البته بعید نیست الآن دوستان بیان بگن مایکروسافت میخواد سورپرایز کنه !!!
به نظر من این دمو که الان دادن بیرون مال خیلی وقت پیش هست و یه سری مشکلاتم داره احتمالا بازی اصلی این مشکلاتو نداره
به نظر من این دمو قدیمی هستش ! این ماشینهایی که پایین میبینید قبلاً عکسهای با کیفیتش اومده بیرون ! و یعنی از همون موقع بهینه سازی شده بودن و مشکلات کمی دارن ! و طراحیشون هم کاملاً قابل قبوله برای من !
نکته جالب اینه که در پخش مجدد هیچ تغییری در مدلسازی بازی انجام نشده !
الان حدوداً 70% احتمال میدم که این دمو قدیمیه !! چون حتی آئودی که نماد این بازی شده روی گلگیرش چند ضلعی داره ! در حالی که کوروت ( تلفظش اینه دیگه ؟! :biggrin1: ) گلگیرش کاملاً دایره شده !! دیگه دلیل از این قانع کننده تر ؟ یه نگاه به عکس امضای من بندازین !! این ماشین نماد این بازیه ! اگر قرار باشه فقط یکی از ماشینها رو با الاترین جزئیات بسازن اون R8 هست ! و لا غیر !! :biggrin1:
The demo is visually representative of the full-game so racing in-game won't look much different.
I don't see that many jaggies on my multiple TVs at home and at work, but everyone's setups can be varied
حرف یکی از اعضای فروم forzamotorsport:این ماشینهایی که پایین میبینید قبلاً عکسهای با کیفیتش اومده بیرون ! و یعنی از همون موقع بهینه سازی شده بودن و مشکلات کمی دارن ! و طراحیشون هم کاملاً قابل قبوله برای من !
The problem is you guys have been flooding everything with the photomode shots that don't look anywhere like in-game
استاد Che Chou در فروم بازی فرموده اند:
http://forums.forzamotorsport.net/forums/permalink/2975508/2980391/ShowThread.aspx#2980391
حرف یکی از اعضای فروم forzamotorsport:
خب این عکس جزو معدود عکسهای واقعی بازی بوده که مشکلی هم نداره ! فکر نکنم کسی قبلآ با دیدن این عکس متعجب شده باشه ! بحث سر عکسهایی هست که باعث شده بود بعضی ها بازی رو با واقعیت اشتباه بگیرن یا با بقیه بازیها مقایسه کنن ! وگرنه این عکس که چیز خاصی نداره که مثلآ بخواد با GT5 مقایسه بشه ! اتفاقآ به خاطر اینکه از همون موقع مشخص بود این عکس (و عکسهای مرتبط با اون) جزو معدود عکسهایی هستن که واقعآ خود بازی رو نمایش میدن , من توی این پستم ازشون استفاده کردم.1- عکسی که در پایین میبینید کیفیت واقعی بازی رو نشون میده ! ماشینی رو میبیند ( فک کنم جاگوار هستش ) که در قسمت برآمده سپر ( لبه مانند ) و زیر نوشته ها ( هر دو طرف ) دارای سه شکستگی هست ( هر دو طرف ) همین ماشین در دمو هستش و میتونید دوربین رو ببرید روش و ببینید که عیناً همین حالت روش هست ! ( فک کنم باید فراری کالیفرنیا یا آئودی رو بردارید ! حتی میتونید شکستگی ها رو روی داشبورد آئودی ( قسمت بالای فرمان ) و یا روی درجه شمارها ببینید !! که عیناً در دمو هم قابل مشاهده هستند !!
اون اوائل که بحث تعویض دنده پیش اومد , توی Neogaf یا forum خود FM یه نفر یه عکس از FM2 (شایدم همین FM3 بود یادم نیست) گذاشته بود که طرف داشت دنده رو تعویض میکرد. یعنی توی اون بازی هم تعویض دنده از بیرون ماشین قابل دیدن بوده و توی FM3 هم احتمالآ همین طور هست (من دقت نکردم) مثل خیلی از بازیهای FPS هست که شخصیت اسلحه رو reload میکنه ولی اگه جلوی آینه قرار بگیره , توی آینه این کار رو انجام نمیده ! حالا اینجا برعکسه !2- هنگامی که بازی میکنید از دوربین های خارج ماشین استفاده کنید ( زاویه پشت ماشین که دو تا دوربین با فاصله های متفاوت داره ) و سعی کنید از شیشه عقب به فرمون و دست راننده نگاه کنید ! مشاهده میکنید که زمان تعویض دنده دست راننده هم به سمت پایین میره و به نوعی تعویض دنده رو تداعی میکنه ! در حالی که در مصاحبه جدید T10 گفته شده که انمیشنی برای تعویض دنده نخواهند داشت !!
