببخشید شاید جایه این بحث اینجا نباشه
اما اگ جواب بدید ممنون میشم
از بین بچه هایی که این بازی با nfs shifto بازی کردن بنظرشون کدوم بهتره
ممنونم

عزیز اصلا shift :sick: در حد قیاس با forza 3 نیست . 100% forza چیزه دیگه ایه . هم گرافیک هم گیم پلی . :cool:

بچه ها یه سوال: این سیستم anti lock رو فعال یا غیر فعال می کنی خیلی فرق می کنه! میشه بگید کار این چیه و در حالت خاموش چطور باید ترمز خوب بگیریم؟ اخه در حالت خاموش ترمز که می گیری اصلا ماشین قفل میکنه و نمیشه چرخوند فرمون رو؟ ولی در حالت روشن راحت میشه هم ترمز گرفت و هم فرمون رو چرخوند؟:confused:

سلا بچه ها
ببخشید شاید جایه این بحث اینجا نباشه
اما اگ جواب بدید ممنون میشم
از بین بچه هایی که این بازی با nfs shifto بازی کردن بنظرشون کدوم بهتره
ممنونم
بهت توصیه میکنم تا این هست اصلا طرف shift نرو!:eek:
حتما اینو بازی کن;)

بچه ها یه سوال: این سیستم anti lock رو فعال یا غیر فعال می کنی خیلی فرق می کنه! میشه بگید کار این چیه و در حالت خاموش چطور باید ترمز خوب بگیریم؟ اخه در حالت خاموش ترمز که می گیری اصلا ماشین قفل میکنه و نمیشه چرخوند فرمون رو؟ ولی در حالت روشن راحت میشه هم ترمز گرفت و هم فرمون رو چرخوند؟:confused:

وقتی این سیستم رو غیر فعال میکنی چرخهات بر اثر ترمزهای شدید قفل میکنه ! و برای جلوگیری از بوجود اومدن همچین حالتی باید ترمز اولت رو کمی ( فقط 2-3 ثانیه ) نگه داری و بعد از اون به صورت متوالی و تند ترمز رو فشار بدی تا سرعت ماشین به یه حد مناسب برسه !

یه نکته دیگه هم هست ! سر پیچ ها وقتی ترمز میکنی کمک های جلوی ماشین جمع میشه یا به عبارت دیگه جلوی ماشین به زمین نزدیک میشه ( درست عین واقعیت ) و معنیش اینه که داره نیروی بیشتری به جلوی ماشین وارد میشه ! بنابر این نیروی اصطکاک و چسبندگی چرخها به زمین بیشتر میشه و یعنی میتونی بیشتر گاز بدی ! از این روش میتونی برای پیچهایی که به اندازه کافی شعاعشون بزرگ هست استفاده کنی ! یعنی اول یه ترمز بزن و بعد که جلوی ماشین به زمین نزدیک شد شروع کن به گاز دادن ! وقتی لرزش رو روی ماشین احساس کردی که همراه هستش با ثابت شدن دور موتور روی یک عدد خاص و همینطور صدای خاصی که تولید میشه ( خودت باید حس کنی ، این صدا ناشی از موتور و لرزش ماشین و چرخهاست ) بدون که باید گاز رو تا ته نگه داری و فرمون رو هم تا آخرین حد در جهت پیچ جاده نگه داری !

هر وقت دیدی ماشین داره از مسیر خارج میشه دوباره همین کار رو انجام بده ! و ماشین رو برگردون به مسیر درست ! این روش بهترین روش برای رد کردن پیچ های به اندازه کافی بزرگ با سرعت زیاد هستش ! البته اگر دریفت بتونی بزنی که :biggrin1: احتمالاً اون بهتره ! ولی من بلد نیستم هنوز !! انشاالله یاد میگیرم !

تجربه ی سه ساعته ی من از این بازی هم نتیجه اش چیزی نیست جز رضایت از بازی.پیشرفت هم به شکل محسوسی قابل لمسه!فقط فعلا چند تا نکته ی منفی به چشمم خورده که اگه اجازه بدید عرض کنم:
نحوه ی نمایش ماشینها توی صفحه ی انتخاب ماشین اولش خیلی برام عجیب غریب بود و اولش خیلی باهاش راحت نبودم.اما بعد از یکی دو ساعت برام عادی شد.این حالت نمایش ماشینها هم نکات مثبت داره و هم منفی.مثبتش اینه که بهترین زوایا رو خود بازی به شما نشون میده که حتی جاهایی مثل جلوی چراغها رو هم پوشش میده و این توی حالات قبلی توی بازیهای قبلی میسر نبود.
منفیش اینه که شما یه دید کلی نسبت به ماشین پیدا نمیکنین و باید چند دقیقه تصویر رو نگاه کنید تا یه حدودی از عمق مدل ماشین رو درک کنید(دلیلش هم اینه که چرخش دوربین به طور ممتد و متصل به هم نیست).که البته شاید حالت photo mode این ایراد رو تا حدودی پوشش بده.

