Forza Horizon

ببینید 2 مدل Event تو بازی هست :دی
یکیش اوناست که با دستبند ها باز میشه که فکر نمی کنم غیر از پول جایزه دیگه ای بده :دی
یکسش اون زرد هاس که با Popularity Level باز میشه که هی ماشین جایزه میده :دی

کسایی که همه رو رفتن ، می تونن بگن که بازی Reventon جایزه میده با نه ؟! میترسم بخرم بعد جایزه بده و بسوزم :دی

به من که تا آخرش رفتم نداد و بنظرم ارزش نداره انقدر پول بدی براش مورسیه لاگو و ت ولول های بالاتر اونتادور بگیر که عالین و پولش مناسب تره
تو این بازی فقط کوینزخ آخرته ماشینه تو همه دوربین ها رکورد های بچه های گروه و رفیقارو زدم و تو مسابقاتشم خیلی حال کردم باهاش

اگر پورشه Carrera میگذاشت فوق العاده میشد.

کسایی که همه رو رفتن ، می تونن بگن که بازی Reventon جایزه میده با نه ؟! میترسم بخرم بعد جایزه بده و بسوزم
biggrin1.gif

نه فقط آوانتادور میده..

آخرین ویرایش:
کسایی که همه رو رفتن ، می تونن بگن که بازی Reventon جایزه میده با نه ؟! میترسم بخرم بعد جایزه بده و بسوزم
نه اون رو نمیده
منم همه سرمایمو ماشینای گردن کلفت خریدم تا رسیدم بهش دیگه هیچی نداشتم
خلاصه اخر نتونستم یدور برونمش لامصبو :d
هم اینو هم فراری انزو رو :(

عاشق این بازیم.

پول نداشتم برم aventador بخرم خسته شده بودم.رفتم یه موستانگ خریدم که کلاس s-500 بود بعد هرچی آپگرید داشت کردم شد r2-850 بعد aventador رو میخوره و توی سرعت 150 تا وقتی گاز میدم بکس و باد میکنه میره جلو . و وقتی توی دست انداز بیوفتم گاز بدم اینقدر قدرتش زیاده که ماشین تک چرخ میزنه.

سقف سرعتش هم تقریبا شده 380-400 اصلا یه هیولایی شده (البته به بوگاتی به قیمت 1150000 تا نمیرسه).اگه تو لایو بودم با ماشینم میخوردم ماشینای شاختونو.

برید ماشینای 50000 تایی بخرید و همینجوری تیونینگ کنید یه چیزه شاخی میشه.

آخرین ویرایش:
عاشق این بازیم.

پول نداشتم برم aventador بخرم خسته شده بودم.رفتم یه موستانگ خریدم که کلاس s-500 بود بعد هرچی آپگرید داشت کردم شد r2-850 بعد aventador رو میخوره و توی سرعت 150 تا وقتی گاز میدم بکس و باد میکنه میره جلو . و وقتی توی دست انداز بیوفتم گاز بدم اینقدر قدرتش زیاده که ماشین تک چرخ میزنه.

سقف سرعتش هم تقریبا شده 380-400 اصلا یه هیولایی شده (البته به بوگاتی به قیمت 1150000 تا نمیرسه).اگه تو لایو بودم با ماشینم میخوردم ماشینای شاختونو.

برید ماشینای 50000 تایی بخرید و همینجوری تیونینگ کنید یه چیزه شاخی میشه.
بوگاتی 2.200.000 هست
من که انقدر مسابقات رو تکرار میکنم تا هرچی که دوست دارمو بخرم:d

من ماشینایی رو سوار میشنم که تو دنیای واقعی هم حسرت سوار شدنش تو دلم مونده...ماشینای محبوب من دوج چارجر و بنز ml هستن که هر دوشونم داره...از بوگاتی و لامبورگینی زیاد خوشم نمیاد...واسه همین تو فکر خریدنشونم نیستم..

بخدا سوگند اگر Lamborghini Aventador را در دست راستم و Bugatti Veyron Super Sport را در دست چپم قرار دهید ، با Corvette ZR1 تعویضشان نمی کنم :دی

---------------------

آقایون به نظرتون میارزه 2 میلیون جمع کنم واسه بوگاتی ؟ اخه ماشین هایی هستن که 100 تا بیشتر نیستن اما با تینونیگ یه چیزی بهتر از بوگاتی در میان !

بخدا سوگند اگر Lamborghini Aventador را در دست راستم و Bugatti Veyron Super Sport را در دست چپم قرار دهید ، با Corvette ZR1 تعویضشان نمی کنم :دی

آقایون به نظرتون میارزه 2 میلیون جمع کنم واسه بوگاتی ؟ اخه ماشین هایی هستن که 100 تا بیشتر نیستن اما با تینونیگ یه چیزی بهتر از بوگاتی در میان !

به نظر من اگه واقعا بوگاتیی رو دوست داری بخرش اگه نه برو با پولش چندتا ماشین بخر . اگه پول زیاد نداری به نظرم گزینه ی 2 رو انتخاب کن :d

هنگام خرید ماشین حتما به قیمت ماشین توجه کنید، من کلی پول واسه بوگاتی ویرون جمع کرده بودم ، بعدش یه مسابقه هستش گفته باید استون مارتین باشید ،
منم رفتم One 77 خریدم یه هو دیدم کل پولم رفت :(( کاشکی Undo یا Ctrl+z چیزی داشت/
دوباره باید از صفر شروع کنم/
یه اشتباه دیگه هم بود که من اصلا استوم مارتین داشتم همون که تو طویله پیداش کرده بودم. DB5 که واسه جیمز باند هستش =((

یه اشتباه دیگه هم بود که من اصلا استوم مارتین داشتم همون که تو طویله پیداش کرده بودم. DB5 که واسه جیمز باند هستش =((

چرا از صفر؟!مسابقه آخر رو ببر 7 میلیون این حدودها بت میده$-)$-) بعد دیگه هرچی که دلت خواست بخر>:d<
من نمیدونم چرا همه نگران پولن؟!:-/بازی فوق العاده عالی پول میده

چرا از صفر؟!مسابقه آخر رو ببر 7 میلیون این حدودها بت میده$-)$-) بعد دیگه هرچی که دلت خواست بخر>:d<
من نمیدونم چرا همه نگران پولن؟!:-/بازی فوق العاده عالی پول میده
یه ماشین خریدم 4 میلیون (یادم نیست چیه الان)
من در مجموع تا اخر بازی 15 میلیون سرمایه داشتم و فقط 5 تا یا 6 تا ماشین خوب تونستم باهاش بخرم !
در واقع باید بدونی چی میخوای بخری و محدود
فکر کلکسیون جمع کردن نباشید که بالای 30 میلیون حداقل باید داشته باشید ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or