Lich King
Administrator
ببین محسن جان، اول اینکه اصلاً دستکاری عکس نداریم! هیچ کدوم از این عکسا دستکاری نشدن، وقتی بازی می ره روی حالت photomode به صورت اتوماتیک مدل ماشین با اون high poly modelی که در منو بازی قرار داره (و اتفاقا کاملاً real-time هم هست) جایگزین می شه بنابراین عکسا دستکاری نمی شن. این عکسی هم که در بالا گذاشتی photomode هست ولی با این تفاوت که مشخصه از build قدیمیه بازی و photomode هیچ افکت خاصی به تصویر اضافه نکرده.خب شما داری میگی این یکی از دستشون در رفته ؟ من نمیتونم همچین استدلالی رو قبول کنم ! یعنی کسانی که همه عکسها رو به طور جدی دستکاری کردن و ... بیان یک دمو بدن که در حالت پخش مجدد از همون مدل داخل بازی استفاده کنه ؟ خب اگر بنا به فریب دادن مشتری هست که از همون اول یک مدلسازی الکی میذاشتن از هر ماشین تا دل همه خوش شه ! کسی هم نفهمه چه مدلسازیه داغونی دارن !!
یعنی نمیشه یه جا پخش مجدد بازی از خود بازی باشه یه جا نباشه ! یه جا حالت فوتو مد مدلسازی های اصلی رو نشون بده یه جا یه چیز دیگه رو !!
بحث فریب دادن هم به این شکلی که شما می گی اصلاً نیست، چون هم مدل داخل منو و هم مدل داخل بازی کاملاً real-time هستن و هیچ کدوم cg یا مدل الکی نیست.
در مورد دو شکل بودن replay ها هم در پایین توضیح می دم. (البته بر پایه صحبت خود سازنده ها!)
شما کلاً موضوع رو چپکی نسبت به مشکل حقیقی استنباط کردی فکر کنم. موضوع الان اصلاً سر این نیست که چرا این مدلا کیفیتشون این شکلی شدن، موضوع سر اینکه چرا che chou دروغ گفته و قبلاً گفته بود که مدل های ماشینا در حالت photomode هیچ تغییری نمی کنن و همون ingame هستن. همچنین یسری تریلر هایی که از بازی نشون داده بودن مثل تریلر ferrari 458 باز گفته شده بود که replay کامل بازی هست بدون دستکاری در صورتی که اون تریلر از مدل داخل منو استفاده می کنه که در دمو به این شکل نبود. جالبه بگم به تازگی گفته شده که شما وقتی replay های خودتونو استخراج می کنین فایلش رو و به صورت فیلم در میارین کیفیت ماشینا عوض می شه و به high poly model تبدیل می شه، که این اگر درست باشه وجود این تریلر ها رو توجیه می کنه که استخراج شده هستن نه مستقیم capture شده از کنسول.
یعنی موضوع سر تبلیغات الکی این شرکت هست نه اینکه حالا واقعاً چرا ماشینا عوض شدن. اگر از روز اول che می اومد این پستی رو که نقل قول کردی ازش می گذاشت 3/4 این بحث ها اصلاً پیش نمی اومد.
اینم متنی که Che Chou نوشته:
یک توضیح در مورد photomode و تصاویری که ما تا به حال منتشر کردیم. در کنار اضافه شدن افکت هایی مانند: AA, DOF, Motion Blur، تمامی مواردی که شما در photomode می بینید همون بازی هست، با این حال باید یک فاکتور رو تصحیح کنم که مربوط به ماشین خود بازیکن هست. ماشین های خود بازیکن دارای جزییات بیشتری در حالت photomode هستند در حالی که سایر ماشین های رقیب، محیط و ... همگی دقیقاً همون چیزی هستند که در بازی می بینید. و همانطور هم که می دونید در replay هم همه چیز همون داخل بازی هست. به هر حال منظورم این نیست که بخوام کسی رو فریب بدم یا وانمود کنم که در مورد اون عبارتی که قبلاً گفته بودم اطلاعی ندارم چون من خودم اشتباه متوجه شده بودم که چگونه مدل ها با جزییات متقاوت در حالت های مختلف استفاده شده اند. اینو هم بگم که خیلی از تصاویری که ما تاکنون منتشر کردیم از گرافیک مدل های ماشین داخل بازی استفاده کرده اند چون که ما اغلب از ماشین هایی عکس می گرفتیم که مربوط به ماشین خود بازیکن نیستند.
به نظر من تمام اینا (منظورش تصاویریه که گفته) خوب به نظر میاد و نمایانگر بازی هست.
خوب شما کاملاً داری اشتباه می کنی چون اصلاً ربطی به هم ندارن. چون همانطور که گفتم دوربین کاکپیت بازی انقدر بالا هست که اگر انیمیشن دنده هم داشت فقط دست راننده معلوم بود که از روی فرمون برداشته می شه و هیچ چیز دیگه ای معلوم نبود. وقتی در داخل کاکپیت حتی دنده ماشین نشون داده نمی شه پس قطعاً انیمیشنی هم نداره.من منظورم این بود که با توجه به اینکه این بازی نمای کاکپیت داره و در این نما هیچ انیمیشنی برای تعویض دنده نداره ، پس در نماهای دیگه هم نباید داشته باشه ! و خود سازنده ها گفتن که اوایل کارهایی رو هم برای این انیمیشن کرده بودن ولی در نهایت بیخیالش شدن ! چون همچین کار احمقانه هستش ! که از بیرون تعویض دنده باشه و از داخل نباشه ! ضمن اینکه Forza 2 نمای کاکپیت نداشت پس هر پیش فرضی قابل قبول بود !!
توصیه می کنم انقدر خودت رو با این بازی سرکار نگذاری چون با توجه به اینکه فکر هم می کنم تا حالا سری forza بازی نکردی، این بازیش جوریه کلاً بعد از 1 هفته ازش خسته می شی حالا چه گرافیکش همین باشه چون اونی که تو عکسا بود.