Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

سلام دوستان...یه سوال...من دی ال سی تند و سریع رو دانلود کردم، حجم رو زده 15 گیگ، ولی حدود 18 گیگ از شارژم کم شد و تو bandwith هم زد...واسه شما هم اینجوری بود؟

آقا خداییش جواب بدید یه علامت سوالی شده واسه ما این موضوع...

سلام بچه ها ما ی خریت کردیم این وسط های بازی که ی هورايزن فاينال داره و ی ملیون میده و رفتیم اما پولمون به تر و فر زدیم رفت و بوگاتى خریدیم حالا نمیشه ی کاری کرد برگردیم به قبل اون مسابقه
نه نميشه كاري كرد كه سيو برگرده.

اقا من تازه این بازی و کنسول one رو دیشب خریدم، کنسول رو هم اپ کردم، منتها نرسیدم بازی رو اپ کنم! بعد نیمساعت بازی، بازی فریز شد و پرید تو منو!!!!
خواستم بدونم این مشکل شایع هست؟؟؟؟ ایا با اپدیت برطرف میشه؟؟؟؟؟؟
یا مشکل از کنسوله و ببرم تعویضش کنم، چون فقط همین یکبازی رو دارم، بازی دیگه ندارم تست کنم، د

من هفته قبل اف اف رو براي خريد زدم تو سايت ايكس باكس و خريد انجام شد ولي تو قسمت games داشبورد خبري از دانلود كردن بازي نيست چرا؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

دوستان میشه تو قسمت تیونینگ کاری کرد که موقع فرمون دادن، چرخها بیشتر بپیچن؟؟؟؟؟ ( مثل گزنتوریسمو)
و اگر نیست ،به جز سیستمهای tcs و... راهی نیست که ماشین در حالت استاندارد بهتر بپیچه؟؟؟؟
و راهی هست که دکمه کلاچ رو به حالت منوال برد؟؟؟؟؟ یا حتما باید g27 داشت تا بشه؟؟؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or