ب بازی کردم تغییرات چندانی نسبت به قسمت دوم نکرده متاسفانه از بین رفته گرافیک بعضی ماشینها هم افتضاحه و حالت کارتونی شده .
باید دید در ساعتهای بعدی بازی چی میشه
ب بازی کردم تغییرات چندانی نسبت به قسمت دوم نکرده متاسفانه از بین رفته گرافیک بعضی ماشینها هم افتضاحه و حالت کارتونی شده .
باید دید در ساعتهای بعدی بازی چی میشه
با سلام
تا الان که حدود 2 ساعته بازی کردم تغییرات چندانی نسبت به قسمت دوم نکرده لود بسیار طولانی شده و سرخ شدن دیسکها هنگام ترمز ( که خیلی جالب بود ) متاسفانه از بین رفته گرافیک بعضی ماشینها هم افتضاحه و حالت کارتونی شده .
خلاصه اینکه انتظار بیشتری میرفت البته باید دید در ساعتهای بعدی بازی چی میشه
درقبال 3000 تومنی بابتش دادی واقعا چیز ارزشمندی دریافت کردید!.من هم انتظار بیشتری داشتم از بازیش!
هیجان نداره؟!! مگه قرار بود داشته باشه؟ مثلا میخواستی وسط پیست یه بمب اتمی بخوره یا مثلا یه T-Rex دنبالت بزاره یا یه چیز دیگی که هیجان داشته باشه!.هیجان بازی صفر است! (در مقایسه با Dirt )
یعنی چی، Cel-Shade کار شده؟گرافیک بعضی از ماشین ها حالت کارتونی دارد
من dirt2 رو گرفتم ( همین امروز ) و امتحانش کردم ! هیجان داره ! ولی واقعی نیست !
متاسفانه تمامی اطلاعاتی که در مورد مقایسه این دو بازی شما نوشتید اشتباه هست.
Dirt 2 سبکش اکشن نیست، سبک بازی Rally/Racing هست البته Arcade گونه نه به صورت شبیه سازی مثل FM3.
native resolution هر دو بازی 720p هست که البته هر دو قابلیت upscale شدن به رزولوشن های بالاتر رو دارن.
Dirt 2 در 30fps اجرا می شه در صورتی که FM3 در 60fps اجرا می شه.
FM3 قابلیت دو بازیکن به صورت آفلاین (split-screen) و نیز 8 بازیکن به صورت آنلاین رو پشتیبانی می کند. هر دو در حالت سیستم لینک باز بین 2 تا 8 نفر رو پشتیبانی می کنند. هر دو از فرمان های ساپرت شده برای 360 پشتبانی می کنند (که در FM3 به صورت کاملاً حرفه ای این پشتیبانی صورت گرفته) و بالاخره هر دو دارای سیستم ثبت رکورد یا leaderboard هستند که در مورد FM3، این بازی یکی از کاملترین سیستم های leaderboard رو در تمام بازی های 360 داره.
لطفاً دفعه بعدی که خواستید مقایسه کنید کمی بیشتر تحقیق کنید اول.
دوست من این مشکل در بازیهای سیمولیشنی مثل gt هم وجود داره و من فکر کنم به خاطر همون 60 فریم بودن هست.فکر کنم منظور دوستان از هیجان سرعت بازی باشه!مثلا به نظر من توی DiRT واقعا هیجان حس میشد!(منظورم هیجان سرعته نه بازی های جنگی!)اما ظاهرا این بازی اون هیجان سرعتی که تو بازی های Simulation دیگه حس میشه رو نداره!