Forza Horizon

چرا این ماشین که الان رنک هاش از بوگانی بیشتره واسه من قیمتش کمتر در اومده ؟
یه سوال دیگه که خیلی واجبه !
این ارم هارو چطوری طراحی میکنین؟
مثلا یکی ارم اساسین کرید رو طراحی کرده و گذاشته ولی من رفتم تو پینت شاپ دیدم فقط ارم هایی که خودش گذاشتی رو میشه بزاری و درضمن حرف هم که میخوام بزارم خیلی خیلی بزرگه و اصلاااااا 1 حرفشم رو صندوق جا نمیشه !
ماشینها به نسبت قیمتی که توی واقعیت دارند قیمت گذاری میشن که به هیچ وجه به قدرت ماشین ربطی نداره
همونطوری که 250 gto توی واقعیت بسیار کمیاب و تقریبا گرونترین فراری موجود حساب میشه, اینجا هم فکر کنم گرونترین ماشین باشه
در حالی که از لحاظ فنی خیلی ضعیفه....
برای ساخت اشکال یکم سلیقه لازمه و کلی وقت و حوصله
پ.ن:یه تاپیکی بود برای زمانی که تازه فورزا 3 اومده بود که توسط Mosen راه افتاده بود
اتفاقا توش راهنمای ساخت اساسین کرید هم فکر میکنم بود
کلا خوندن اون تاپیک برای کسی که فورزا بازی میکنه( بیشتر سیمولیشن ها) خیلی خیلی مفیده
نقد و راهنمایی Forza motorSport 3

دوستان من تا حالا کلی رفتم کلا چقد طول میکشه مراحلش تموم بشه کسی تموم کرده . چون من بازی های دیگم بازی میکنم یکله نرفتم اینو .

اقا محستن دستبندی که گرفتی چه رنگی است تاببینم چه قدر رفتی وچه قدر مانده

من نارنجی هستم چقدر مونده ؟
راستی توی تاپیک عکس ها شنیدم با تغییر سیو بازی میشه پولتو نا محدود زیاد کنی !
میشه یکی لینک نرم افزار و اموزششو بهم بگه ؟
شدیدا چند تا ماشین میخوام که قیمتاشون4 تومن و 2200 هستن اما من دیروز خودمو کشتم از بعد از ظهر تا شب 800 تا بیشتر نتونستم جمع کنم.دیگه خسته شدمو میخوام بزنم به تقلب:دی

الان من بازی رو نزدیک به 80% رسوندم و مسابقه کینگ رو هم بردم و فرراری رو گرفتم. ولی هنوز یسری از مسابقه ها مونده که انجام ندادم ( حدودا 5 -6 تا ) وپولم نزدیک 14.000.000 هست :دی
رفتم با پولم یه بوگاتی و یه موسیلاگو خریدم فعلا
نگران پول نباشید بچه ها تو مسابقه اخر کلی پول میده! در ضمن فراری 599 رو هم نخرین خودش میده!!! و سعی کنید همه تابلو های دیسکونت رو پیدا کنید و بترکونید که پول واسه آپگرید ماشین ندین و مجامی بشه همه چیز و فقط پول واسه خرید ماشین بدین

نوشته شده توسط ice 007:
شدیدا چند تا ماشین میخوام که قیمتاشون4 تومن و 2200 هستن اما من دیروز خودمو کشتم از بعد از ظهر تا شب 800 تا بیشتر نتونستم جمع کنم.دیگه خسته شدمو میخوام بزنم به تقلب:دی

به نظر من اینطور بازی کردن روش اشتباهیه.درسته که تعداد بازی ها زیاده ولی سعی کنید بازی هارو یکی یکی تموم کنید و به جای فکر کردن به تموم کردن سریع بازی،باهاش حال کنین.با حوصله بازی کنید تموم که شد برید سراغ بازی بعدی.من خودم بیست روزه روزی دو سه ساعت forza بازی میکنم تا آخر این هفته تموم میشه میرم سراغhitman.

---------- نوشته در 02:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 PM ارسال شده بود ----------

نوشته شده توسط Real Madrid 9:
دوستان من تا حالا کلی رفتم کلا چقد طول میکشه مراحلش تموم بشه کسی تموم کرده . چون من بازی های دیگم بازی میکنم یکله نرفتم اینو .

