Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون. گذاشتم روی 76 توپ شد!:love: (من زیاد از فرزو خوشم نمیومد اما الان که بیشتر باش بازی میکنم خیلی خیلی خیلی ازش خوشم اومده) (واقعا فوق العاده است)

بعضی هاشون وقتی میخوان لود بشن کنسول هنگ میشه و باید کنسول را دستی خاموش کرد ( کسی میدونه چطور میشه این مشکل را برطرف کرد؟) ( فردا اسم یه پیست که همیشه هنگ میکنه را میزارم )
خیلی اعصاب خورد کن است:mad: کنسول به طور کامل هنگ میشه و حتی وقتی دکمه eject درایو را مزنیم نمیره تو داشبورد

خدا رو شکر که مشکل نمای دوربینت رفع شد ! من هم دیسک رو میذاشتم بازی کنم هنگ میکرد و ... ولی دیسک اول رو هم اینستال کردم و الان دیگه مشکل هنگ نداره ! اگه هارد داری حتماً اینستال کن ! ایشاالله که مشکلت حل شه ! :biggrin1:

عزیزان من بازی رو روی Expert بازی میکنم اما به سختی چون رو این حالت ,دنده از حالت اتومات خاج میشه ,ولی اشکال کار اینجاست که نمیدونم چرا فاصله ی زمانی بین تعویض دنده بالاست و دور موتور تو این فاصله ی زمانی به حداکثر میرسه بعد عمل شیفت انجام میشه..:confused:

نمیدونم من هم میذاشتم روی اخرین درجه اینطوری میشد ! احتمالاً یه دکمه رو گذاشتن برای کلاچ !!!!! البته فقط احتمال میدم ها ! یعنی باید اون دکمه رو بگیری و بعد B یا A رو استفاده کنی ! یه تست بکن ، نتیجش رو هم بگو به ماها ! :biggrin1:

باز هم سلام به همه دوستان.
از دوستانی که بازی رو انجام دادن (نوید و محسن و هر کی که وارد هست) خواهشمندم که یکمی در مورد تنظیم Option بازی توضیح بدن .. مثل همون ترمز زدن های اتوماتیک و غیره
اگر چیزه خاص دیگه هم هست بگن ...
من تازه امشب شروع کردم;)

Option بازی رو اگه بخوای تغییر بدی باید بری توی My Profile و از اونجا میتونی به تمامی گزینه ها از جمله مولتی اسکرین ، HUD و ... دسترسی داشته باشی ! اگه میخوای واحد شمارش سرعت و یه سری گزینه دیگه رو تغییر بدی باید بری توی HUD و اگه میخوای نمای دوربین رو عوض کنی باید بری تو مولتی اسکرین ! که روشش رو اینجا گذاشتم ! برای تغییر سختی هم که باید بری توی دیفیکالتی ! و از انجا گزینه های مورد نظرت از جمله تمرز خودکار ( فکر کنم اولین گزینه ) رو تغییر بدی !

فکر نکنم چیز دیگه ای مونده باشه ! برو بازی کن ، حالش رو ببر ! :biggrin1:

خدا رو شکر که مشکل نمای دوربینت رفع شد ! من هم دیسک رو میذاشتم بازی کنم هنگ میکرد و ... ولی دیسک اول رو هم اینستال کردم و الان دیگه مشکل هنگ نداره ! اگه هارد داری حتماً اینستال کن ! ایشاالله که مشکلت حل شه ! :biggrin1:

دیسک اول را نصب کردم روی هارد اما دیسک دوم را ندارم که نصبش کنم!

اما بازم هنگ میکنه!:confused:

دیسک اول را نصب کردم روی هارد اما دیسک دوم را ندارم که نصبش کنم!

اما بازم هنگ میکنه!:confused:

خب پس همون کاری رو بکن که دوستمون گفت ! دیسکت رو با برنامه abgx چک کن ببین سالمه یا نه ! شاید اینجوری بفهمی مشکل چیه !

-----------------------------------------------------------------------

دوستان هر کی زبانش خوب هست ، وقت هم داره ، عاشق Forza 3 هم هست بشینه این مقاله رو ترجمه کنه بذاره اینجا ! مقاله طولانی و مفیدی هست که تمام قسمت های Forza 3 رو در بر گرفته !

http://www.gamespot.com/features/6238219/index.html?om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;3

------------------------------------------------------------------------

این هم فرمون مخصوص Forza 3 که جالب هست !

http://www.gamespot.com/special_fea...om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;5

آخرین ویرایش:
اگه ميخواي برا اچيو بازي كني اصلا بازي نكن چون خودم خفت ميكنم ! مگه Avatar ـه كه ميخواي به خاطر اچيو بازي كني ! خيلي بد اچيو ميده اصلا نگيرش ! پسره ي خز ! :biggrin1:
بابا حالا چرا میزنی ؟:biggrin1:
همینطوری گفتم یه سوالی کرده باشم !:biggrin1:

من الان اواخر فصل دوم هستم تا اینجا که اومدم کلا در حالت cockpit بازی میکنم :biggrin1:
باید بگم بازی در برابر نسخه قبلی خیلی خوش ساختتر و لذتبخشتر شده و البته با این امکانات جدیدی که به بازی اضافه شده اسونتر هم شده !
کلا گیم پلی شاخی داره .
آچیو هم خوب میده !
همه وقت ما رو گرفته این بازی :biggrin1:

با سلام

در مورد دنده عوض كردن راننده
نكته جالبي هست
اينكه وقتي از نماي بيرون بازي ميكني، از شيشه عقب ماشين به وضوح ديده ميشه كه دسته راننده به سمت دنده ميره و دنده رو عوض ميكنه
ولي وقتي مياي از نماي داخل هيچ كاري نميكنه!

