در مورد ژانر بازی تا اونجا که من جستجو کردم در اکثر سایتهای معتبر از dirt 2 بعنوان اکشن نامبرده شده و توجه به این نکته ضروری هستش هر گردی گردو نیست هر بازی که بقول خودمون ماشین رانی داره
سبکش ریسینگ نیست .
در مورد ساپورت تصویر جهت اطلاع عرض کنم که مبحث رزولوشن با مبحث اسکنینگ تصویر کاملا
متفاوت هستش بعنوان مثال وقتی بازی با ساپورت 720p هستش قطعا ۶۰ فریم در رزولوشن ۷۲۰*۱۲۸۰ ساپورت میکند حرف p به معنی progressive scanning میباشد.
و اما در مورد 1080i بدین معنی هستش که این بازی در رزولوشن ۱۰۸۰*۱۹۲۰ فریم ریت ۳۰ رو ساپورت میکنه حرف i به معنی interlace scanning می باشد
نتیجه کلی وقتی گیمی 720p رو ساپورت میکنه میشه در تلویزونی که 1080i و یا p رو ساپورت میکنه بازی کرد ولی فقط و فقط در رزولوشن ۷۲۰*۱۲۸۰ شما می تونین ۶۰ فریم داشته باشین بیشتر از اون نههههههههه
در مورد افلاین پلیر و سیستم لینک هم بدی نیست دوست عزیز یه تستی بزنی .
در مورد leaderboard هنوز تست نکردم ولی تا اونجا من در موردش مطلب خوندم ساپورت نمیکنه .
دفعه بعد هم اگر شما خواستین مطلبی بنویسین فقط به کاور بازی اکتفا نکنین.
با تشکر
فکر می کنم برعکس شما تمامی این اطلاعات رو از پشت جلد بازی خوندی درسته؟ چون من اصلاً پشت جلد این دو بازی رو نگاه هم نکردم.
در مورد سبک dirt 2 که این بازی همون طور که گفتم rally هست و دقیقاً در همون اکثر سایت های معتبر اسمی از action برده نشده، نمی دونم شما کجا رقتی اینو جستجو کردی. اگر هم یه سایتی اسم از action برده به خاطر سبک بازی در بعضی مراحل هست که می شه به صورت خشن و با برخورد با حریفان مسابقه رو ادامه داد وگرنه این بازی کاملاً یک بازی ریسینگ هست ولی همانطور که نوشتم شبیه سازی نیست.
حوصله بحث کردن ندارم چون بحث بین این دو بازی به این تاپیک هم مربوط نمی شه. فقط در مورد نکاتی که گفتید یکسری مطالب رو تصحیح کنم:
اول در مورد system link بله اشتباه کردم، حواسم نبود و این بازی ساپرت نمی کنه شما درست گفتید. چون FM2 کاملاً ساپرت می کرد فکر نمی کردم این بازی ساپرت نکنه که یه مقدار عجیب هست برام. ولی در مورد 2 نفره که این بازی ساپرت می کنه به صورت split-screen همانطور که نوشتم و در قسمت multiplayer mode می تونی پیداش کنی.
بگذریم از اینکه شما کاملاً برعکس گفتی چون dirt 2 اصلاً آفلاین 2 نفره نداره، من نمی دونم از کجا اینو گفتی.
در مورد leaderboard هم من نمی دونم شما کجا مطلب خوندی ولی حتی نسخه دمو این بازی هم leaderboard داشت برای یدونه track بازی. leaderboard همیشه تو forza یکی از مهمترین ویژگی های این سری بوده. تو این نسخه حتی برای قسمت های video editing و طراحی هم leaderboard در نظر گرفته شده و می شه به افراد رتبه داد. leaderboard این بازی در سایت forzamotorsport.net هم قابل نمایش خواهد بود بعداً.
می شه اصلاً یه بازی آنلاین در 360 مثال بزنی که leaderboard نداشته باشه؟
در مورد ساپورت تصویر جهت اطلاع عرض کنم که مبحث رزولوشن با مبحث اسکنینگ تصویر کاملا متفاوت هستش ...
مطلبی که نوشتید در کل غلط نیست ولی شما در نوشتن این مطلب scanning رو با frame rate per second در rendering اشتباه گرفتید. این دوتا کاملاً متفاوت هستند از هم.
Interlaced و Progressive تکنولوژی اسکن تصاویر در TV و مانیتور هستند و ربطی به خود بازی ندارند. interlaced در هر بار ریفرش صفحه نصف رزولوشن عمودی (مثلاً اول خطوط فرد) رو تولید می کند (در 30 فریم اول نصف خطوط و در 30 فریم بعدی نصف دیگر خطوط) در حالی که در p-scan در هر فریم کل خطوط به ترتیب اسکن می شود برای همین فریم ریت p-scan دو برابر حالت interlaced است که در حال حاضر هم فقط مربوط به رزولوشن 1920x1080 می شه و بقیه همگی p-scan هستند.
وقتی گفته می شه بازی 720p هست یعنی در رزولوشن 1280x720 و به صورت p-scan اجرا می شه با توجه به اینکه تمامی hdtv ها 720p رو پشتیبانی می کنند که این همان گفته شما هست.
ولی اون fps که من نوشتم مربوط به خود بازی و سازندگان بازی می شه نه رزولوشن یا TV. هرچی fps در یک بازی بیشتر باشه تعداد رندرینگ فریم های بازی در هر ثانیه بیشتر هست که ارتباط مستقیم هم با قدرت سحت افزاری داره.
همانطور که نوشتم dirt 2 در رزولوشن 720p و با 30 فریم ریت در ثانیه ساخته شده. native resolution یعنی رزولوشن واقعی که بازی بر مبنای اون ساخته شده. این 30fps ربطی به p-scan اصلاً نداره.
وقتی برای Dirt 2 نوشته می شه 1080i یعنی بازی قابلیت upscale رو داره برروی TVی که بتونه این رزولوشن رو پخش کنه. upscale فقط سایز تصویر رو تغییر می ده و بین رزولوشن upscale شده و رزولوشن native تفاوت زیادی وجود داره. این upscale در هر دو بازی و اکثر بازی ها وجود داره و ویژگی خیلی خاصی هم نیست. به فرض وقتی HDTV شما 1080p رو ساپرت کنه و کنسول رو روی این رزولوشن بزارید، می تونین FM3 رو با این رزولوشن اجرا کنین که upscale شده هست و سیستم به صورت اتوماتیک انجام می ده. ساپرت کردن یک رزولوشن با رزولوشن اصلی تفاوت داره. (این در مورد بازی های کنسول هاست نه بازی های PC) و البته پشت کاور بازی ها رزولوشن های ساپرت شده رو می نویسن نه native resolution رو. همین الان شما به صفحه هر دو بازی در سایت xbox.com اگر نگاه کنی تو قسمت مشخصات بازی نوشته شده: HDTV 1080P
http://www.xbox.com/en-us/games/f/forzamotorsport3/default.htm
http://www.xbox.com/en-us/games/d/dirt2/default.htm
اون چیزی که در یک بازی ارزش داره فریم ریت رندرینگ و پردازش بازی در هر ثانیه هست که در FM3
دو برابر Dirt 2 است و این موضوع کاملاً در هنگام رانندگی در بازی قابل احساسه حالا با هر TVی می خواد باشه حتی غیر HD.