Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آره واقعا باور نكردنيه ! :biggrin1:

آقا با بچه لايوش رو هم افتتاح كرديم ! بسي حال داد ! به 7 نفر نيازمنديم تا Cat & Mouse بازي كنيم ! خواهشا بياين ! :biggrin1: شديدا حال ميده ! يه پيست پيدا كردم Old Le ManS عجب چيزي بود اگه تاحالا توش مسابقه ندادين حتما امتحانش كنين ! بسيار جالب بود ! خلاصه اينكه اومدم دعوتتون كنم به لايو ! :biggrin1:

من دیسک هام رو چک کردم فول استلث بودن ! اما فریمور نریختم تا الان روی دستگاهم ! الان هم هیچی بارم نیست ! :( تو بگو باید چیکار کنم تا من هم بیام !! 3 ماه گلد هم دارم که هنوز استفاده نکردم برای چنین روزهایی !! :biggrin1:

اونوقت میام سوکست میکنم !! :laughing:

کلا این طراحی ها دو دسته کلی دارن یکی real و یکی cartoon
که اونایی که بالا گذاشتن real نیس
اونا در مقابل ریل ها که پشمن :laughing:
میبینین که چهره به صورت واقعی طراحی شده
مثله این شاهکار :
godfather3.jpg
I

تازه این طرح کارش ساده تر از بعضی طراحی های دیگه هست.چون قسمت اصلیش (چهره ی خود مارلون براندو) ترکیبی از رنگ های ردیف اول پالت رنگ بازیه.که البته بخش عمده ایش رو هم سیاه و سفید تشکیل میده.
...........................................................................................................................................................................

سخت ترین قسمت هر طراحی توی forza هم به نظر من سایه زنی و البته تا حدودی هم بخش موی شخصیت هاست.که به نظر من خصوصا سایه زنی کار هر کسی نیست!
یه هنری هم که توی این طراحی decalها هر کسی نداره.استفاده از layerهای تا حد امکان کم تر هستش!همین دو روز پیش داشتم روی یه طرحی کار میکردم که حدرود 270 تا layer برد؛در حالی که اگه یه حرفه ای جای من بود شاید با نصف این تعداد هم میتونست این کار رو انجام بده!!این کار از این جهت مهمه که هر چی تعداد layer کمتر باشه موقعی که از یه قسمت کار خودتون خوشتون نیومد وخواستین اصلاحش کنین اگر تعداد لایه ها زیاد باشه با سردرگمی مواجه میشین و کار براتون به مراتب سخت تر میشه!

یه پیشنهادی هم که به شما عزیزان دارم اینه که هیچ طرحی رو از رو هوا کار نکنین.بهترین روش اینه طرح مورد علاقه تون رو با جزئیات بالا و مناسب از اینترنت بگیرین و اگه لپ تاپ دارین بذارین جلوی دستتون توی بازی(این که طرح دائما جلوی چشمتون باشه مهم ترین چیزه).در ضمن همیشه سنگ بزرگ علامت نزدنه.سعی کنین از طرح های ساده شروع کنین تا یواش یواش با اصول کار آشنا بشین.(من خودم از forza1 کارم رو شروع کردم.اون موقع یه لوگوی ساده میذاشتم رو ماشن خودم خرکیف میشدم!!!:biggrin1:)
(البته اینا رو برای دوستانی که توی این زمینه تازه کارشون رو شروع کردن گفتم.حرفه ای های عزیز منو بابت جسارتم عفو کنن!خود من هم هنوز اول راه هستم و هنوز نتونستم کاری حتی در سطح طرح های حرفه ای انجام بدم!!!:blushing:)

سلام !
mosen جون:smile: امشب یا فردا حتما یه توضیحی در رابطه با دریفت می نویسم (الان خیلی کار دارم در حد بانک ملی !) Sorry (فارسی را پاس بداریم ! ببخشید ..) تا شب بایـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ ... :sick::cool:

باسلام به دوستان
من البته که اولین بار سری فورزا را با فورزا 2 شروع کردم. می خواستم یکی از طراحی هام در فورزا 2 رو براتون بذارم که ببینید. فکر کنم بد نشده باشه:
30s7lgg.jpg

35isol3.jpg

این شاالله شماره 3 رو که گرفتم کارهای بهتری انجام میدم.

:bye:

نحوه تنظیم زاویه دوربین در نمای Cockpit در Forza 3

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=832450&postcount=676

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=832473&postcount=678

یکی از دوستان هم چند صفحه قبل گفت بهترین زاویه 76 درجست که من هم امتحان کردم و باید بگم درست میگه !