زاويه دوربين رو به 90 درجه تغيير بدين
بعد بياين توي نماي داخل و فرمون را تا آخر به سمت چپ يا راست بپيچونيد
ميبينيد كه راننده در واقع فقط دوتا دست هستش
كه از قسمت بازو قطع شده :cheesygri

در مورد هنگ بازي هم من تا به حال در هيچ پيستي هنگ نكرده كنسولم
خوشحال ميشم اسم پيستهاي مشكل دار رو بنويسيد!!!

در مورد ساختن لايه ها اگه يه كاري رو انجام بديد ديگه هيچ تخصصي نميخواد
شما ابتدا از روي كامپيوتر عكستونو زوم كنيد تا به مرحله اي برسه كه بتونيد پيكسل به پيكسل عكس رو ببنيد
سعي كنيد عكستون زياد بزرگ نباشه
حالا بيايد تو فورزا و دقيقا اون پيكسلها رو در جاي خودش و با همون رنگ طراحي كنيد
خواهيد ديد كه بي نهايت آسان خواهد شد
فقط كاره زمان بري هستش و حوصله ميطلبه و با اين روش هيچ استعداد هنري نميخواد داشته باشيد;)
يه نفر بود با اون آدامس توپي ها كه رنگي رنگي هستن
تابلوهاي بزرگ طراحي ميكرد
اونم دقيقا روشش همين بود(پيكسل به پيكسل)

براي لايو هم نگران نباشيد
من ديشب با ADSL1024 از ساعت 2.5 تا 5 صبح فورزاي لايو بازي كردم
(شبها اكانتمون رايگانه)
چند بار سوم و چهارم شدم
دو بار دوم شدم
يه بار هم با پژو 908 اول شدم:laughing:

بيشتر از آمريكا هستن
توي بازي هم با هدستشون حرف ميزدن و كري ميخوندن
ولي يه بار اساسا سوسكشون كردم

آخرین ویرایش:
نمای داخل ماشین اش چندان تعریفی نداره . مشکل بزرگ اش این که زیادی زوم کردن به فرمون و نمیشه با نمای پهن تری داخل ماشین رو دید . مثلا من خودم صندوق داشبورد رو هی نگاه نکنم نمیتونم ماشین برونم . یا هی ضبط ماشین رو کنترل کنم یه وقت صداش کم نباشه ! :p

محیط بازی ایده آل است . ماشین ها هم مدل سازی شون حرف نداره با این تعداد ماشین ها ! کنترل ماشین هم ساده است و با کمی بازی کردن ، میشه راحت اول شد .

ما كه رفتيم Event مسابقه بديم تا پولي جمع كنيم براي كلاس R3 ماشين بگيريم! يا لولمون بره بالا خودش هديه بده :biggrin1: يه فراري گرفتم تو اين كلاس خيلي بيخوده ! اصلا نميشه جمعش كرد ! يه تنم ميزنن بهم ميرم تو باقاليا !

بازی را با agbox چک کردم! (هیچ گونه مشکلی نداشت)

شانسیه که هنگ کنه یا نه! (تقریبا توی همه پیست ها احتمال هنگ هست)

مثلا شما ماشین Pejo 206 RC قرمز رنگ را بردارید و برید توی پیست Le mans circuit de la sarthe و 8.48 مایلی را انتخاب کنید! (هونجا که میخواد لود بشه کنسول هنگ میکنه)

(کنسول هم نو است! جسپر است 2 ماه هم نمیشه خریدمش)

یکی از دوستان که دیسک را داره و مشکلی نداره میشه بگه از کجا خریده که ما هم بریم از اونجا بخریم؟؟

من روی Hard تنظیم کردم .. عجب سخت شد :eek: روی درجه های دیگه که تعطیل میشه آدم.
ولی یکی دقیق بیاد به این ترمز ها جریانش چیه ؟ رو چی باشه حال میده !؟

از نظر مدل سازی و طراحی خیلی خوب عمل کردن ... رنگ بندی محیط هم همینطور ... گیم پلی که دیگه نگو;)

نمای داخل ماشین اش چندان تعریفی نداره . مشکل بزرگ اش این که زیادی زوم کردن به فرمون و نمیشه با نمای پهن تری داخل ماشین رو دید .
اگه چندتا پست بالاتر رو نگاه میکردین میفهمیدین که میشه نما رو به دلخواه خودتون بیشترش کنید!

اصلا با عقل جوردر نمیاد که این رو با شکل های فورزا طراحی کرده باشن امکان نداره !
من کلی طرح دارم اگه لطف کنید بگین که چهجوری از کامپیوتر به بازی انتقالشون بدم ممنون میشم
خواهشا چیزی رو که نمیدونی راجبش حرف نزن کسیم بهت نمیگه که چرا حرف نزدی
عکس از خود سایت آفیشاله و فروم های داخلش
پ ن :کسی طرح و تو pc نمیکشه اصلا نمیشه.. اینطوری همه میومدن copy-paste میکردن میرفففف پی کارش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or