کلا گفتم رینگ رو هم مثال زدم. بله هست
یا خدا!!:biggrin1:فقط نگید که گرافیک ماشیناش از need for speed shift هم پایین تره
یا خدا!!:biggrin1:
اینو از کجا نتیجه گرفتی شما؟گرافیک ماشین به جزئیاتی که در اون به کار رفته و AA بستگی داره که اگه شما نقد اشکان جان رو خونده باشی میفهمی بعد از GT5(البته از نظر جزئیات)جز بهترینها هستن.
اشکان جان از نقد مفیدتون ممنونم.
ای بابا چه گیری دادید به گرافیک؟!!
اگه کسی بخواد Forza یا GT رو به خاطر گرافیکشون بازی کنه پیشنهاد میکنم بیخیال شه کلا!
پ.ن : کاملا مشخصه تعداد کسانی که این بازی رو تموم کنن به تعداد انگشتان یک دست هم نمیرسه!
بله چه جالب ، Forza 3 دموش رو شما بازی کردی و قطعا این چیزیه که شما در نسخه کامل بازی هم خواهی دید .من متوجه اختلاف فاحشی در نما و جزئیات کاکپیت این دو تا بازی نمیشم ! یعنی نه اونقدر که بگین فاجعه و ... ! و یکی لطف کنه از روی عکسها به من توضیح بده چی میبینه که من نمی بینم !!
بله چه جالب ، Forza 3 دموش رو شما بازی کردی و قطعا این چیزیه که شما در نسخه کامل بازی هم خواهی دید .
این عکس ها یه مقایسه بین Forza 3 و GT5 Prologue هست که در مارچ 2008 منتشر شده و بازی اصلی یعنی Gran Turismo مارچ 2010 . که با هم 2 سال اختلاف دارند .
نکنه این دو سال هم برای بازاریابی بوده و سازندگان بازی تو این دو سال اصلا در حال ساخت Gran Turismo 5 نبودند و نخواهند بود .