Forza Horizon

بازیش عالیه
ولی با چلنجر زیاد حال نمیکنم خیلی بد فرمون میگیره انحراف داره (دلمم نمیاد بفروشمش :()

مشکل نه از چلنجره نه از بازی . تو واقعیت هم همینطوره ماشینای مثل چلنجر یا دیفرانسیل عقب با گشتاور و توان زیاد تو لانچ یا تو پیچیدن سر پیچها اگه بخوای از حداکثر توان استفاده کنی ( پات کامل رو گاز باشه ) ماشین سر میخوره و بات بازی میکنه حتی اگه TCS هم روشن باشه
مشکل اینجاس اینا خیلی جدی و واقعی بازی رو درست کردن

مشکل نه از چلنجره نه از بازی . تو واقعیت هم همینطوره ماشینای مثل چلنجر یا دیفرانسیل عقب با گشتاور و توان زیاد تو لانچ یا تو پیچیدن سر پیچها اگه بخوای از حداکثر توان استفاده کنی ( پات کامل رو گاز باشه ) ماشین سر میخوره و بات بازی میکنه حتی اگه TCS هم روشن باشه
مشکل اینجاس اینا خیلی جدی و واقعی بازی رو درست کردن
من اون سوبارویی رو که اوایل بازی بهم داد الان زیر پامه
آپگریدش هم کردم
معرکه شده

دوستان بازی چند دستبند دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.بعد از دستبند طلایی چند تا مسابقه دیگرو که برنده شی تاج قهرمانی رو بهت میده!قهرمان فستیوال میشی.

---------- نوشته در 06:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:44 PM ارسال شده بود ----------

که بعد از طلایی هم دیگه دستبند نمیده
درجه ی اخر (king) رو میده بهت
کوروش خان توی اون دایره های مشخص شده در نقشه که فکر کنم اسمش barn هست باید دنبال چی باشم؟

کوروش خان توی اون دایره های مشخص شده در نقشه که فکر کنم اسمش barn هست باید دنبال چی باشم؟
توی اون محدوده ها باید بگردی دنبال استبل های قدیمی که داخلش یک ماشین اوراق هست
بعد ماشین میره تعمیر میشه و اضافه میشه به ماشینای گاراژت
همچین چیزی:

توی اون محدوده ها باید بگردی دنبال استبل های قدیمی که داخلش یک ماشین اوراق هست
بعد ماشین میره تعمیر میشه و اضافه میشه به ماشینای گاراژت
همچین چیزی:
رایگان تعمیر میشه یا باید پول بدیم؟
تقریبا چند cr ؟؟؟

رایگان میباشد دوست عزیز
آخ جون من رفتم بازی کنم

---------- نوشته در 10:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:40 PM ارسال شده بود ----------

آقا من یه مشکل دارم
توی اون H ها وقتی بخش سرعتش رو از جلوی دوربین رد میشم با سرعت بالا یه سرعت پایین مینویسه بعد میگه خیلی یواش بود
باگه یا باید کار خاصی انجام بدم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or