Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بلاخره بازی دست ما هم رسید. به نظرم کلا بازی خیلی خوبیه و مشکلی نداره ولی اینکه با فرمان خیلی حالش بیشتر میشه و خوش به حال کسانی که با فرمان بازی می کنند.;) ولی مدل سازی ماشین ها ترکونده ها!

آقا شما منوی مربوط به بازی دو نفره اش روپیدا نکردین؟

همون اول ميزني Free Play بعدش Split Screen !

واقعا گيم پلي بازي بي نظيره به نظر من ! واقعا شماها 200 تا ميرين احساس ميكنين 50 تا دارين ميرين ؟! :biggrin1: من تو شبيه سازهاي قبلي همچين احساسي داشتم اما تو اين يكي اصلا اين احساس رو ندارم ! واقعا بازي فوق العاده روون و زيباست ! اصلا خسته كننده نيست . شديدا بهم حال داده !

همون اول ميزني Free Play بعدش Split Screen !

واقعا گيم پلي بازي بي نظيره به نظر من ! واقعا شماها 200 تا ميرين احساس ميكنين 50 تا دارين ميرين ؟! :biggrin1: من تو شبيه سازهاي قبلي همچين احساسي داشتم اما تو اين يكي اصلا اين احساس رو ندارم ! واقعا بازي فوق العاده روون و زيباست ! اصلا خسته كننده نيست . شديدا بهم حال داده !

من هم تعجب میکنم ! کاملآً دست انداز های جاده به اتاق منتقل میشه به صورت لرزش دوربین و اگه از یه حدی بیشتر شه به لرزش دسته ختم میشه ! در کل روی لول آخر پدر در بیار میشه ! کوچکترین اشتباه = باخت ! :biggrin1:

ولی آخر حال هستش ! :love:

خیلی دوست دارم توی Forza 4 یه موارد دیگه شبیه سازی شده هم به بازی اضافه شه ! اما اینبار نه به فیزیک ماشینها بلکه به راننده ماشین ! یعنی مثلاً راننده تو سرعت های بالا بر اساس واقعیت دیدش کمی مختل شه و سر پیچ ها بدنش ( که ختم میشه به دوربین ) واکنش درستی نشون بده و ... و اینها با بالاتر رفتن لول راننده بهبود پیدا کنن ! یا مثلاً نیترو رو به صورت واقعی و فیزیک واقعیش به بازی منتقل کنن و ... بدون جنبه های آرکید گونه !! :eek:

نمیدونم میشه یا نه ! ولی دوست دارم خیلی بیشتر از این که هست ( و الان لنگه نداره روی کنسولها ) پیشرفت کنه !! T10 واقعاً استعداد و توانایی این کار رو داره ! :biggrin1:

منم امروز این بازی رو حدود نیم ساعت بازی کردم.به نظر من بازی خیلی هم خوبه.بعضی از دوستان طوری از بازی بد میگفتن که من داشتم ناامید میشدم ومیخواستم نگیرمش اصلا.خوب شد گول نخوردم وبازی رو خریدم.
به نظر من هم هیجان داره هم گرافیک هم گیمپلی عالی ،در سبک خودش البته.مشکل اینه که اکثرا تا اسم ریسینگ میاد فکر میکنن باید یه چیزی مثل nfs:mostwanted رو ببینن و وقتی گیم پلی واقعی و صد البته مشکل این سبک رو میبینن فکر میکنن بازی ایراد داره در حالی که ایراد از طرز فکر خودشونه.تنها ایرادی که به نظر من داره اینه که رنگ قرمزش رو خیلی پررنگ درست کردن و به همین خاطر اگه ماشین قرمز داشته باشی یه خورده کارتونی میشه ماشین.

سلام من امروز بازی رو گرفتم. قبلش بگم که من با GT4 زندگی کردم.البته فن هیچ کدوم نیستم بنظرم بازیه خوبیه چون محیط خیلی چشم نواز است وفیزیک خوبی هم داره .ولی به این دلیل عالی نیست که داخل ماشین افتضاع طراحی شده مخصوصا نور در داخل ماشین وخیلی هم به سبک ارکید نزدیک شده با اضافه شدن عناصر عقب بردن زمان وترمز اتوماتیک و...... البته میشه غیر فعال کرد. DAMAGE هم نسبت به forza2 پیشرفت کرده ولی هنوز خیلی اشکال داره.

خوشبختانه بازي به دست ما هم رسيد
تنوع كارخانه ها و گرافيك ماشيناش خيلي خيلي عاليه

دو ساعت هم نشستم با داداشم دو نفره بازي كردم
كه در اين حالت هم خيلي پرهيجان بود :cheesygri:cheesygri:cheesygri

دوستان مثلا يه مسابقه كلاس E 275 هستش حالا ماشين ما ازون 275 بالاتر بره ديگه نميشه بازي كرد ؟! من اين كلاس بندي رو دقيق متوجه نشدم ! يكي يه توضيح كامل بده ممنون ميشيم كه يه وقت سوتي نديم !

ببین داداش هر کلاس یه حدودی داره مثلا بین 200 تا 300 شما میتونی از 275 تا اخرین حد کلاس E ماشینتو ارتقا بدی فکر کنم E تا 300 باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or