ruf همون پورش رو مونتاژ میکنه
من کار ندارم کی کیو مونتاژ میکنه اسمش تو بازی RUF است :d
برای جلوگیری از گمراهی مخاطب باید بگیم RUF :d
ruf همون پورش رو مونتاژ میکنه
نه اون رو نمیدهکسایی که همه رو رفتن ، می تونن بگن که بازی Reventon جایزه میده با نه ؟! میترسم بخرم بعد جایزه بده و بسوزم

بوگاتی 2.200.000 هستعاشق این بازیم.
پول نداشتم برم aventador بخرم خسته شده بودم.رفتم یه موستانگ خریدم که کلاس s-500 بود بعد هرچی آپگرید داشت کردم شد r2-850 بعد aventador رو میخوره و توی سرعت 150 تا وقتی گاز میدم بکس و باد میکنه میره جلو . و وقتی توی دست انداز بیوفتم گاز بدم اینقدر قدرتش زیاده که ماشین تک چرخ میزنه.
سقف سرعتش هم تقریبا شده 380-400 اصلا یه هیولایی شده (البته به بوگاتی به قیمت 1150000 تا نمیرسه).اگه تو لایو بودم با ماشینم میخوردم ماشینای شاختونو.
برید ماشینای 50000 تایی بخرید و همینجوری تیونینگ کنید یه چیزه شاخی میشه.
بوگاتی 2.200.000 هست
من که انقدر مسابقات رو تکرار میکنم تا هرچی که دوست دارمو بخرم:d
بخدا سوگند اگر Lamborghini Aventador را در دست راستم و Bugatti Veyron Super Sport را در دست چپم قرار دهید ، با Corvette ZR1 تعویضشان نمی کنم
آقایون به نظرتون میارزه 2 میلیون جمع کنم واسه بوگاتی ؟ اخه ماشین هایی هستن که 100 تا بیشتر نیستن اما با تینونیگ یه چیزی بهتر از بوگاتی در میان !
به نظر من اگه واقعا بوگاتیی رو دوست داری بخرش اگه نه برو با پولش چندتا ماشین بخر . اگه پول زیاد نداری به نظرم گزینه ی 2 رو انتخاب کن :d
کاشکی Undo یا Ctrl+z چیزی داشت/
یه اشتباه دیگه هم بود که من اصلا استوم مارتین داشتم همون که تو طویله پیداش کرده بودم. DB5 که واسه جیمز باند هستش![]()

بعد دیگه هرچی که دلت خواست بخر>:d<
بازی فوق العاده عالی پول میدهیه ماشین خریدم 4 میلیون (یادم نیست چیه الان)چرا از صفر؟!مسابقه آخر رو ببر 7 میلیون این حدودها بت میدهبعد دیگه هرچی که دلت خواست بخر>:d<
من نمیدونم چرا همه نگران پولن؟!بازی فوق العاده عالی پول میده