Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام . دوستان این بازی دقیقا همون چیزی بود که میخواستم همه چیز عالیه . گرافیک - گیم پلی - بافیزیکش هم خیلی حال کردم . راستی این که دوستان میگن نمای داخل ماشین خوب نیست برن تو option بدش از تو مولتی اسکرین برن و اول on کنن بدش گزینه اخری رو بیارن رو 76 درجه بد برن حالشو ببرن . خودتون م میتونین تنظیم کنین ولی 76 خوبه .

وخیلی هم به سبک ارکید نزدیک شده با اضافه شدن عناصر عقب بردن زمان وترمز اتوماتیک و......
عجب !!!
پس این قابلیت عقب بردن زمان به Forza3 هم اضافه شد؟
در کل هم خوبه و هم بد ولی به نظرم برای این بازی زیاد جالب نیست !

کسی رو مجبور نکردن ازش استفاده بکنین!! اتفاقا کاره خوبی کردن چون این طوری گیمرهای بیشتری اعم از حرفه ای و اماتور میتونن راحت بازی رو انجام بدن و لذت ببرن! حرفه ای ها که اصلا استفاده نمیکنن از این سیستم اماتور ها هم که چون بازی شبیه سازی هست و احتمالا زود از بازی خسته میشن با این روش وقتی بیشتری رو برای بازی کردن میزارن...

بعله :d بلاخره دست ما هم به Forza 3 رسید و تونستیم یه چند دقیقه ای بازی کنم !!
باید بگم خیلی عالیه ! یعنی واقعا منحصر به فرده ! گیم پلی عالی و زیبایی داره ! یه sim به تمام معنا ! البته برا اونایی که sim بازی نمیکنن خیلی راحت نیست چون فرمون سفت و خشکی داره ! البته اگه ریوایندر نداشت خیلی بهتر بود ! ولی واقعا عالیه ! مدل سازی ماشین ها حرف نداره ! گرافیک محیط و ماشین ها عالیه ! بعضیا میگفتن گرافیکش از Shift پایین تره ولی من مطمئنم گرافیک Forza 3 بالاتره ! مدل سازی این چنتا ماشینی که من دیدم خیلی معرکه بود ! در کل من باید تا اخر بازی کنم تا نظر بدم ولی تا اینجا بهترین Racing سال هست

دوستان يكي ميتونه لطف كنه موزيك هاي اين بازي رو به ما بدهد كه دان كنيم لذتشو ببريم ؟! :biggrin1:

در ضمن بازي شديدا اعتياد آوره ! امسال هم ما تو درس و كنكور به جايي نميرسيم ! :biggrin1:

بعله :d بلاخره دست ما هم به Forza 3 رسید و تونستیم یه چند دقیقه ای بازی کنم !!
باید بگم خیلی عالیه ! یعنی واقعا منحصر به فرده ! گیم پلی عالی و زیبایی داره ! یه sim به تمام معنا ! البته برا اونایی که sim بازی نمیکنن خیلی راحت نیست چون فرمون سفت و خشکی داره ! البته اگه ریوایندر نداشت خیلی بهتر بود ! ولی واقعا عالیه ! مدل سازی ماشین ها حرف نداره ! گرافیک محیط و ماشین ها عالیه ! بعضیا میگفتن گرافیکش از Shift پایین تره ولی من مطمئنم گرافیک Forza 3 بالاتره ! مدل سازی این چنتا ماشینی که من دیدم خیلی معرکه بود ! در کل من باید تا اخر بازی کنم تا نظر بدم ولی تا اینجا بهترین Racing سال هست
این بازی اصلا قابل قیاس با shift نیست !کلا بازیه شاخیه ! از سایت ign هم امتیاز 9.4 گرفته پس دست کم نگیریدش!;)

دوستان مثلا يه مسابقه كلاس E 275 هستش حالا ماشين ما ازون 275 بالاتر بره ديگه نميشه بازي كرد ؟! من اين كلاس بندي رو دقيق متوجه نشدم ! يكي يه توضيح كامل بده ممنون ميشيم كه يه وقت سوتي نديم !

بستگی داره ! اگه کلاس پایه ماشینت ( بدون آپگرید ) از E 275 پاین تر یا مساوی هست میتونی ولی اگه کلاس پایه ماشینت بیشتر باشه نه !

فقط در یکه جمله میتونم بگم همه ریسینگ ها باید جلوی این بازی لنگ بندازن ! هیچ وقت تا به حال اینقدر با یک ریسینگ درگیر نشده بودم ! Forza 2 هم با عرض شرمندگی باید بره جلو بوق بزنه ! :biggrin1:

خیلی حال میده ! ماشین رو میسرونم روی جاده ، پیچ ها رو با بالاترین سرعت رد میکنم هر چی سوپر اسپرت هست سوسک میکنم و ... ( الان معلوم نیست دارم از خودم تعریف میکنم یا از بازی !! :laughing: ) و همه این کار ها رو بخصوص با BMW انجام دادم ! الان تازه میفهمم BMW که میگن یعنی چی ! تا الان بهترین ماشین بوده ( البته بعد از FFX ) !!

واقعاً تفاوت ماشینها رو میشه فهمید ! با موستانگ و شورلت میری تو در و دیوار کنترل درستی نداری و این موضوع تقریباً برای همه ماشینها صدق میکنه ! واقعاً کنترل متفاوت هر ماشین روی پیست مشخصه !

خلاصه که هر کی این بازی رو از دست بده ... :-"

فقط در یکه جمله میتونم بگم همه ریسینگ ها باید جلوی این بازی لنگ بندازن ! هیچ وقت تا به حال اینقدر با یک ریسینگ درگیر نشده بودم ! Forza 2 هم با عرض شرمندگی باید بره جلو بوق بزنه ! :biggrin1:

اينو خوب اومدي ! :biggrin1: من هيچ ريسي رو اينجوري بازي نميكردم ! اين پدر سوخته مارو از كار و زندگي انداخته ! درود بر Turn 10 :biggrin1:

دوستان يكي ميتونه لطف كنه موزيك هاي اين بازي رو به ما بدهد كه دان كنيم لذتشو ببريم ؟! :biggrin1:

ممنون :biggrin1:

سلا بچه ها
ببخشید شاید جایه این بحث اینجا نباشه
اما اگ جواب بدید ممنون میشم
از بین بچه هایی که این بازی با nfs shifto بازی کردن بنظرشون کدوم بهتره
ممنونم

تو این نسخه خبری از رالی و F1 هم هست؟
مثله GT که اینا رو داره

نه دوست عزيز ! اما يه مسابقه داره اسمش دقيق يادم نيست ! V8 بود يا يه چيز تو اين مايه ها !

سلا بچه ها
ببخشید شاید جایه این بحث اینجا نباشه
اما اگ جواب بدید ممنون میشم
از بین بچه هایی که این بازی با nfs shifto بازی کردن بنظرشون کدوم بهتره
ممنونم

اصلا شوخيشم قابل قبول نيست :biggrin1:

اين پستت رو ناديده ميگيرم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or