LiviNG D3AD
کاربر سایت
ممنون. گذاشتم روی 76 توپ شد! (من زیاد از فرزو خوشم نمیومد اما الان که بیشتر باش بازی میکنم خیلی خیلی خیلی ازش خوشم اومده) (واقعا فوق العاده است)
خدا رو شکر که مشکل نمای دوربینت رفع شد ! من هم دیسک رو میذاشتم بازی کنم هنگ میکرد و ... ولی دیسک اول رو هم اینستال کردم و الان دیگه مشکل هنگ نداره ! اگه هارد داری حتماً اینستال کن ! ایشاالله که مشکلت حل شه ! :biggrin1:
عزیزان من بازی رو روی Expert بازی میکنم اما به سختی چون رو این حالت ,دنده از حالت اتومات خاج میشه ,ولی اشکال کار اینجاست که نمیدونم چرا فاصله ی زمانی بین تعویض دنده بالاست و دور موتور تو این فاصله ی زمانی به حداکثر میرسه بعد عمل شیفت انجام میشه..:confused:
نمیدونم من هم میذاشتم روی اخرین درجه اینطوری میشد ! احتمالاً یه دکمه رو گذاشتن برای کلاچ !!!!! البته فقط احتمال میدم ها ! یعنی باید اون دکمه رو بگیری و بعد B یا A رو استفاده کنی ! یه تست بکن ، نتیجش رو هم بگو به ماها ! :biggrin1:
باز هم سلام به همه دوستان.
از دوستانی که بازی رو انجام دادن (نوید و محسن و هر کی که وارد هست) خواهشمندم که یکمی در مورد تنظیم Option بازی توضیح بدن .. مثل همون ترمز زدن های اتوماتیک و غیره
اگر چیزه خاص دیگه هم هست بگن ...
من تازه امشب شروع کردم
Option بازی رو اگه بخوای تغییر بدی باید بری توی My Profile و از اونجا میتونی به تمامی گزینه ها از جمله مولتی اسکرین ، HUD و ... دسترسی داشته باشی ! اگه میخوای واحد شمارش سرعت و یه سری گزینه دیگه رو تغییر بدی باید بری توی HUD و اگه میخوای نمای دوربین رو عوض کنی باید بری تو مولتی اسکرین ! که روشش رو اینجا گذاشتم ! برای تغییر سختی هم که باید بری توی دیفیکالتی ! و از انجا گزینه های مورد نظرت از جمله تمرز خودکار ( فکر کنم اولین گزینه ) رو تغییر بدی !
فکر نکنم چیز دیگه ای مونده باشه ! برو بازی کن ، حالش رو ببر ! :biggrin1: