Forza Horizon

یه ماشین خریدم 4 میلیون (یادم نیست چیه الان)
من در مجموع تا اخر بازی 15 میلیون سرمایه داشتم و فقط 5 تا یا 6 تا ماشین خوب تونستم باهاش بخرم !
در واقع باید بدونی چی میخوای بخری و محدود
فکر کلکسیون جمع کردن نباشید که بالای 30 میلیون حداقل باید داشته باشید ! :d

McLaren F1 خریدی 4400،اون چیزی که من میخواستم از آب در نیومد:((
من خیلی خیلی کم خرج کردم ته بازی دقیقاً مثل خودت بودم حرکت خودت هم زدم:))

خودش همه چی میده Saleen S7,Nissan GT-R,Aventador + ماشین های رندوم شو کیس>:d

Nissan GT-R آپگرید کنید تا برسه به کلاس R1 بعد ببینم کدومدتون ازش ناراضی میشید. (تو همه عمر گهربارمون دستمون به چرم صندلی یه Z4 هم نخورده حالا به این لامصب فورزا راحت پشت یه Nobel حالشو میبریم!)

با تشکر از دوستان برا راهنمایی.
دوستان منکه مایه دار نبودم کلا هم 4 / 5 تا مسابقه داده بودمو 400 هزار داشتم که از برند لامبورگینی مورسیولاگو خریدم (اونی که 400 هزاره) و تمام قطعاتشو به اخرین چیزی که داشتم اپگرید کردم.
الان یه غول بی شاخو دم شده و توی لیست رنک های ماشین 3 تا از رنک هاش 10 هست و بقیه هم 9.6 و 9.8 ! ولی چون 2 دفرانسیل هست یکم رانندگیش سخته ولی در کل خوبه.
توی شهر هم یه سری اتفاقی داشتم میرفتم که یه دوربین سرعتمو 370و خورده ای زد .
حالا یه سوال !
چرا این ماشین که الان رنک هاش از بوگانی بیشتره واسه من قیمتش کمتر در اومده ؟
یه سوال دیگه که خیلی واجبه !
این ارم حارو چطوری طراحی میکنین؟
مثلا یکی ارم اساسین کرید رو طراحی کرده و گذاشته ولی من رفتم تو پینت شاپ دیدم فقط ارم هایی که خودش گذاشتی رو میشه بزاری و درضمن حرف هم که میخوام بزارم خیلی خیلی بزرگه و اصلاااااا 1 حرفشم رو صندوق جا نمیشه !

دوستان يه سوال
اولين بار كه وارد گاراژم شدم بهم پيغام داد ميخواي ماشينايي كه تو فورزا ٤ داشتي رو بهت اضافه كنيم يا يه چيزي تو همين مايه ها
منم حواسم نبود زدم no thanks
چطوري ميتونم دوباره اين گزينه رو بيارم

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان يه سوال
اولين بار كه وارد گاراژم شدم بهم پيغام داد ميخواي ماشينايي كه تو فورزا ٤ داشتي رو بهت اضافه كنيم يا يه چيزي تو همين مايه ها
منم حواسم نبود زدم no thanks
چطوري ميتونم دوباره اين گزينه رو بيارم

Sent from my iPhone using Tapatalk

سیوت رو پاک کن و از اول بازی رو شروع کن

با تشکر از دوستان برا راهنمایی.
دوستان منکه مایه دار نبودم کلا هم 4 / 5 تا مسابقه داده بودمو 400 هزار داشتم که از برند لامبورگینی مورسیولاگو خریدم (اونی که 400 هزاره) و تمام قطعاتشو به اخرین چیزی که داشتم اپگرید کردم.
الان یه غول بی شاخو دم شده و توی لیست رنک های ماشین 3 تا از رنک هاش 10 هست و بقیه هم 9.6 و 9.8 ! ولی چون 2 دفرانسیل هست یکم رانندگیش سخته ولی در کل خوبه.
توی شهر هم یه سری اتفاقی داشتم میرفتم که یه دوربین سرعتمو 370و خورده ای زد .
حالا یه سوال !
چرا این ماشین که الان رنک هاش از بوگانی بیشتره واسه من قیمتش کمتر در اومده ؟
یه سوال دیگه که خیلی واجبه !
این ارم حارو چطوری طراحی میکنین؟
مثلا یکی ارم اساسین کرید رو طراحی کرده و گذاشته ولی من رفتم تو پینت شاپ دیدم فقط ارم هایی که خودش گذاشتی رو میشه بزاری و درضمن حرف هم که میخوام بزارم خیلی خیلی بزرگه و اصلاااااا 1 حرفشم رو صندوق جا نمیشه !

چی شد :-/

چی شد :-/

قیمت ماشین ها بستگی به برندشون داره.مثلا هیوندای جنسیس قیمتش کمتر از یه (مرسدس بنز با ویژگی های پایینتر) هست.در مورد طراحی لوگو و آرم های مختلف هم باید با خلاقیت خودت و با استفاده از اشکال و حروف مختلف آرم بسازی.البته باید براش وقت بذاری.سایز و رنگ حروف رو هم میتونی خیلی راحت تغییر بدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or