اگر مایل باشید میتوانید در حالت پخش مجدد دوربین را در حالت « دور پیشرفته » یا « فار ادونسد » و دقیقاً پشت ماشین بذارید ( ماشینی که تعقیبش میکنید ) و سعی کنید که در فاصله ای نزدیک پشت ماشین مورد نظر ( که دوربین رو روی اون قرار میدید ) حرکت کنید ! اگر شانس با شما یار باشد خواهید دید که انیمیشن تعویض دنده در ماشینتان رخ میدهد !! البته با کیفیت داغون !
و اگر این دمو از بازی نهایی باشه به هیچ وجه نباید چنین اتفاقی توش میافتاد چرا که قرار نیست انیمیشن تعویض دنده داشته باشه !
اینکه نشد دلیل ! اگه دمو از build قدیمی هست , ماشینها هم باید قدیمی باشن , اگه از build جدید هست , ماشینها باید جدید باشن ! دیگه با مخلوط کن نیومدن build قدیمی و جدید رو مخلوط کنن معجون تحویل ما بدن که !!! خب روی یه ماشین بیشتر کار شده و روی یکی کمتر . چون روبات که بازی رو نساخته انسانها ساختن و مطمئنآ کیفیت هر 400 ماشین مثل هم نیست.3- مدل سازی ماشینها اصلاً مثل هم نیست ! کیفیت ساخت یکی نیست ! به چراغ پورشه نگاه کنید و بعد به چراغ مینی کوپر نگاه کنید !
وقتی خود سازنده میاد می گه این دمو هیچ فرقی با بازی نهایی نداره من نمی دونم حالا این استدلال های شما به چه دردی می خوره؟ هیچ شرکتی نمیاد با نشون دادن یه دمو مشکل داره فروش و اعتبار خودشو خراب کنه. سورپرایز یعنی چی؟ بحث 60$ پوله!این دلایل فعلاً من رو به شک انداختن که آیا این دمو از بازی نهایی هست یا خیر !! لطفاً فقط کسانی که دمو را دانلود کرده اند نظر بدهند !!
قطعاً سرکاری!! البته این سرکار بودن رو خودت برای خودت ایجاد کردی وگرنه turn10 که خودش همه چی رو عنوان کرده.اگر حدش من درست باشد سورپرایز در کاره و اگر نه سر کارم ! :biggrin1:
دنده عوض کردن از بیرون حتی تو Forza2 هم بود که اصلاً cockpit نداشت بنابراین این ربطی به این نداره که چون از بیرون انیمیشن داره پس از تو هم خواهد داشت.2- هنگامی که بازی میکنید از دوربین های خارج ماشین استفاده کنید ( زاویه پشت ماشین که دو تا دوربین با فاصله های متفاوت داره ) و سعی کنید از شیشه عقب به فرمون و دست راننده نگاه کنید ! مشاهده میکنید که زمان تعویض دنده دست راننده هم به سمت پایین میره و به نوعی تعویض دنده رو تداعی میکنه ! در حالی که در مصاحبه جدید T10 گفته شده که انمیشنی برای تعویض دنده نخواهند داشت !!
در این مورد فکر کنم چند وقت پیش خودم یه پست زده بودم:3- مدل سازی ماشینها اصلاً مثل هم نیست ! کیفیت ساخت یکی نیست ! به چراغ پورشه نگاه کنید و بعد به چراغ مینی کوپر نگاه کنید !
یه نکته ای رو اول در مورد طراحی ماشینای Forza3 بگم که به تازگی توی یک میتینگ که turn10 در هنگ کنگ برگزار کرده بود سازندگان عنوان کردن که طراحی ماشین های بازی توسط شرکت های مختلفی انجام شده و یسریشم خریداری شده که اتفاقاً به طراحی Reventon اشاره کردن و گفتن که طراحی این ماشین از همان شرکت طراحی CG که ماشین Batman رو برای Hollywood طراحی کرده بود خریداری شده و Reventon تو این بازی یکی از بالاترین جزییات رو داره. برای همینم هست که گاهاً تو تصاویر Forza دیده می شه بعضی ماشینا جزییات بیشتری دارن و بعضی هاشون کمتر.