شما باید 70 تا مسابقه فستیوال و 30 تا مسابقه outpost و 30 تا مسابقه street و 7 تا مسابقه show case و چند تا مورد دیگه که توی منو در قسمت my profile بخش stats دیده میشه رو انجام بدی تا تموم شه.
به نظر من اینطور بازی کردن روش اشتباهیه.درسته که تعداد بازی ها زیاده ولی سعی کنید بازی هارو یکی یکی تموم کنید و به جای فکر کردن به تموم کردن سریع بازی،باهاش حال کنین.با حوصله بازی کنید تموم که شد برید سراغ بازی بعدی.من خودم بیست روزه روزی دو سه ساعت forza بازی میکنم تا آخر این هفته تموم میشه میرم سراغhitman.

آخرین ویرایش:

اگه جواب سوالمو کسی میدونه لطفا بگه.
من فقط میخوام همه ی ماشینارو داشته باشم و با هر کدوم یه بوق بزنم:دی

برای تقلب توی این بازی به نرم افزار horizon (فقط برای این بازی نیست برای همست) نیاز داری و باید هتمن diamond member باشی که گرونه برای ایرانیا
باید صبر کنی تا توی چند تا آپدیت بعد رایگان بشه
من خودم الان دارم آپدیت میکنم بلکه رایگان شده باشه

من از یکی شنیدم که با یه نرم افزاری که روی کامپیوتر میریزی و بعد باید سیو هوریزون رو بریزی توی یه فلش بعد به pc وصل کنی و تغییرش بدی و دوباره وصل کنی به ایکس باکس و با اون سیو بازی کنی !

اگه جواب سوالمو کسی میدونه لطفا بگه.
من فقط میخوام همه ی ماشینارو داشته باشم و با هر کدوم یه بوق بزنم:دی

عزیزم حوصله کن!چند تا مسابقه دیگه تو فستیوال که برنده شی وقتی برسی به مچ بند طلایی یه مسابقه king هست که حداقل هفت هشت میلیون بهت میده.اونوقت هر چی خواستی برو بخر
  • :x ول کن تقلب رو.تازه در همین بین چند تا ماشین خوب هم جایزه میگیری.

ااااااااااا راست میگینا.
الان داشتم بازی میکردم توی همین دست بند نارنجی هر مسابقه کلی پول میگیرم البته یکم سختش کردم.
من فکر میکردم هر مسابقه زیر همون 10 هزار تا میده دیدم نه بابا خیلی زیاد شد:دی
به نظرتون با 2,500,000 چی بخرم ؟

ااااااااااا راست میگینا.
الان داشتم بازی میکردم توی همین دست بند نارنجی هر مسابقه کلی پول میگیرم البته یکم سختش کردم.
من فکر میکردم هر مسابقه زیر همون 10 هزار تا میده دیدم نه بابا خیلی زیاد شد:دی
به نظرتون با 2,500,000 چی بخرم ؟
Bugatti Veyron Super Sport:دی
اصلا عجیب رانندگی باهاش حال می‌ده:دی

من حیفم میاد اخه پول بدم به ماشین:دی
الان من لامبورگینی اونتادور رو توی گاراژ میرم تمام رنک هاش 10.0 هه بعد میگم 400 تا خریدم 400 تا هم خرجش کردم شده 800 حالا یکمم خرجه جانبیش بکنم شده 1 میلیون ولی الان 2200 باید بدم به بوگاتیه بعد 500 هم خرجش کنم میشه همین اونتادور !

نوشته شده توسط ice 007:
من حیفم میاد اخه پول بدم به ماشین:دی
الان من لامبورگینی اونتادور رو توی گاراژ میرم تمام رنک هاش 10.0 هه بعد میگم 400 تا خریدم 400 تا هم خرجش کردم شده 800 حالا یکمم خرجه جانبیش بکنم شده 1 میلیون ولی الان 2200 باید بدم به بوگاتیه بعد 500 هم خرجش کنم میشه همین اونتادور !
بوگاتی رو آپگریدش هم کنی باز مثل اونتادور همه رنک هاش 10 نمیشه.شما ببین ماشینو واسه رنکش میخوای یا واسه علاقه به اون ماشین خاص.بعدشم خیلی وسواس به خرج نده برا ماشینا.با مسابقه ها حال کن.شما با هر ماشینی که مناسب یه مسابقه باشه میتونی از زیبایی های بازی مثل محیط زیبای اطراف،جاده های با حال و مسابقه های نفس گیر لذت ببری.موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or