Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

آقایون شما 15 گیگ رو چجوری با این زودی دانلود کردین؟ میشه در مورد سرعت اینترنتاتون شفاف سازی کنید؟؟؟
یکسری میزنن بازی تو لیست دانلود میره دیگه خیالشون راحت میشه واسه دانلود کم کم دانلود میکنن البته با pc دانلود میکنن اکثرا چون با کنسول و ایران و این سرعت پیر میشی

تموم شد، کمتر از 2 ساعت :| + 1000 هم شد البته :d
به عنوان یک DLC مجانی عنوان خوبیه و ارزش بازی کردن داره مخصوصا اگه Forza Horizon 2 بازی نکرده باشین. به جز اون هیچ چیز جدیدی نسبت به Forza Horizon 2 نداره و تقریبا میشه گفت نسخه 10$ همون Forza.
کلا 10 تا ماشین داره بازی و هیچ تغییری هم نمیشه تو ماشین ها ایجاد کرد (حتی رنگ ماشین). سیستم لول‌آپ و پول هم از بازی حذف شده و به جای اون با برنده شدن مسابقات این 10 تا ماشین دونه دونه باز میشن. دو تا Showcase هم بازی داره که نسبتا خوبن. بازی هم کلا یک دونه رادیو داره که تقریبا 90% آهنگ ها مربوط به شماره دوم میشه.
برای من تا حدودی ناامید کننده بود :(. کلا اگه به کسی نگن که این بازی برای فیلم F & F عرضه شده، کسی متوجه نمیشه کلا. به جز یک دمو 2 دقیقه و دو تا آهنگ و ماشین فیلم F & F چیز دیگه‌ای تو بازی وجود نداره که به این فیلم مربوط بشه.
آخر بازی هم این صحفه برای خرید Forza Horizon 2 نمایش داده میشه:

کلا به نظر من اگر قبل از FH2 منتشر میشد، خیلی جالب‌تر بود:d
چند تا عکس هم گرفتم که الان تو تاپیک photo mode قرار می‌دم:d

آخرین ویرایش:
بهرام حالا ارزش داره وقت و حجم بزاریم با این نت ما یا نه؟
من که اگه خودم وضعیت نتم بد بود ولی بازم به خاطر Forza دانلودش می‌کردم :d
اما در حالت کلی هیچ چیز جدیدی نسبت به Forza Horizon 2 نداره. به نظر من اگه مسابقات بازی اصلی کامل نکردی، برو اون مسابقات کامل کن و این DLC هم بذار تو لیست دانلود و کم کم دانلودش کن و در آینده که بیکار بودی بازی کن.

من که اگه خودم وضعیت نتم بد بود ولی بازم به خاطر Forza دانلودش می‌کردم :d
اما در حالت کلی هیچ چیز جدیدی نسبت به Forza Horizon 2 نداره. به نظر من اگه مسابقات بازی اصلی کامل نکردی، برو اون مسابقات کامل کن و این DLC هم بذار تو لیست دانلود و کم کم دانلودش کن و در آینده که بیکار بودی بازی کن.

بهرام جان امکان دانلود از طریق PC برای بازی های وان وجود داره؟

من یه مقدار بازی کردم با توجه به اینکه چند ماه پیش FH2 رو فروختم، خیلی بهم حال داد :دی نقشه که همون بخش فرانسه تو FH2 هست ولی ماشین ها و اینا جدیدن که خیلی هم عالی هستن، موسیقی هم که باز مربوط به F&F هست ولی بدیش اینه که فقط 1 ایستگاه رادیویی داره. در کل تا این جایی که من بازی کردم به نظرم چون مجانی هست ارزش دانلود کردن داره قطعا، مثل هلو هم اچیومنت میده! :دی

سلام بچه ها ما ی خریت کردیم این وسط های بازی که ی هورايزن فاينال داره و ی ملیون میده و رفتیم اما پولمون به تر و فر زدیم رفت و بوگاتى خریدیم حالا نمیشه ی کاری کرد برگردیم به قبل اون مسابقه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or