خب این عکس جزو معدود عکسهای واقعی بازی بوده که مشکلی هم نداره ! فکر نکنم کسی قبلآ با دیدن این عکس متعجب شده باشه ! بحث سر عکسهایی هست که باعث شده بود بعضی ها بازی رو با واقعیت اشتباه بگیرن یا با بقیه بازیها مقایسه کنن ! وگرنه این عکس که چیز خاصی نداره که مثلآ بخواد با GT5 مقایسه بشه ! اتفاقآ به خاطر اینکه از همون موقع مشخص بود این عکس (و عکسهای مرتبط با اون) جزو معدود عکسهایی هستن که واقعآ خود بازی رو نمایش میدن , من توی این پستم ازشون استفاده کردم.
اون اوائل که بحث تعویض دنده پیش اومد , توی Neogaf یا forum خود FM یه نفر یه عکس از FM2 (شایدم همین FM3 بود یادم نیست) گذاشته بود که طرف داشت دنده رو تعویض میکرد. یعنی توی اون بازی هم تعویض دنده از بیرون ماشین قابل دیدن بوده و توی FM3 هم احتمالآ همین طور هست (من دقت نکردم) مثل خیلی از بازیهای FPS هست که شخصیت اسلحه رو reload میکنه ولی اگه جلوی آینه قرار بگیره , توی آینه این کار رو انجام نمیده ! حالا اینجا برعکسه !
در کل هم منظور شما رو متوجه نشدم ! یعنی میگی تعویض دنده توی نسخه نهایی هست یا اینکه تعویض دنده قبلآ بوده و خوششون نیومده ورداشتنش ؟!!
اینکه نشد دلیل ! اگه دمو از build قدیمی هست , ماشینها هم باید قدیمی باشن , اگه از build جدید هست , ماشینها باید جدید باشن ! دیگه با مخلوط کن نیومدن build قدیمی و جدید رو مخلوط کنن معجون تحویل ما بدن که !!! خب روی یه ماشین بیشتر کار شده و روی یکی کمتر . چون روبات که بازی رو نساخته انسانها ساختن و مطمئنآ کیفیت هر 400 ماشین مثل هم نیست.
در کل وقتی خود Che اومده صراحتآ در این مورد نظر داده (اگه با شخصیت Che آشنا باشین میدونین همین حرفی که زده هم با هزار جور شکنجه از زیر زبونش بیرون کشیدن !) نمیدونم دیگه چرا باید بحث کنیم !
خب این عکس جزو معدود عکسهای واقعی بازی بوده که مشکلی هم نداره ! فکر نکنم کسی قبلآ با دیدن این عکس متعجب شده باشه ! بحث سر عکسهایی هست که باعث شده بود بعضی ها بازی رو با واقعیت اشتباه بگیرن یا با بقیه بازیها مقایسه کنن ! وگرنه این عکس که چیز خاصی نداره که مثلآ بخواد با GT5 مقایسه بشه ! اتفاقآ به خاطر اینکه از همون موقع مشخص بود این عکس (و عکسهای مرتبط با اون) جزو معدود عکسهایی هستن که واقعآ خود بازی رو نمایش میدن , من توی این پستم ازشون استفاده کردم.
Just like any game in existence, LOD models are unavoidable, but I believe all the videos we've released so far have been in-game and real-time (not the obviously CG rendered videos from E3).
I posted this just now on another forums so I might as well put it here re: the high detail car model you see in our photomode screenshots vs. what is being used in-game as you race.
One clarification about photomode and screenshots we've released so far. Aside from the added effects such as AA, DOF, and motion blur, all assets you see in photomode are the same -- although I do stand corrected on one factor which is the player car. They do have higher detail in photomode while all other cars, the environments, etc. are exactly what you see in game. And as you know in replays everything is the same. Anyway, did not mean to mislead or 'play dumb' with earlier statements as I misunderstood how LODs were being used in the various modes. That said, many of the screenshots we've released thus far have used the in-game graphics car models since we often shoot a scene including cars that aren't the player car. <shrug> It all looks good and representative of the game, imo.