1- کدوم درجه را باید بزاریم روی 76 درجه؟ اولی یا دومی؟

من اون درجه ها را یکم باشون بازی کردم الان وقتی میخام برم توی پیست تا بازی کنم میکنم کنسول هنگ میشه؟؟

کسی میتونه کمک کنه!؟

من اون درجه ها را یکم باشون بازی کردم الان وقتی میخام برم توی پیست تا بازی کنم میکنم کنسول هنگ میشه؟؟

کسی میتونه کمک کنه!؟
اره مال منم وقتی میخوام free play بازی کنم بعضی اوقات وقتی داره لود میشه کنسول هنگ می کنه:confused: مال بقیه هم چنین چیزی میشه؟
یه سوال دیگه این سایه روشن ها رو چطوری درست می کنن؟ ما که تو کفیم!:-"

اره مال منم وقتی میخوام free play بازی کنم بعضی اوقات وقتی داره لود میشه کنسول هنگ می کنه:confused: مال بقیه هم چنین چیزی میشه؟
یه سوال دیگه این سایه روشن ها رو چطوری درست می کنن؟ ما که تو کفیم!:-"

سوال اولت:

آره مال من هم اینطور میشه!

دوستان این تاپیک رو زدم که طراحی هاتون رو اونجا قرار بدین و یه مجموعه جالب داشته باشیم. پستهای اینجا رو منتقل کردم ولی پاک نکردم چون یه سری پست دیگه در ارتباط باهاشون زده شده.

مال منم وقتی میخوام free play بازی کنم بعضی اوقات وقتی داره لود میشه کنسول هنگ می کنه:confused: مال بقیه هم چنین چیزی میشه؟
خوب شد این پست رو دیدم ! فکر کنین یه کنسول جدید بگیرین , اولین بازیتون رو بذارین توی کنسول و همون بار اول هنگ بکنه ! (بلایی که سر بنده اومد :دی) پس مشکل همگانیه !

کسی میتونه کمک کنه!؟

اولین گزینه رو بذار روی ON و آخرینش رو هم بذار روی 62 یا 76 یا هر زاویه ای که خودت دلت میخواد ! وقتی این کار رو بکنی بازی خودش دوباره ریست میشه تا با تنظیم جدید هماهنگ شه ! :biggrin1:

اولین گزینه رو بذار روی ON و آخرینش رو هم بذار روی 62 یا 76 یا هر زاویه ای که خودت دلت میخواد ! وقتی این کار رو بکنی بازی خودش دوباره ریست میشه تا با تنظیم جدید هماهنگ شه ! :biggrin1:

عجب عکسی انداختی تو امضات کلی حال کردم:eek::eek::love::love: منظورم رنگ داخل ماشینه.:biggrin1::love:

عزیزان من بازی رو روی Expert بازی میکنم اما به سختی چون رو این حالت ,دنده از حالت اتومات خاج میشه ,ولی اشکال کار اینجاست که نمیدونم چرا فاصله ی زمانی بین تعویض دنده بالاست و دور موتور تو این فاصله ی زمانی به حداکثر میرسه بعد عمل شیفت انجام میشه..:confused:

دوستان کسایی که مشکل هنگو دارن با abgx دیسکشونو چک کنن
چون من دان کرده بودم abgx تمام مراحل رو pass میکرد ولی آخرش ارور CRC میداد و فهمیدم چنتا لینک مشکل داشته (مشکل جزییه و در compress رخ داده)
واسه منم بعضی جاها هنگ میکرد

ممنون. گذاشتم روی 76 توپ شد!:love: (من زیاد از فرزو خوشم نمیومد اما الان که بیشتر باش بازی میکنم خیلی خیلی خیلی ازش خوشم اومده) (واقعا فوق العاده است)

بعضی هاشون وقتی میخوان لود بشن کنسول هنگ میشه و باید کنسول را دستی خاموش کرد ( کسی میدونه چطور میشه این مشکل را برطرف کرد؟) ( فردا اسم یه پیست که همیشه هنگ میکنه را میزارم )
خیلی اعصاب خورد کن است:mad: کنسول به طور کامل هنگ میشه و حتی وقتی دکمه eject درایو را مزنیم نمیره تو داشبورد

باز هم سلام به همه دوستان.
از دوستانی که بازی رو انجام دادن (نوید و محسن و هر کی که وارد هست) خواهشمندم که یکمی در مورد تنظیم Option بازی توضیح بدن .. مثل همون ترمز زدن های اتوماتیک و غیره
اگر چیزه خاص دیگه هم هست بگن ...
من تازه امشب شروع کردم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or