در ضمن یه نکته ی منفی هم که برای من وجود داره اینه که لودینگ های بازی خیلی طولانی شدن و یه خورده میرن رو اعصاب.(به نظرم لودینگ های forza2 خیلی کوتاه تر بودن)

اما نکات مثبت:چی بگم و از کجا شروع کنم!
-مدل سازی های بی نقص و فوق العاده ی ماشینها و همینطور محیطهای پر جزئیات و مثال زدنی
-فیزیک عالی خصوصا در زمینه ی تصادف ماشینها
-از لحاظ sound بی نقص(از صدای ماشین ها و برخوردها و لاستیکها بگیر تا موسیقی های فوق العاده و صدای گوینده ی بازی)
-گیم پلی مثل همیشه عالی(و یقینا بهتر از همیشه) چه در ضمینه ی کنترل ماشینها و هوش مصنوعی بازی و چه در ضمینه ی تعادل بین عناصر مختلف گیم پلی که به نظر من تخصص اصلی و برگ برنده ی turn 10 هستش
-customization مثل همیشه عالی که البته یک سری ریزه کاری ها بهش اضافه شده که شاید در نگاه اول به چشم نیاد
و هزاران جایزه ی نقدی دیگر...!!!:biggrin1:
تنها بخشی از نکات برجسته ی این بازی میباشد.از همین امروز اقدام کنید...!(شبیه تبلیغ بانک ها شد نه؟!)

دیروز بازی رو گرفتم از همه لحاظ عالی مخصوصا برا عشق سیمولیشن ها ;)
تو forza 2 یه لوگو ی کانال سه زده بودم رو ماشین دیشب یدونه لوگوی استدلر
طراحی کردم که از رو TV عکسشو گرقتم چون خطر بن هست فعلا از طریق لایو رو خوده forza.net
آپلود نکردم دقیق درومده خوشگل هم شده اینگار ماشین واسه تیمه استدلره:laughing::
c4-s
c4-staedtler-q8mxotdx.jpg

c4-staedtler-2-7f8qwkao.jpg
http://www.photolava.com/view/6m1.html
c4-s

وقتی این سیستم رو غیر فعال میکنی چرخهات بر اثر ترمزهای شدید قفل میکنه ! و برای جلوگیری از بوجود اومدن همچین حالتی باید ترمز اولت رو کمی ( فقط 2-3 ثانیه ) نگه داری و بعد از اون به صورت متوالی و تند ترمز رو فشار بدی تا سرعت ماشین به یه حد مناسب برسه !

یه نکته دیگه هم هست ! سر پیچ ها وقتی ترمز میکنی کمک های جلوی ماشین جمع میشه یا به عبارت دیگه جلوی ماشین به زمین نزدیک میشه ( درست عین واقعیت ) و معنیش اینه که داره نیروی بیشتری به جلوی ماشین وارد میشه ! بنابر این نیروی اصطکاک و چسبندگی چرخها به زمین بیشتر میشه و یعنی میتونی بیشتر گاز بدی ! از این روش میتونی برای پیچهایی که به اندازه کافی شعاعشون بزرگ هست استفاده کنی ! یعنی اول یه ترمز بزن و بعد که جلوی ماشین به زمین نزدیک شد شروع کن به گاز دادن ! وقتی لرزش رو روی ماشین احساس کردی که همراه هستش با ثابت شدن دور موتور روی یک عدد خاص و همینطور صدای خاصی که تولید میشه ( خودت باید حس کنی ، این صدا ناشی از موتور و لرزش ماشین و چرخهاست ) بدون که باید گاز رو تا ته نگه داری و فرمون رو هم تا آخرین حد در جهت پیچ جاده نگه داری !

هر وقت دیدی ماشین داره از مسیر خارج میشه دوباره همین کار رو انجام بده ! و ماشین رو برگردون به مسیر درست ! این روش بهترین روش برای رد کردن پیچ های به اندازه کافی بزرگ با سرعت زیاد هستش ! البته اگر دریفت بتونی بزنی که :biggrin1: احتمالاً اون بهتره ! ولی من بلد نیستم هنوز !! انشاالله یاد میگیرم !
اقا ایول خیلی حال کردم. دستت درد نکنه.:love: تازه امشب فهمیدم لذت واقعی فورزا چیه. با خاموش کردن آنتی لاک و تراکشن کنترل توی پیچ ها خیلی حال میده فرمون می گیری. به قول دوستمون باید ترمز رو اروم اروم بگیریم. یعنی دکمه LT رو یه کمی فشار داد. اصلا اخرشه.:eek: از بین ماشین ها هم با فراری 2009 خیلی حال می کنم. درجه سختی هم روی +65% میرم.

دیروز بازی رو گرفتم از همه لحاظ عالی مخصوصا برا عشق سیمولیشن ها ;)
تو forza 2 یه لوگو ی کانال سه زده بودم رو ماشین دیشب یدونه لوگوی استدلر
طراحی کردم که از رو TV عکسشو گرقتم چون خطر بن هست فعلا از طریق لایو رو خوده forza.net
آپلود نکردم دقیق درومده خوشگل هم شده اینگار ماشین واسه تیمه استدلره:laughing::
c4-s
c4-staedtler-q8mxotdx.jpg

c4-staedtler-2-7f8qwkao.jpg
http://www.photolava.com/view/6m1.html
c4-s
به نظرم گرافیک بازی بی نقصه واقعا همین C4 ش c4 هه GT5 رو میخوره تو طراحی

عکس بالا Decal رو خودم ساختم تازه دوربینی که باهاش گرفتم 2مگا پیکسله :eek::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or