That said, I can't wait to see what some of you are able to do with Photomode and the storefront in a few weeks.
من فقط چندتا نکته باید بگم و همین نکات باعث شدن قبول نکنم که این دمو همون بازی نهایی هست !
1- عکسی که در پایین میبینید کیفیت واقعی بازی رو نشون میده ! ماشینی رو میبیند ( فک کنم جاگوار هستش ) که در قسمت برآمده سپر ( لبه مانند ) و زیر نوشته ها ( هر دو طرف ) دارای سه شکستگی هست ( هر دو طرف ) همین ماشین در دمو هستش و میتونید دوربین رو ببرید روش و ببینید که عیناً همین حالت روش هست ! ( فک کنم باید فراری کالیفرنیا یا آئودی رو بردارید ! حتی میتونید شکستگی ها رو روی داشبورد آئودی ( قسمت بالای فرمان ) و یا روی درجه شمارها ببینید !! که عیناً در دمو هم قابل مشاهده هستند !!
حتماً بزرگ شده ببینید !
تو این یکی عکس شکستگی ها رو با خط قرمز نشون دادم ! فقط ( اینجوری ) نگاه کنید !! تا درست ببینید ! در قسمت درجه شمار هم با خط زرد شکستگی رو نشون دادم !!
و این نشون میده که عکسهایی که از این ماشینها گرفته شدن از همین مدلها بوده و بیشتر عکسهایی هم که بعداً روی سایتها اومدن همین داستان رو دارن ! یعنی باید مدل سازیشون همونی باشه که در عکسهای رسمی منتشر شده !
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/forzamotorsport3/images/0/258/?full_size=1
عکس دوم کمی دچار افت کیفیت شده ! مکانهای مورد نظر رو روی عکس با کیفیت ببینید !
2- هنگامی که بازی میکنید از دوربین های خارج ماشین استفاده کنید ( زاویه پشت ماشین که دو تا دوربین با فاصله های متفاوت داره ) و سعی کنید از شیشه عقب به فرمون و دست راننده نگاه کنید ! مشاهده میکنید که زمان تعویض دنده دست راننده هم به سمت پایین میره و به نوعی تعویض دنده رو تداعی میکنه ! در حالی که در مصاحبه جدید T10 گفته شده که انمیشنی برای تعویض دنده نخواهند داشت !!
اگر مایل باشید میتوانید در حالت پخش مجدد دوربین را در حالت « دور پیشرفته » یا « فار ادونسد » و دقیقاً پشت ماشین بذارید ( ماشینی که تعقیبش میکنید ) و سعی کنید که در فاصله ای نزدیک پشت ماشین مورد نظر ( که دوربین رو روی اون قرار میدید ) حرکت کنید ! اگر شانس با شما یار باشد خواهید دید که انیمیشن تعویض دنده در ماشینتان رخ میدهد !! البته با کیفیت داغون !
و اگر این دمو از بازی نهایی باشه به هیچ وجه نباید چنین اتفاقی توش میافتاد چرا که قرار نیست انیمیشن تعویض دنده داشته باشه !
3- مدل سازی ماشینها اصلاً مثل هم نیست ! کیفیت ساخت یکی نیست ! به چراغ پورشه نگاه کنید و بعد به چراغ مینی کوپر نگاه کنید !
به چراغ BMW ای که در بین حریفهای پورشه قرار دارد نگاه کنید و بعد به دیگر BMW ای که بین رقبای آئودی یا فراری هستش ( دقیقاً نمیدونم کدوم یکی ) نگاه کنید !! خواهید دید که کیفیتشان خیلی فرق داره در حالی که هر دو از یک خانواده هستند و ماشینهای پر طرفدار ! پس دلیلی نداره که اینطور اختلاف کیفیت داشته باشن !
این مورد ( نا هماهنگی کیفیت بین ماشینها ) بسیار خودنمایی میکنه ! یکی یکی ماشینها رو بررسی کنید تا به نتیجه برسید !
این دلایل فعلاً من رو به شک انداختن که آیا این دمو از بازی نهایی هست یا خیر !! لطفاً فقط کسانی که دمو را دانلود کرده اند نظر بدهند !!
اگر حدش من درست باشد سورپرایز در کاره و اگر نه سر کارم ! :biggrin1: